• barnevennlig

Sunwing Cala Bona Seafront

 • Rett ved havet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Leiligheter for opptil 6 personer
fra12 090,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Favoritthotellet er tilbake!

Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas østlige og kanskje vakreste kyst. Her kan du nyte en ferie med fullt fokus på familien, på et bassengområde med vidstrakt utsikt over Middelhavet.

NYHET! Sommeren 2024 gjenåpner vi endelig Sunwing Cala Bona Seafront. Hotellet var lenge et av våre mest populære Sunwing Family Resorts og har nå gjennomgått renovering. Det er lekrere enn noensinne, med nymalte leiligheter, ny innredning samt nyoppusset restaurant, resepsjon, spa, fitness og Lollo & Bernie-klubb. Her finnes også et splitter nytt treningsstudio og Teen Lounge.

Hotellfakta

 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  3 stk.
 • Heis
  Ja
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  800 m
 • Nærmeste strand/badested
  800 m
Antonio's Kitchen & Grill
2-romsleilighet LOLLO & BERNIE SUITE med stor terrasse mot omgivelsene og gaten
Lollo & Bernie underholder barna med spennende show
Sunwing
Sunwing Family Resorts er våre aller beste familiehotell. Bassengene er barnevennlige og leilighetene er romslige. Lollo & Bernie er tilstede og sørger for at barna koser seg mens de voksne kan trene eller gå på spa.
 • Rett ved havet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Innsjekking av bagasje på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Favoritthotellet er tilbake!
Nyhet! Sommeren 2024 åpner vi endelig Sunwing Cala Bona Seafront igjen. Hotellet var lenge et av våre mest populære Sunwing
Family Resorts, og har gjennomgått renovering før gjenåpningen. Nå er det lekrere enn noensinne med nymalte leiligheter, ny innredning samt oppusset restaurant, resepsjon, spa, fitnessrom og
Lollo & Bernie Club. Her er det også et helt nytt treningsrom og Teen Lounge. Velkommen!
Ta med familien og bo på et komfortabelt hotell med havet som blikkfang, golfbane like i nærheten og Fitness & Spa rett rundt hjørnet. Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas østre og kanskje vakreste kyst. Her er alt lagt til rette for en deilig familieferie og fra det innbydende bassengområdet har du panoramautsikt over Middelhavet.
På Sunwing Cala Bona Seafront slapper du aller best av på bassengområdene. Her finner både små og store badeløver sine favorittbasseng. Barna trives ekstra godt i det fantasifullt utformede barnebassenget med små vannsklier og annet moro. Dette bassenget ligger i behagelig avstand fra Lollo & Bernie-klubben og bassengbaren. Her er det også et stort basseng og et babybasseng med solskjerming. Vil du bade i havet anbefaler vi sandstrendene i Cala Bona, som ligger 800 meter fra hotellet, eller i Cala Millor 2 kilometer unna. Hotellet ligger ved en liten, offentlig naturstrand med tang og steinbunn. Fra Sunwing Cala Bona Seafront kan du gå den fine strandpromenaden hele veien til Cala Millor, langs veien ligger det restauranter og butikker.
Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.
*Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-tilbud serveres og mer informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Røykfritt hotell
Sunwing Cala Bona Seafront er et røykfritt hotell. Det finnes anviste røykesoner på hotellområdet. Røykeforbudet gjelder på alle rom og balkonger/terrasser, også for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bevegelseshemmede
Leiligheter som passer for bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategori Family og Royal Lounge Suite.
Det store bassenget har trapper med rekkverk. Det er også en bassengheis for bevegelseshemmede i dette bassenget.
Sesong
Hotellet har åpent fra midten av april til midten av oktober.
Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk senest kl. 12.00 på avreisedagen.
Nærmeste minibank ligger ca. 250 m fra hotelelt.
Bygget 1990. Renovert 2024.
Totalt 180 leiligheter. Heis: Ja.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrenset antall plasser.
Dyr på hotellet: Det er ikke tillatt med selskapshunder på hotellet. Kun førerhunder og assistansehunder aksepteres på visse områder av hotellet.
Diverse: I Cala Bonas naturlige fauna finnes det bl.a. fredede svaler. Svalene kan av og til bygge rede på eller i nærheten av hotellet, noe som våre gjester kan oppfatte som forstyrrende. Men hotellpersonalet gjør sitt beste for å holde balkonger og terrasser rene og pene.
Hotellmanager
Miquel Manresa

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene på samme hotell:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.
Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Fra og med den 9. natten på samme hotell blir skatten halvert.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

Sunwing Cala Bona Seafront ligger på Mallorcas vakre østkyst. Her er alt lagt til rette for en deilig familieferie og fra det innbydende bassengområdet har du panoramautsikt over Middelhavet.

Vil du vite hvor leiligheten ligger? Det kan du se her.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Se hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

NYHET! Vil du gi ferien en ekstra hyggelig start, kan du overraske familien med en velkomstpakke med noe for alle, som venter i leiligheten ved ankomst. Pakken inneholder brus, potetgull, mikropopcorn, godteri og strandtennis. Bestilles på forhånd samtidig som du bestiller reisen din.

Når du bestiller Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som er ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, og først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet kan forekomme i løpet av oppholdet. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Family

Våre mest populære leiligheter.

Happy Baby

Leiligheter for deg som reiser med helt små barn.

Lollo & Bernie Suite

Suiter med lekent design.

Royal Family Suite

For deg som vil ha en leilighet med høy standard, bra beliggenhet og praktiske detaljer.

Royal Lounge Suite

Leiligheter med ekstra høy standard og en stor, deilig terrasse eller balkong.

Big Family

Vårt leilighetskonsept for en stor familie eller et reisefølge på mange.

Mat og drikke

Basseng og strand

Trening og aktiviteter

Spa

For barn og ungdom

Underholdning

Beliggenhet og transport