Om reisemålet

Hotell - Santo da Serra

Når du bestiller en reise til Santo da Serra med Ving bor du på det vakre hotellet PortoBay Serra Golf. Dette er et sjarmerende lite hotell med kort vei til golfbanen og herlige naturopplevelser. Etter en dag med frisk luft kan du slappe av i hotellets innendørsbasseng og badstue.

Filtrer
1 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
  • Oppvarmet innendørsbasseng: Ja
  • Nærmeste strand/badested: 10 km
  • Nærmeste sentrum: 600 m
3,8/5Gjestenes vurdering
4,5Tripadvisors anmeldelser
Frokost 
Måltidspakkekan kjøpes i tillegg.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.