Se hotell (0)

Reiser til Port St. Lucie

Lille Port St. Lucie ligger på Floridas østkyst, og når du reiser hit med Ving bor du på Club Med-hotellet Sandpiper Bay – et flott hotell med et stort aktivitetstilbud og innholdsrik All Inclusive.

Port St. Lucie er en rolig, liten by ved St. Lucie-elven på Floridas østkyst. Det er kort vei til flere av Floridas herlige strender, og har du lyst til å oppleve mer er det fullt mulig å ta seg både til Orlando og Fort Lauderdale. USA er kjent som «bilens land», og det lønner seg ofte å ha leiebil. Det kan du selvfølgelig bestille samtidig som du bestiller Florida-ferien din med Ving, og til en god pris.

Club Med Sandpiper Bay

Club Med Sandpiper Bay er perfekt hvis du reiser med barn. Her bor du på et stort og elegant hotellanlegg med det meste inkludert i All Inclusive-tilbudet: alt fra et bugnende frokostbord til forfriskninger i baren. De yngste gjestene kan glede seg over både sirkusskole, eget bassengområde og en hage der man kan løpe rundt og leke. For de litt eldre består aktivitetstilbudet blant annet av treningstimer, golfkurs og en deilig spaavdeling. Alle er velkommen på Club Med Sandpiper Bay.

Vings reisemål i Florida

Når du reiser til Florida med Ving kan du velge mellom Key West, Miami , Orlando og flere spennende reisemål. Du kan selvfølgelig også kombinere flere reisemål hvis du vil oppleve mest mulig. Hva med en fartsfylt uke i Orlandos fornøyelsesparker før du kobler av i rolige Port St. Lucie? Du flyr til og fra Florida med rutefly, så du bestemmer selv hvilken avreisedato som passer best, og hvor mange dager du vil at ferien skal vare.

Nyttige tips
 • All Inclusive
 • Familiehotell
 • Hotell på stranden
 • Kombiner flere reisemål
 • God pris på leiebil
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Port St. Lucie

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
24°14°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • februar
25°15°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • mars
27°16°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • april
28°19°
9
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mai
30°21°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • juni
31°23°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • juli
32°24°
9
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • august
32°24°
8
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
14
Regnfrie dager
 • september
31°24°
7
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
13
Regnfrie dager
 • oktober
29°22°
6
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • november
27°18°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • desember
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
Strender
Det ligger flere fine, kjente strender langs Floridas østkyst. West Palm Beach er 75 km lang og ligger ca. en time fra Port St. Lucie. 5 mil nord for Port St. Lucie ligger den 45 kilometer lange Vero Beach.
Fly og transport

Flytid

Ca. 9 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Port St. Lucie med rutefly året rundt.
Transport er ikke inkludert i reisen. Det er mulig å ta taxi til hotellet. Vi kan også anbefale leiebil, og den kan du bestille sammen med reisen.
Mat, drikke og natteliv
I Port St. Lucie bor du på Club Med Sandpiper Bay. Å bo på et Club Med-hotell er noe helt spesielt. Som pionerer innen All Inclusive har Club Med utviklet et konsept som slår det meste, og her er mye inkludert i prisen.
Shopping
Med leiebil er det kort vei til både Orlando, Fort Lauderdale og Miami – tre skikkelig shoppingmekkaer. Her finner du alt fra gigantiske outlets med lave priser til mer eksklusive designbutikker.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mange aktiviteter å velge mellom på Club Med Sandpiper Bay, som tennis, golf og forskjellige familieaktiviteter. Med leiebil er det også enkelt å besøke noen av naturreservatene, temaparkene og severdighetene i området.
Hvordan du tar deg rundt
Den enkleste og raskeste måten å komme seg rundt i Florida på er med leiebil. Hvis du bestiller en leiebil samtidig som du bestiller reisen står bilen og venter når du lander på flyplassen, og da sparer du både tid og penger.
Lokalbusser og taxi.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

Pass- og visumreglene for innreise til USA oppdateres stadig så de reisende må kontakte Den amerikanske ambassaden for aktuell informasjon. Les mer på www.ving.no/viktig-informasjon-om-reiser-til-usa og www.usa.no eller ring 21 30 85 40. Ved innreise fotograferes alle og fingeravtrykk registreres av immigrasjonsmyndighetene. Passinformasjon skal gis til flyselskapet før avreise.

Alle som reiser til eller via USA må søke om godkjennelse
.... Nordmenn som reiser til USA uten visum (under "visa waiver programme") må registrere seg på internett i ESTA/databasen før avreise.

Du søker på internett via ESTA`s hjemmeside (Electronic System for Travel Authorization):ESTA. Din ESTA-søknad må sendes inn i god tid, og senest 72 timer før avreise. Dette koster 14 USD pr. person. Denne avgiften betales med kredittkort når man søker.

For øyeblikket er det ikke mulig for statsborgere fra Irak, Iran, Somalia. Libya, Sudan og Yemen å få visum til USA. Kontakt den amerikanske ambassaden/konsulatet for mer informasjon.

Pass
Ved innreise til USA skal alle norske statsborgere (herunder barn, uansett alder) være i besittelse av et maskinlesbart pass. Passet skal være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise. Reglene gjelder all innreise til USA, også hvis du bare er på gjennomreise til andre deler av verden.

Hvis du ikke er norsk statsborger må du selv kontakte Den amerikanske ambassade eller myndighetene i ditt opprinnelsesland.

For ytterligere informasjon om ESTA og hvilke land dette gjelder for, se: Quicklinks og velg "Visa Waiver Program".

For øvrige spørsmål kan du kontakte Den amerikanske ambassade:

United States Embassy
Morgedalsvegen 36,
0378 Oslo
Tlf.: 21 30 85 40
http://norway.usembassy.gov

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

USD. Minibank finnes. De fleste kredittkort aksepteres.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet i USA, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger eller en queen size. Se hva som gjelder spesifikt for ditt hotell.

Øvrig informasjon

Hotell og omgivelser er ikke tilpasset bevegelseshemmede. Tipssystemet er utbredt. Ca. 15 % tips er normalt. Toppløs soling er ikke akseptert på offentlige badesteder.
Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Finn reisen din til Port St. Lucie