Se hotell (36)

  Reiser til Funchal

  Velkommen til Funchal – en by i forandring! Ving kan tilby hotell for enhver smak; sentralt i Funchal eller utenfor bykjernen. Luksuriøst eller enkelt? Du bestemmer.
  Funchal er en moderne by, kjent for sine mange fine hotell og restauranter, samt sitt herlige klima. Byen er Madeiras hovedstad og ligger vendt mot Atlanterhavet, som et amfiteater mellom grønne åser. Bananplantasjene og de mange vakre hagene gir byen et eget preg, og mange velger å reise hit på ferie både én, to og tre ganger.

  Funchal – en nygammel skjønnhet

  Det har skjedd mye i Funchal i løpet av de siste årene. Den gamle bykjernen er renovert og har fått en skikkelig ansiktsløftning. Fine butikker og nyskapende restauranter har inntatt byen, og folkelivet blomstrer. Ta for eksempel en titt på Rua Santa Maria, der kunstnere har dekorert nesten 200 av dørene i gaten slik at de fremstår som små kunstverk. Domkirken fra 1500-tallet er byens sentrum, og rundt denne ligger de fleste butikkene, vakre palass, og nyere, moderne bygninger. Den gamle bydelen hvor fiskerne holdt til kalles "cidade velha", og er kjent for sine mange trivelige og bra restauranter. Her finner du også Mercado do Lavradores, torghallen, med fargesprakende blomster, frukter og spennende fiskearter. Hvis du vil se rester etter øyas eldre bosetting skal du besøke ruinene i Calhau de São Jorge.

  Hotell for enhver smak

  Hotellene i Funchal har også fått en oppgradering. I tillegg til tidløse klassikere som Top Selection-hotellet The Cliff Bay har vi også utvalgte Adults Only-Selection-hotell for livsnytere som reiser uten barn. Her finner du også barnevennlige hotell, som for eksempel The Residence. Ving har mange hotell i ulike prisklasser i Funchal, og våre gjester er veldig fornøyd. Flere av hotellene får minst fire av fem mulige i karakter. Du kommer til å bli minst like fornøyd med restaurantutvalget i Funchal, hvor kreativiteten stadig når nye høyder uten at prisene gjør det.

  Våren i Funchal

  Takket være det milde klimaet blomstrer det på Madeira året rundt. Våren er likevel det beste tidspunktet å reise hit hvis du vil oppleve øyas frodigste blomstring. I april og mai kan Madeira skryte av en fantastisk blomsterprakt i den botaniske hagen og i Funchals parker. Blomsterfestivalen Madeira Flower Festival har vært arrangert hvert år siden 1954. Et av høydepunktene er når barna bygger "Håpets mur" av blomster, og når den store blomsterparaden går gjennom byens gater.
  Dersom du foretrekker å reise på begynnelsen av sommeren, kan du få med deg Atlanterhavsfestivalen, som blir stadig mer populær og tiltrekker seg mange besøkende. Spesielt populært er fyrverkerishowet i havnen hver lørdag.

  Nyt Madeira

  Øyas oppblomstring begrenser seg ikke bare til hovedstaden Funchal. Takket være veiarbeidene og tunnelbyggingen er det nå lett å ta seg frem på øya. Her kan du prøve deg på aktiviteter som golf, levadavandring eller helt enkelt spise lunsj på en liten kro med vakker utsikt over Atlanterhavet. Uansett hva du velger å finne på, er det lurt å leie en bil så du kan reise rundt i eget tempo. Du velger selv hvor lenge du vil leie, og med Ving kan du velge å leie fra tre dager og oppover.
  Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Familiehotell
  • Luksushotell
  • Hotell i alle prisklasser
  • Rimelig mat og drikke
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Funchal

  Reisemålet har ingen anmeldelser enda

  Inspirasjon og reisetips

  Taxier i gaten i Funchal

  Storbypuls og naturopplevelser i Funchal

  I Funchal finner du livlige gater og barer krydret med flislagte bygninger og botaniske hager. Hovedstaden på den vakre atlanterhavsøyen byr på mer enn bare storbypuls. Her venter også naturopplevelser i verdensklasse like utenfor byen. Vår reiseekspert Tomas guider deg til de beste by- og naturopplevelser i Funchal.

  Taxier i gaten i Funchal

  Madeira – opplevelsenes øy

  Her er naturen øyas lekeplass, og det spektakulære landskapet med høye fjell og dype daler er som skapt for sykling, fotturer langs levadaene og naturopplevelser i verdensklasse.

  300,- i rabatt på leiebil med AVIS

  Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
  Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

  Finn reise til Funchal
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.