Se hotell (11)

Reiser til Key West

Å reise til Key West, den sydligste av Florida Keys-øyene, føles nesten som å komme til Karibia. Her er stemningen mer vestindisk enn amerikansk.
Key West er en sjarmerende småby som alltid har lokket til seg kunstnere og eventyrere, og er et favorittsted blant homofile. Etter en herlig dag på stranden trekker de fleste ned til kaia og livlige Mallory Square for å se på solnedgangen og gateartistene. Bydelen Old Town med sin herlige stemning, fredete bebyggelse og trivelige restaurant- og uteliv er også en favoritt. Besøk også handlegaten Duval Street og den verdensberømte forfatteren Ernest Hemingways hjem og museum.

Bo på stranden

Når du reiser til Key West med Ving kan du bo på stranden, kun noen få skritt fra en fristende svømmetur. Ving tilbyr flere hotell som ligger både sentralt i Key West og likevel nær stranden. I vårt utvalg finner du både familiehotell og luksushotell av ulik standard.

Skreddersy ferien i Key West

Når du reiser til Key West med Ving flyr du med rutefly. Det betyr at du selv velger avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Du kan bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen til Key West. Leiebil betyr frihet til å øyhoppe og dra på utflukter til andre spennende steder langs Florida Keys-øyene.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Hotell i sentrum
  • God pris på leiebil
  • Valgfri reiselengde
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Key West

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Key West

Inspirasjon og reisetips

Miami beach

Kombiner cruise i Karibia med Florida Keys og Miami Beach

Når man drar på cruise fra Fort Lauderdale eller Miami, passer det perfekt å kombinere karibiacruiset med et par dager på the Keys (øystrekningen ut mot Key West), eller Miami Beach. Vår reiseekspert Jessica guider deg til gode dager her!