Om reisemålet

Hotell - Canico

Et av Vings hotell ligger i Garajau, en landsby over havet mellom Funchal og Canico - bare et kvarter unna flyplassen. Du kan også velge hotell nærmere havet, som i Canico de Baixo, der det også finnes flere restauranter og barer.

Filtrer
2 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
 
10 000,—
11 000,—
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
  • Basseng: 2 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 150 m
  • Nærmeste sentrum: 1 km
4,1/5Gjestenes vurdering
Frokost 
Måltidspakkekan kjøpes i tillegg.
  • Basseng: 2 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 2 km
  • Nærmeste sentrum: 50 m
4,1/5Gjestenes vurdering
Måltidspakkekan kjøpes i tillegg.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.