Opplevelsenes øy

Madeira

Opplevelsenes øy

Rolige Madeira har de siste årene blitt til opplevelsenes øy. Her er naturen øyas lekeplass, og det spektakulære landskapet med høye fjell og dype daler er som skapt for sykling, fotturer langs levadaene og naturopplevelser i verdensklasse.

Men det rolige Madeira finnes også fortsatt, for eksempel på en liten kro der du kan nyte grillet fisk med utsikt over Atlanteren i stille omgivelser. På Madeira kan du rett og slett få det beste av to verdener. For hvis naturopplevelser er din greie, så er naturskjønne reisemål vår.

For deg som elsker opplevelser

Det er mye å finne på på Madeira og i hovedstaden Funchal. Hva med å utforske øya på en jeepsafari, eller kanskje fra hesteryggen? Du kan også dra på hvalsafari, for både hval og delfiner er et vanlig syn langs kysten i dette området. Eller hvorfor ikke ta en fartsfylt tur i monteslede, nedover bakkene fra den vakre fjellandsbyen Monte?

Les mer om Funchal

Funchal - Monteslede, god vin, hvalsafari og botaniske hager.

Madeiras grønne greener

Det finnes to golfbaner i fantastiske naturomgivelser og med storslagen utsikt. Velg mellom Club De Golf Santo Da Serra som ligger på 670 meters høyde over havet, eller Palheiro Golf, med fantastisk utsikt over bukten og byen.

Golf på Madeira

fantastiske naturomgivelser og med storslagen utsikt.

Restaurant med Michelin-stjerner

På det luksuriøse 5-stjerners hotellet The Cliff Bay i Funchal kan du nyte en ferie i eksklusive omgivelser. Hvis du vil unne deg det lille ekstra anbefaler vi et besøk i hotellets restaurant Il Gallo d'Oro, som har to stjerner i Guide Michelin.

Bo på The Cliff Bay

på 5-stjernede The Cliff Bay.

Sol og bad

Generelt sett er det dårlig med sandstrender på Madeira, bortsett fra Calheta og Machico, en gyllengul strand med sand fra Sahara. Derimot finnes det flere havbasseng med saltvann.

Hotell med oppvarmede basseng

Hotell med oppvarmede basseng.

En aktiv ferie

Hvis du vil oppleve øya og samtidig få opp pulsen litt er fosseklatring noe for deg. Takket være det subtropiske klimaet kan du også surfe året rundt på Madeira, og det passer både for nybegynnere og mer erfarne surfere. Øyas storslagne natur opplever du imidlertid best fra sykkelsetet. Husk å stoppe underveis og nyte den flotte utsikten!

Sykling på Madeira

Øyas storslagne natur opplever du best fra sykkelsetet.