Se hotell (2)

  Reiser til Canico

  Canico er en sjarmerende landsby en knapp mil fra Funchal. Her kan du slappe av i rolige omgivelser, og samtidig være i nærheten av opplevelser og aktiviteter.
  Canico er to reisemål i ett. Det opprinnelige Canico ligger et par kilometer innover land – en søvning liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av trange smug og en liten kirke som kronen på verket. Bortenfor ligger det et lappeteppe av små åkre som skiller landsbyen fra fjellene lenger inn på øya. Den nyere delen av Canico blir kalt Canico de Baixo, og ligger nede ved havet. Det er her nede de fleste hotellene ligger, på strandpromenaden som går langs klippene.

  Bo bra i Canico

  Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden ligger i Garajau, en liten landsby mellom Funchal och Canico, bare et kvarters kjøretur fra flyplassen. Herfra er det enkelt å ta lokalbussen til Funchal, hvis du føler at det lokale utvalget av restauranter og barer langs hovedgaten i Garajau blir litt lite.

  Bor du på Sentido Galosol eller Sentido Galomar ved havet, venter et stort utvalg av feriefasiliteter. Inne på Galo Resort-anlegget tilbys blant annet havsbad, flere restauranter og en rekke fitness- og yogaklasser som også egner seg for grupper. Sentido Galomar er voksendelen av Galo Resort, og den passer for deg som reiser uten barn.

  Avkobling i Canico

  En ferie i Canico eller Garajau handler i stor grad om å oppleve Madeira og havet som omgir øya. Hvorfor ikke prøve en fottur langs Madeiras berømte levadaer? Eller en dagstur til naboøya Porto Santo, som i motsetning til Madeira kan skilte med brede sandstrender? Dykking er også populært i Canico. Det er enkelt å reise inn til øyas hovedstad Funchal for å oppleve markedet, folkelivet eller kanskje et besøk på Old Blandy's Wine Lodge. Hva du enn velger å gjøre er det en god idé å leie en bil samtidig som du bestiller reisen, så du kan utforske øya i ditt eget tempo. Du velger selv hvor lenge du vil leie bilen, og når du leier gjennom Ving kan du velge fra tre dager og oppover.
  Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Rimelig mat og drikke
  • Kort avstand fra flyplassen
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Canico

  Reisemålet har ingen anmeldelser enda

  Finn reise til Canico
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.