Se hotell (11)

Reiser til Antigua

Antigua
Antigua har lenge vært en av Karibias mer ukjente perler, men det vil vi nå endre på. Reis med Ving til øya med 365 strender – én for hver dag av året.
Knallturkist hav, vaiende palmer og kritthvite strender. Men også god mat, spennende utflukter og herlig stemning. Antigua byr på det beste av Karibia – i et passe stort format. Når du reiser med Ving velger du avreisedag og hvor lenge du skal være borte. Kort sagt skreddersyr du din egen reise.

Vings Antigua

Antigua er først og fremst kjent for sine vakre, hvite strender. De fleste av de 365 strendene ligger på vestsiden av øya, i le fra vinden. Utenom soling og bading er det mange forskjellige typer vannsport å more seg med på strendene. På vestsiden ligger også flesteparten av Vings nøye utvalgte hotell. Reiser du til Antigua som par anbefaler vi for eksempel Galley Bay Resort & Spa, et hyggelig og romantisk All Inclusive-hotell med 18-årsgrense.

Å se og gjøre

Det er mer å oppdage når du besøker øya. Det gamle skipsverftet Nelson's Dockyard er vel verdt et besøk, det er også Shirley Heights der det daglig samles mange mennesker for å nyte øyas mest spektakulære solnedgang. I hovedstaden St. John's er det shopping av det enkle slaget for den som ønsker det. Restaurantene på Antigua holder en generell høy standard, med retter som byr på en herlig blanding av europeisk, karibisk og afrikansk innflytelse.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Antigua

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Antigua er først og fremst kjent for sine vakre, hvite strender. De fleste av de 365 strendene ligger på vestsiden av øya. Det er tilbud om vannsportsaktiviteter på mange av strendene.
Mat, drikke og uteliv
Restaurantene på Antigua holder generelt høy kvalitet, med matretter som ofte er en fin blanding av europeiske, karibiske og afrikanske impulser. Spisestedene har forskjellig utvalg og prisnivå. To klassiske retter er Fungie, en slags dumpling laget av maismel og okra, og Pepperpot, en gryterett laget på grønnsaker, salt kjøtt og dumplings. Prøv gjerne lokal rompunch og juice laget av frukter fra øya – banan, kokosnøtter, guava, mango, papaya og ananas.
Mange restauranter og hotell har liveband og andre opptredender på kveldstid. Flere strandbarer og hotellbarer har åpent til sent. Det finnes en og annen nattklubb.
Shopping
Hovedstaden St. Johns's har mange butikker. og I det moderne og luksuriøse området Heritage Quarter kan du kjøpe tollfrie varer og merkeklær. I det gamle området Redcliffe Quay ligger det fargeglade trehus med suvenirbutikker og salg av håndverk.
Aktiviteter og severdigheter
Antigua har fristende strender, flere av dem tilbyr ulike typer vannsport. Besøk fantastiske Half Moon Bay, Nonsuch Bay, Dickenson Bay og Runaway Bay som alle har finkornet sand og krystallklart vann. Du kan også besøke søsterøya Barbuda med en rosaskimrende strand. I hovedstaden St. John's er det et passe stort utvalg av butikker, restauranter og severdigheter.
Fakta

Vår service på reisemålet

Besøket på Antigua er på egen hånd, Ving har ikke personale på reisemålet.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise. Norske statsborgere trenger ikke visum til Antigua for opphold i inntil 6 måneder. Man kan bli bedt om å framlegge hjemreisebillett og at du har penger til å forsørge deg selv under oppholdet. For mer informasjon ta kontakt med Antigua og Barbudas konsulat i Stockholm på telefon (+46) 8 718 14 15.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Antigua.

Vaksinering

Ingen obligatoiriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg i god tid før du reiser. For mer informasjon se www.ving.no/vaksineinformasjon.

For å beskytte deg mot mygg og andre insekter anbefaler vi myggmiddel og lyse klær med lange armer og ben.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksomme på at det er nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Eastern Caribbean Dollar (EC). USD aksepteres de fleste steder og valutaene er låst til hverandre. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

-6 timer

Elektrisitet

110 volt, adapter behøves.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer fra Oslo

Slik reiser du hit

Til Antigua kan du reise med rutefly året rundt. Det betyr at du selv kan velge når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Condor flyr via Frankfurt om vinteren. Det er også andre flyforbindelser å velge mellom. Med Condor tar reisen ca. 15 timer med bytte inkludert.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
28°19°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • februar
28°19°
7
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mars
29°19°
8
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • april
30°22°
7
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • mai
30°22°
7
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
7
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • juli
31°23°
7
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • august
31°23°
7
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • september
31°23°
7
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • oktober
30°22°
7
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • november
31°22°
7
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • desember
29°20°
7
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager

Finn reise til Antigua
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.