Se hotell (33)

  Reiser til Funchal

  I dynamiske Funchal kan Ving tilby hotell for enhver smak; sentralt i Funchal eller ved havet i Lido. Luksuriøst eller enkelt? Du bestemmer.
  Funchal er en moderne by, kjent for sine mange fine hotell og restauranter, samt sitt herlige klima. Byen er Madeiras hovedstad og ligger vendt mot Atlanterhavet, som et amfiteater mellom grønne åser. Bananplantasjene og de mange vakre hagene gir byen et eget preg, og mange velger å reise hit på ferie både én, to og tre ganger.

  Funchal – en nygammel skjønnhet

  Det har skjedd mye i Funchal i løpet av de siste årene. Den gamle bykjernen er renovert og har fått en skikkelig ansiktsløftning. Fine butikker og nyskapende restauranter har inntatt byen, og folkelivet blomstrer. Ta for eksempel en titt på Rua Santa Maria, der kunstnere har dekorert nesten 200 av dørene i gaten slik at de fremstår som små kunstverk. Domkirken fra 1500-tallet er byens sentrum, og rundt denne ligger de fleste butikkene, vakre palass, og nyere, moderne bygninger. Den gamle bydelen hvor fiskerne holdt til kalles "cidade velha", og er kjent for sine mange trivelige og bra restauranter. Her finner du også Mercado do Lavradores, torghallen, med fargesprakende blomster, frukter og spennende fiskearter. Hvis du vil se rester etter øyas eldre bosetting skal du besøke ruinene i Calhau de São Jorge.

  Hotell for enhver smak

  I tillegg til tidløse klassikere som Top Selection-hotellet The Cliff Bay har vi også utvalgte Adults Only-Selection-hotell for livsnytere som reiser uten barn. Her finner du også barnevennlige hotell, som for eksempel The Residence. Vil du bo sentralt, pent og enkelt kan du velge Hotel do Carmo som ligger midt i Funchal sentrum. Vil du spandere på deg å bo på luksushotell vil kanskje det lekre Savoy Palace passe. Ving har mange hotell i ulike prisklasser i Funchal, og våre gjester er veldig fornøyd. Flere av hotellene får minst fire av fem mulige i karakter. Du kommer til å bli minst like fornøyd med restaurantutvalget i Funchal, hvor kreativiteten stadig når nye høyder uten at prisene gjør det.

  Våren i Funchal

  Takket være det milde klimaet blomstrer det på Madeira året rundt. Våren er likevel det beste tidspunktet å reise hit hvis du vil oppleve øyas frodigste blomstring. I april og mai kan Madeira skryte av en fantastisk blomsterprakt i den botaniske hagen og i Funchals parker. Blomsterfestivalen Madeira Flower Festival har vært arrangert hvert år siden 1954. Et av høydepunktene er når barna bygger "Håpets mur" av blomster, og når den store blomsterparaden går gjennom byens gater.
  Dersom du foretrekker å reise på begynnelsen av sommeren, kan du få med deg Atlanterhavsfestivalen, som blir stadig mer populær og tiltrekker seg mange besøkende. Spesielt populært er fyrverkerishowet i havnen hver lørdag.

  Nyt Madeira

  Øyas oppblomstring begrenser seg ikke bare til hovedstaden Funchal. Takket være veiarbeidene og tunnelbyggingen er det nå lett å ta seg frem på øya. Her kan du prøve deg på aktiviteter som golf, levadavandring eller helt enkelt spise lunsj på en liten kro med vakker utsikt over Atlanterhavet. Uansett hva du velger å finne på, er det lurt å leie en bil så du kan reise rundt i eget tempo. Du velger selv hvor lenge du vil leie, og med Ving kan du velge å leie fra én dag og oppover.
  Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Familiehotell
  • Luksushotell
  • Hotell i alle prisklasser
  • Rimelig mat og drikke
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv

  Våre gjesters vurdering Funchal

  Finn reise til Funchal

  Inspirasjon og reisetips

  Taxier i gaten i Funchal

  Storbypuls og naturopplevelser i Funchal

  I Funchal finner du livlige gater og barer krydret med flislagte bygninger og botaniske hager. Hovedstaden på den vakre atlanterhavsøyen byr på mer enn bare storbypuls. Her venter også naturopplevelser i verdensklasse like utenfor byen. Vår reiseekspert Tomas guider deg til de beste by- og naturopplevelser i Funchal.

  Taxier i gaten i Funchal

  Madeira – opplevelsenes øy

  Her er naturen øyas lekeplass, og det spektakulære landskapet med høye fjell og dype daler er som skapt for sykling, fotturer langs levadaene og naturopplevelser i verdensklasse.