Se hotell (11)

Reiser til Antigua

Antigua
Antigua har lenge vært en av Karibias mer ukjente perler, men det vil vi nå endre på. Reis med Ving til øya med 365 strender – én for hver dag av året.
Knallturkist hav, vaiende palmer og kritthvite strender. Men også god mat, spennende utflukter og herlig stemning. Antigua byr på det beste av Karibia – i et passe stort format. Når du reiser med Ving velger du avreisedag og hvor lenge du skal være borte. Kort sagt skreddersyr du din egen reise.

Vings Antigua

Antigua er først og fremst kjent for sine vakre, hvite strender. De fleste av de 365 strendene ligger på vestsiden av øya, i le fra vinden. Utenom soling og bading er det mange forskjellige typer vannsport å more seg med på strendene. På vestsiden ligger også flesteparten av Vings nøye utvalgte hotell. Reiser du til Antigua som par anbefaler vi for eksempel Galley Bay Resort & Spa, et hyggelig og romantisk All Inclusive-hotell med 18-årsgrense.

Å se og gjøre

Det er mer å oppdage når du besøker øya. Det gamle skipsverftet Nelson's Dockyard er vel verdt et besøk, det er også Shirley Heights der det daglig samles mange mennesker for å nyte øyas mest spektakulære solnedgang. I hovedstaden St. John's er det shopping av det enkle slaget for den som ønsker det. Restaurantene på Antigua holder en generell høy standard, med retter som byr på en herlig blanding av europeisk, karibisk og afrikansk innflytelse.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Antigua

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Antigua
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.