Se hotell (8)

Reiser til Arguineguín

Arguineguín er en idyllisk by på sydkysten. Rett ved havet ligger barnas favoritt, Sunwing Arguineguín Seafront.
Til tross for at stadig flere hotell dukker opp langs kysten, har det idylliske lille stedet Arguineguín beholdt sin opprinnelige karakter. Besøkende kommer hit for å nyte hav og sol, og samtidig oppleve det kanariske hverdagslivet. Fiskebåtene tøffer hver morgen inn med fersk fisk som du senere på dagen kan nyte på de lokale restaurantene. Selv WHO har slått fast at klimaet langs denne kysten er blant verdens beste og mest helsebringende. Luften er ren, og det er tørt og solfylt nesten hele året.

Sunwing Arguineguín Seafront

Ved det utrolig populære Sunwing Arguineguín Seafront bor du fantastisk fint rett ved havet. Leilighetene er moderne og har utsikt mot hagen og Atlanterhavet. Dessuten har du alt det Sunwing Family Resorts alltid tilbyr – et stort bassengområde med oppvarmet basseng, Lollo & Bernie-klubben og profesjonell underholdning.

Luksus i Arguineguín

Dersom du skal reise til Arguineguín uten barn, og vil ha en komfortabel ferie med det lille ekstra, er det flere hotell i Arguineguín som tilbyr nettopp dette. Se for eksempel på Radisson Blu Resort Gran Canaria som ligger på strandpromenaden mellom Patalavaca og Anfi Beach.

Kanariøyenes fineste strand?

Tyve minutters spasertur fra byen ligger en av Kanariøyenes flotteste strender, Anfi Beach. Stranden har klart badevann og kritthvit korallsand. For å komme hit er det bare å følge gangveien fra hotellet langs hovedveien mot Patalavaca og deretter fortsette langs vannet hele veien til Anfi Beach.
Nyttige tips
  • Sunwing Family Resorts
  • Fin sandstrand
  • Lokale restauranter
  • Luksushotell
  • Behagelig klima
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Arguineguín

Finn reise til Arguineguín

Inspirasjon og reisetips

Den store Gran Canaria-guiden

Hvert år reiser hundretusenvis av nordmenn til Kanariøyene. Gran Canaria er den mest populære øya, med alt fra små, rolige landsbyer til spektakulært uteliv. Slik finner du reisemålet som passer best for deg.

Gran Canaria: De beste tipsene

Elsykkel på Gran Canaria

Gran Canaria på to hjul

Du behøver verken sykkelbukser i lycra eller å være i god sykkelform for å oppleve Gran Canaria på sykkel. Bli inspirert til en tur helt tett på øyens fantastiske natur.

Lei en elsykkel og opplev Gran Canaria på to hjul

Surfing på Gran Canaria

Surfing på Gran Canaria

Høysesongen for surfing på Gran Canaria er fra oktober til mars/april, men bølger kan rulle inn året rundt. Les vår reiseekspert Petter sine tips til surfing på øyen.

Fang de beste bølgene på Gran Canaria