Se hotell (10)

Reiser til Antigua

Antigua
Antigua er en av Karibias mer ukjente perler, med vakker natur og krystallklart vann. Reis med Ving til øya med 365 strender, én for hver dag av året.
Knallturkist hav, vaiende palmer og kritthvite strender. Men også god mat, spennende utflukter og herlig stemning. Antigua byr på det beste av Karibia – i et passe stort format. Når du reiser med Ving velger du avreisedag og hvor lenge du skal være borte. Kort sagt skreddersyr du din egen reise.

Vings Antigua

Antigua er først og fremst kjent for sine vakre, hvite strender. De fleste av de 365 strendene ligger på vestsiden av øya, i le fra vinden. Utenom soling og bading er det mange forskjellige typer vannsport å more seg med på strendene. På vestsiden ligger også flesteparten av Vings nøye utvalgte hotell. Reiser du til Antigua som par anbefaler vi for eksempel Galley Bay Resort & Spa, et hyggelig og romantisk All Inclusive-hotell med 18-årsgrense.

Å se og gjøre

Det er mer å oppdage når du besøker øya. Det gamle skipsverftet Nelson's Dockyard er vel verdt et besøk, det er også Shirley Heights der det daglig samles mange mennesker for å nyte øyas mest spektakulære solnedgang. I hovedstaden St. John's er det shopping av det enkle slaget for den som ønsker det. Restaurantene på Antigua holder en generell høy standard, med retter som byr på en herlig blanding av europeisk, karibisk og afrikansk innflytelse.

Våre gjesters vurdering Antigua

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Antigua