• barnevennlig

Ocean Beach Club - Kreta

NYHET! Til sommeren 2024 blir Ocean Beach Club - Kreta enda bedre. Samtlige leiligheter males om og får nye tekstiler, ny belysning, nye senger samt nye
utemøbler og nyoppussede bad. I tillegg får restauranten en skikkelig ansiktsløftning. Velkommen til et enda bedre Ocean Beach Club - Kreta!
Nyt hav, himmel og harmoni. Her finnes rom for late
dager, etterlengtet familieliv og tid til samvær. Her bor du i vakre omgivelser i en skråning ned mot havet, et stykke utenfor Makrigialos, på den sørøstre delen av øya.
O.B.C. har mange ulike rom og sittegrupper der man kan man spille spill, leke, lese bøker eller bare prate og slappe av. I stilige lounge-områder kan man sitte både innendørs og ute i det fri. Hotellets lyse suiter med smarte detaljer og mye oppbevaringsmuligheter, gjør ferien så komfortabel som mulig. Flere av suitene har også direkte utgang til basseng, så du kan hoppe rett uti fra terrassen din.
Hotellet ligger vendt ut mot havet og ligger rett ovenfor en av Kretas aller beste strender. Foruten store områder for sol og avslapping, kan hotellet også friste med spa, treningsrom og SATS-timer.
Ocean Beach Club - Kreta (O.B.C.) er en del av Sunwing Makrigialos Beach. Alle våre gjester har selvsagt tilgang til Sunwings varierte tilbud av aktiviteter og fasiliteter, men på O.B.C. kan man også velge å bare nyte late dager i ro og fred.
Hvis du vil ta en tur utenfor hotellet ligger landsbyen Makrigialos i gangavstand. Her ligger det hyggelige restauranter og barer rett ved stranden. Det finnes også en del butikker og muligheter for litt shopping.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Ocean Beach Club. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet
MyO.B.C.
På hotellets informasjonsside MyO.B.C. finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MyO.B.C., sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på Ocean Beach Club har du tilgang til vår service i resepsjonen kl. 07.00–23.00. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie. Ved behov kan du kontakte Sunwings Help Desk på natten.
Ocean Beach Club i sosiale medier
Du kan følge Ocean Beach Club i sosiale medier. Lik Ocean Beach Club Kreta på Facebook.
Røykfritt hotell
Ocean Beach Club er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Kontantfritt hotell
Hotellet er kontantfritt, ved innsjekkingen får du et kort som du enkelt bruker i restaurantene, Mini Market og i iskiosken. Alt du kjøper settes på regningen din som betales ved utsjekkingen.
Legeservice
Lege er til stede på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach minst fem dager i uken. Kontakt resepsjonen for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Trenger du legehjelp utenom disse tidene vil resepsjonen være behjelpelig med å tilkalle legen.
Bevegelseshemmede
Det er ingen av suitene som er tilpasset bevegelseshemmede.
Store nivåforskjeller med trapper inne på hotellområdet.
Sesong
Hotellet har åpent april–oktober.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Øvrig
Resepsjon: Åpen kl. 07.00–23.00. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Det er minibank på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach
Bygget: 1987 og 1989 Renovert: 2011
131 suiter
Etasjer: 2-3
Heis: Til noen deler i hovedbygningen. (Ikke i Club House Suites)
Aircondition: Ja
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet, begrenset antall plasser.
Vaskemaskiner: Mot betaling på Sunwing Makrigialos Beach.
Hotellmanager
Aneza Fourlanou

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har miljøskatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotell- eller leilighetsklassifisering og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

Mars–oktober
1–2 stjerne(r): 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 7,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 10,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

November–februar
1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Hotellets offisielle klassifisering er 4.
Ocean Beach Club
 • Suiter med direkte utgang til basseng
 • Rett på stranden
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Suiter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring – dager pr. uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  0-100 m
Lobby

Ocean Beach Club Kreta – nå enda bedre!

Det allerede populære hotellet på Kreta har blitt enda bedre, med nymalte leiligheter, nye senger, nye utemøbler og en nyoppusset restaurant. Det er bare å glede seg!

Les mer

Gym OBC Kreta

For deg som liker å trene

Denne sommeren kan du benytte deg av de nyoppussede treningslokalene på nabohotellet Sunwing Makrigialos Beach – disse deles nemlig med Ocean Beach Club – Kreta.

Les mer