Ocean Beach Club - Kreta

Nyt hav og himmel i harmoniske omgivelser. Her finnes rom for late dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Velkommen til et designhotell med
avslappende atmosfære. Ocean Beach Club by Sunwing har alt som kjennetegner et Sunwing-hotell, bare ekstra lekkert innpakket.
O.B.C. har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille
spill, leke, lese bøker eller bare prate og slappe av. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Ikke glem Ocean Beach Clubs Club House – generøse suiter med fantastisk havutsikt, terrasse og tilgang til privat basseng.
Hotellet ligger vendt ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS-timer.
Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på O.B.C. kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred. Vi kan ikke ta æren for horisonten og havet, men vi har toppet idyllen med et designhotell for den moderne familien.
Hvis du vil ta en tur utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det finnes også en del butikker og muligheter for litt shopping.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet
MyO.B.C.
På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til vår service i resepsjonen kl. 07.00–23.00. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie. Ved behov kan du kontakte Sunwings Help Desk på natten.
Ocean Beach Club i sosiale medier
Du kan følge Ocean Beach Club i sosiale medier. Lik Ocean Beach Club Kreta på Facebook.
Røykfritt hotell
Ocean Beach Club er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Kontantfritt hotell
Hotellet er kontantfritt, ved innsjekkingen får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som betales ved utsjekkingen.
Legeservice
Lege er tilstede på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Trenger du legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle legen.
Handikapvennlighet
Store nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet. Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.
Sesong
Hotellet har åpent april–oktober.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Ocean Beach Clubs miljøside.
Øvrig
Resepsjon: Åpen kl. 07.00–23.00. Innsjekk ved ankomst tidligst kl. 12.00 og senest kl. 15.00. Utsjekk senest kl. 12.00
Det er minibank på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach
Bygget: 1987 og 1989 Renovert: 2011
131 suiter
Etasjer: 2-3
Heis: Til noen deler av bygningene. (Ikke i Club House)
Aircondition: Ja
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.
Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
concept-logo
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Rett på stranden
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Hovedsentrum
  20 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Ocean Beach Club - Kreta ligger vendt ut mot havet, rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Her finner du romslige uteområder velegnet for soling og avkobling.

Rommene på O.B.C. har fasiliteter som kommer til å gjøre ferien din enda mer behagelig. Blant annet Nespresso-maskin med start kit, putemeny med to ekstra puter å velge mellom, strandveske – samt daglig påfyll av 1,5 liter vann. Med Chromecast i alle rom kan du i tillegg strømme favorittserien din til tv-en fra mobilen eller nettbrettet, hvis du skulle trenge avkobling fra solsengen

Her kan du se hvor suitene ligger.

For en ekstra komfortabel ferie – les mer om de ulike tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Compact Suite

Velutstyrte og komfortable suiter som er perfekt for en liten familie.

Compact Pool Suite

Velutstyrte suiter med en deilig terrasse med utgang til bassen. Perfekt for en liten familie.

Club Suite

Club Suite er de mest populære leilighetene. De er praktisk innredet og består av 2 eller 3 rom for opptil 6 personer.

Club Pool Suite

Herlige suiter med smart innredning og mulighet til å gå rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Club House Suite

Passer for deg som vil bo rolig og litt skjermet, men allikevel i nærheten av det meste.

Club House Pool Suite

For deg som ønsker rolig beliggenhet samt tilgang til en deilig terrasse med direkte utgang til delt privat basseng

Generous Suite

Generous Suite er våre praktiske og velutstyrte leiligheter for storfamilien.

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.