Romantiske reiser

Reis på en herlig romantisk reise med din utkårede.

Ving har reiser for enhver romantisk anledning, alt fra kjæresteferier til strandbryllup og bryllupsreiser. Du kan velge blant en rekke romantiske hotell, både i solfylte omgivelser og i spennende storbyer, og vi har flere hotell med egen bryllupsplanlegger.

Rusle hånd i hånd i solnedgangen. Nyt en middag på stranden under åpen himmel. Skravle i timevis – eller nyt stillheten sammen. Her hjemme hører den slags til sjeldenhetene, men i ferien er det hverdagskost. Ving tilbyr reiser til romantiske klassikere som Roma, Paris, Maldivene og Mauritius. Perfekte reisemål både for romantiske ferier og selve bryllupsreisen. Perfekte for å pleie og feire kjærligheten.

Romantiske hotell

Romantiske hotell

Leter du etter et romantisk hotell for to, kanskje til selveste bryllupsreisen? Da bør du se nærmere på disse hotellene.

Romantisk weekend

Romantiske storbyhotell

Her finner du en rekke favoritthotell i flere populære storbyer. Hotell som passer perfekt for en romantisk langhelg!

Bryllupsreiser med Ving

Bryllupsreiser

Hva er vel mer romantisk enn å feire kjærligheten med en bryllupsreise utenlands? Med Ving kan du bestille bryllupsreiser til en rekke reisemål over hele verden.

Gavekort hos Ving

Den perfekte bryllupsgaven

Å finne den perfekte bryllupsgaven er ikke alltid like lett, men et reisegavekort vil nesten alltid være en suksess. Bidra til bryllupsreisen og gi bort et minne for livet.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.