Se hotell (5)

  Reiser til Canico

  Canico er en sjarmerende landsby en knapp mil fra Funchal. Her er du nær både opplevelser og avslapning.
  Canico er to reisemål i ett. Det opprinnelige Canico ligger et par kilometer innover land – en søvning liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av trange smug og en liten kirke som kronen på verket. Bortenfor ligger det et lappeteppe av små åkre som skiller landsbyen fra fjellene lenger inn på øya. Den nyere delen av Canico blir kalt Canico de Baixo, og ligger nede ved havet. Det er her nede de fleste hotellene ligger, på strandpromenaden som går langs klippene.

  Bo bra i Canico

  Quinta Splendida Wellness & Botanical Garden ligger i Garajau, en liten landsby mellom Funchal och Canico, bare et kvarters kjøretur fra flyplassen. Herfra er det enkelt å ta lokalbussen til Funchal, hvis du føler at det lokale utvalget av restauranter og barer langs hovedgaten i Garajau blir litt lite. Vil du bo ved stranden Reis Magos Beach, velger du det førsteklasses hotellet Riu Madeira.

  Bor du på Sentido Galosol eller Sentido Galomar ved havet, venter et stort utvalg av feriefasiliteter. Inne på Galo Resort-anlegget tilbys blant annet havsbad, flere restauranter og en rekke fitness- og yogaklasser som også egner seg for grupper. Sentido Galomar er voksendelen av Galo Resort, og den passer for deg som reiser uten barn.

  Avkobling i Canico

  En ferie i Canico eller Garajau handler i stor grad om å oppleve Madeira og havet som omgir øya. Hvorfor ikke prøve en fottur langs Madeiras berømte levadaer? Eller en dagstur til naboøya Porto Santo, som i motsetning til Madeira kan skilte med brede sandstrender? Dykking er også populært i Canico. Det er enkelt å reise inn til øyas hovedstad Funchal for å oppleve markedet, folkelivet eller kanskje et besøk på Old Blandy's Wine Lodge. Hva du enn velger å gjøre er det en god idé å leie en bil samtidig som du bestiller reisen, så du kan utforske øya i ditt eget tempo. Du velger selv hvor lenge du vil leie bilen, og når du leier gjennom Ving kan du velge fra tre dager og oppover.
  Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Rimelig mat og drikke
  • Kort avstand fra flyplassen

  Våre gjesters vurdering Canico

  Finn reise til Canico