Bilder fra Madeira

Ponta do Sol

Utsikt fra kunstsenteret Museu de Arte Contemporânea da Madeira (Mudas) i Calheta

Funchal sentrum

Fotturer på Madeira

Funchal

Canico

Strandpromenaden i Ponta Do Sol

Mercado dos Lavradores er et lekkert marked i Funchal

I Funchal kan du ta taubanen til bydelen Monte

Funchal

Utsikt mot Lido-området i Funchal

Fotturer på Madeira

Funchal

Funchal

Ponta Do Sol

Velkommen til Rabaçal – en av Madeiras berømte levadavandringer

En av øyas kunstig anlagte strender i Machico

Machico

Hyggelige Ponta Do Sol

Havbadet Praia do Almirante Reis sentralt i Funchal

Koselig restaurant i Ponta Do Sol

Fotturer på Madeira byr på fantastisk utsikt

Funchal

Utsikt fra Cabo Girao

Fotturer på Madeira

Fotturer på Madeira

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.