Se hotell (1)

Reiser til Santo da Serra

Velkommen til Santo da Serra på en reise hvor golf, naturopplevelser og levadaer ligger rett utenfor hotellet.
Santo da Serra er et lite reisemål oppe i fjellene øst på Madeira, ca. 10 kilometer fra kysten. På en reise til Santo da Serra får du oppleve mye av øyas vakre natur, enten på flotte levadavandringer, fra hesteryggen eller på golfbanen. I helgene er det tid for landsbyens berømte marked med både lokale produkter og annet, noe som lokker til seg besøkende fra hele øya. Vil du se mer av øya er det enkelt å ta bussen ned til byen Machico eller inn til Funchal. Og selvfølgelig kan du kombinere oppholdet her med noen av våre andre hotell på Madeira.

Porto Bay Serra Golf

PortoBay Serra Golf er et hjemmekoselig hotell med sans for detaljer og et enestående kjøkken som har spesialisert seg på øyas egne smaker, både fra havet og landbruket.

Clube de Golf Santo da Serra

Her kan du velge mellom 27 hull på tre ulike baner, noe som betyr at det tar lang tid før du blir lei. Når du dessuten har en så fantastisk natur å hvile øynene på mellom slagene, så kan du være sikker på at dette blir et minne for livet. Hvis du bestiller en golfpakke før avreise sparer du tid når du kommer frem. Dette kan du gjøre på hotellets egen hjemmeside.

Oppdag Madeira

Madeira er en øy som skapt for å utforskes i ditt eget tempo. Om du bestiller leiebil samtidig som du bestiller reisen, kan du på en enkel måte reise rundt på øyas utmerkede veier og finne dine egne favorittsteder. Spis lunsj i en liten landsby og nyt utsikten fra øyas høyeste punkt Pico Ruivo. Madeiras hovedstad Funchal fortjener også et besøk eller to, med sitt vakre marked, de fantastiske parkene og hagene og vinhusene som produserer og selger øyas berømte viner.
Nyttige tips
 • Kort vei til golfbane
 • Veldig fornøyde gjester
 • Fredelig og rolig
 • God pris på leiebil
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Santo da Serra

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Det er ingen strand ved hotellet i Santo da Serra. Hvis du reiser ned til kysten sør for Santo da Serra vil du finne flere strender å velge mellom. Stranden Praia das Palmeiras i Santa Cruz består av lavasand og steiner, og vannparken Aquaparque Madeira ligger like ved. I nærheten av flyplassen på Madeira finner du dessuten steinstranden Praia de S. Roque og stranden i Machico med gyllengul sand fra Sahara.
Mat, drikke og uteliv
Santo da Serra har en håndfull restauranter og barer – de fleste ligger i tilknytning til et hotell. I sentrum av Machico, ca. 10 km unna, ginner du et litt større utvalg av utesteder, barer og restauranter.
Det er ikke noe uteliv i Santo da Serra. Nærmeste sted med utelivstilbud er Machico, ca. 10 kilometer unna.
Shopping
I helgene går stedets berømte marked av stabelen, med både lokale produkter og mye annet. Markedet lokker til seg besøkende fra hele øya. Er du ute etter et litt bedre shoppingmuligheter, kan du reise ned til Machico eller inn til hovedstaden Funchal.
Sport og trening
Santo da Serra er et lite reisemål oppe i åsene på østsiden av Madeira, ca. 10 kilometer fra kysten. Her oppe nyter du naturen – enten på fine levadavandringer eller på golfbanen.

Golf

På 670 meters høyde over havet ligger denne spektakulære 27-hullsbanen med tre helt forskjellige 9-hullssløyfer: Machico, Desertas og Serras.

Les mer her for informasjon og bestilling av starttider.
Aktiviteter og severdigheter
Det er fortsatt regnet som "fint" å ha hus i Santo da Serra. Her ligger bl.a. mesterskapsbanen Golfe Santo da Serra, og de vakre parkene i området er verdt et besøk. Vi anbefaler en lunsj på en av de utmerkede herregårdsrestaurantene.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Madeira på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser.

Her kan du lese mer om leiebil her.
Det går busser til Santo da Serra fra bl.a. Funchal, og turen tar ca. en time. Det enkleste er å be om hjelp på hotellet til å bestille en taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

I landet du skal besøke finnes det nasjonale lover, og det kan også finnes lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå ubehagelige overraskelser på reisen, anbefaler vi deg å lese mer på landets ambassades hjemmeside og lese UDs informasjon om utenlandsreiser.

Høytider

23/1 2022 avholdes Funchal Maraton.

Karnevalet på Madeira feires 23/2–6/3 2022 med aktiviteter i sentrum av Funchal. Det store karnevalsopptoget, der øyas sambagrupper opptrer, går av stabelen 26/2 2022.

Blomsterfestivalen arrangeres 5–29/5 2022.
Under festivalen bygger barna "Håpets mur" av blomster.
Det arrangeres et stort blomstertog gjennom Funchals gater. Konserten "The Sound of Flowers" arrangeres også.

Hver lørdagskveld i juni feires Atlantic Festival, med festligheter og aktiviteter. 4, 11, 18. og 24/6 2022.

Vinfestivalen i Estreito de Câmara de Lobos feires i perioden 28/8–11/9 2022.

1/12 2022 tennes lysene i Funchal sentrum.

1/12 2022–9/1 2023 er det juledekorasjoner og forskjellige arrangementer i Funchal.

31/12 Nyttårsfyrverkeri.

Tursitskatt Santo da Serra

Kommunen Santa Cruz har innført en Eco-skatt på overnattinger på samtlige hotell og leilighetshotell. Skatten er 1 euro pr. natt pr. person (maks. 5 euro pr. person) for gjester over 18 år. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes. I Santo da Serra er det minibank i ca. 10 minutters gangavstand fra hotellet.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 volt.

Språk

Portugisisk

Øvrig informasjon

Husk at det kan bli kaldt om kvelden i Santo da Serra, da det ligger relativt høyt. Pakk med deg en varm genser eller jakke.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Kommunen Santa Cruz har innført en Eco-skatt på overnattinger på samtlige hotell og leilighetshotell. Skatten er 1 euro pr. natt pr. person (maks. 5 euro pr. person) for gjester over 18 år. Skatten betales direkte til hotellet, senest ved avreise.
Det er store nivåforskjeller i Funchal.
Husk at det kan være kaldt om kvelden i Santo Da Serra, da det ligger relativt høyt. Ta med deg en varm genser eller jakke. Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i programmet, utflukter, priser etc.

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Byggearbeid rundt omkring på Madeira, først og fremst i Funchal, kan til tider være forstyrrende, og omfanget kan variere.
Fly og transport

Flytid

Ca. 7 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr reiser til Santo da Serra hele året med rutefly.

Flyet lander på Funchal flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til Santo da Serra er ca. 15 minutter (ca. 10 km).
Vær
 • januar
19°13°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
19°13°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
19°14°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
20°14°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mai
20°15°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
22°18°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
24°19°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
25°20°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
25°19°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • oktober
24°18°
6
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
22°16°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
20°14°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Santo da Serra
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.