Romantiske reiser

Reis på en herlig romantisk reise med din utkårede.

Ving har reiser for enhver romantisk anledning, alt fra kjæresteferier til strandbryllup og bryllupsreiser. Du kan velge blant en rekke romantiske hotell, både i solfylte omgivelser og i spennende storbyer, og vi har flere hotell med egen bryllupsplanlegger.

Rusle hånd i hånd i solnedgangen. Nyt en middag på stranden under åpen himmel. Skravle i timevis – eller nyt stillheten sammen. Her hjemme hører den slags til sjeldenhetene, men i ferien er det hverdagskost. Ving tilbyr reiser til romantiske klassikere som Roma, Paris, Maldivene og Mauritius. Perfekte reisemål både for romantiske ferier og selve bryllupsreisen. Perfekte for å pleie og feire kjærligheten.

Romantiske hotell

Romantiske hotell

Leter du etter et romantisk hotell for to, kanskje til selveste bryllupsreisen? Da bør du se nærmere på disse hotellene.

Romantisk weekend

Romantiske storbyhotell

Her finner du en rekke favoritthotell i flere populære storbyer. Hotell som passer perfekt for en romantisk langhelg!

Bryllupsreiser med Ving

Bryllupsreiser

Hva er vel mer romantisk enn å feire kjærligheten med en bryllupsreise utenlands? Med Ving kan du bestille bryllupsreiser til en rekke reisemål over hele verden.

Gavekort hos Ving

Den perfekte bryllupsgaven

Å finne den perfekte bryllupsgaven er ikke alltid like lett, men et reisegavekort vil nesten alltid være en suksess. Bidra til bryllupsreisen og gi bort et minne for livet.