Se hotell (1)

Reiser til Santo da Serra

Velkommen til Santo da Serra på en reise hvor golf, naturopplevelser og levadaer ligger rett utenfor hotellet.
Santo da Serra er et lite reisemål oppe i fjellene øst på Madeira, ca. 10 kilometer fra kysten. På en reise til Santo da Serra får du oppleve mye av øyas vakre natur, enten på flotte levadavandringer, fra hesteryggen eller på golfbanen. I helgene er det tid for landsbyens berømte marked med både lokale produkter og annet, noe som lokker til seg besøkende fra hele øya. Vil du se mer av øya er det enkelt å ta bussen ned til byen Machico eller inn til Funchal. Og selvfølgelig kan du kombinere oppholdet her med noen av våre andre hotell på Madeira.

Porto Bay Serra Golf

PortoBay Serra Golf er et hjemmekoselig hotell med sans for detaljer og et enestående kjøkken som har spesialisert seg på øyas egne smaker, både fra havet og landbruket.

Clube de Golf Santo da Serra

Her kan du velge mellom 27 hull på tre ulike baner, noe som betyr at det tar lang tid før du blir lei. Når du dessuten har en så fantastisk natur å hvile øynene på mellom slagene, så kan du være sikker på at dette blir et minne for livet. Hvis du bestiller en golfpakke før avreise sparer du tid når du kommer frem. Dette kan du gjøre på hotellets egen hjemmeside.

Oppdag Madeira

Madeira er en øy som skapt for å utforskes i ditt eget tempo. Om du bestiller leiebil samtidig som du bestiller reisen, kan du på en enkel måte reise rundt på øyas utmerkede veier og finne dine egne favorittsteder. Spis lunsj i en liten landsby og nyt utsikten fra øyas høyeste punkt Pico Ruivo. Madeiras hovedstad Funchal fortjener også et besøk eller to, med sitt vakre marked, de fantastiske parkene og hagene og vinhusene som produserer og selger øyas berømte viner.
Nyttige tips
  • Kort vei til golfbane
  • Veldig fornøyde gjester
  • Fredelig og rolig
  • God pris på leiebil

Våre gjesters vurdering Santo da Serra

Finn reise til Santo da Serra