Se hotell (13)

Reiser til Key West

Å reise til Key West, den sydligste av Florida Keys-øyene, føles nesten som å komme til Karibia. Faktisk ligger Cuba bare i underkant av 15 mil unna, så her er atmosfæren nesten mer vestindisk enn amerikansk.
Key West er en sjarmerende småby som alltid har lokket til seg kunstnere og eventyrere, og er et favorittsted blant homofile. Etter en herlig dag på stranden trekker de fleste ned til kaia og livlige Mallory Square for å se på solnedgangen og gateartistene. Bydelen Old Town med sin herlige stemning, fredete bebyggelse og trivelige restaurant- og uteliv er også en favoritt. Besøk også handlegaten Duval Street og den verdensberømte forfatteren Ernest Hemingways hjem og museum.

Bo på stranden

Når du reiser til Key West med Ving kan du bo på stranden, kun noen få skritt fra en fristende svømmetur. Ving tilbyr flere hotell som ligger både sentralt i Key West og likevel nær stranden. I vårt utvalg finner du både familiehotell og luksushotell av ulik standard.

Skreddersy ferien i Key West

Når du reiser til Key West med Ving flyr du med rutefly. Det betyr at du selv velger avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Du kan bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen til Key West. Leiebil betyr frihet til å øyhoppe og dra på utflukter til andre spennende steder langs Florida Keys-øyene.
Nyttige tips
 • Hotell på stranden
 • Kombiner flere reisemål
 • Hotell i sentrum
 • God pris på leiebil
 • Valgfri reiselengde
 • Helårsreisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Key West

Strender
Det er flere mindre strender langs Florida Keys-øyene. De største er den tre kilometer lange Smathers Beach, og en av de mest populære er Fort Zachary State Park Beach i Key West.
Mat, drikke og uteliv
Key West har et godt utvalg av restauranter. Sørg for å prøve lokale fiske- og skalldyrretter, blant annet den lokale reketypen "Pink Shrimp". Du må heller ikke gå glipp av den syrlige desserten Key Lime Pie.
I Key West er det et livlig uteliv med underholdning for enhver smak. Vær oppmerksom på at du må ha fylt 21 år for å komme inn på barer, lounger og klubber.
Shopping
Butikkene i Key West selger både lokale produkter og kjente internasjonale merkevarer. Langs hovedgaten Duval Street og rundt torget Mallory Square ligger butikkene side om side.
Sport og trening
I Key West kan du prøve deg på aktiviteter som windsurfing, kitesurfing, snorkling og dykking.
Aktiviteter og severdigheter
I Key West er det mer enn nok av aktiviteter du kan delta i – du kan for eksempel prøve deg på dyphavsfiske. Populære severdigheter inkluderer blant annet torget Mallory Square, Zachary Taylor-fortet og Ernest Hemingways hjem og museum. Du kan også dra på utflukter til andre øyer i Florida Keys.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Florida på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill her før ankomst.
Den vanligste (og som regel enkleste) måten å komme seg rundt i Florida på er med leiebil. Det er også mulig å ta taxi.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i USA.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Resortavgift på hotell

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15–50 USD pr. dag og rom, og denne skal betales ved ankomst. Avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du vite ved ankomst til hotellet.

Valuta og betaling

USD. Eurocard, MasterCard og VISA.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –6 timer

Elektrisitet

110 volt, man må ha adapter.

Språk

Amerikansk

Øvrig informasjon

Vær oppmerksom på at hotell i USA vanligvis har 21 års aldersgrense. Dette innebærer at minst en person i reisefølget må ha fylt 21 år. For spørsmål om ev. unntak, kontakt Ving på 23 15 58 50
Når du sjekker inn på hotellet tas det for sikkerhets skyld, akkurat som i Norge, en kopi av bankkortet ditt. Dette er hotellets garanti for å sikre at regninger (telefon, restaurantregning etc.) blir betalt. Du vil ikke bli belastet før ved utsjekking. Det går selvsagt også bra å betale med kontanter.

Resortavgift på hotell

I Florida forekommer det ofte at hotellene tar en resortavgift på 15-25 USD pr. dag og rom, som skal betales ved ankomst. Denne avgiften dekker enkelte fellesfasiliteter, og er obligatorisk for alle gjester. Det eksakte beløpet får du ved ankomst til hotellet.
Hotell og omgivelser er ikke tilpasset bevegelseshemmede. Tips er utbredt og ca. 15 % i tips er vanlig. Å sole seg toppløs er ikke lov på offentlige strender.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 9 timer og 40 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Key West med rutefly hele året. Flyet lander på Miamis flyplass eller på flyplassen i Key West.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen i Key West er ca. 10 minutter (4 km). Fra Miami tar det ca. 4 timer (ca. 260 km) med bil. Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
23°19°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • februar
24°19°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • mars
25°20°
9
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • april
26°22°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • mai
28°24°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • juni
30°26°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • juli
31°26°
9
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • august
31°26°
9
Soltimer/dag
30°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • september
30°26°
8
Soltimer/dag
29°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • oktober
28°24°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
25°22°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
24°19°
7
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager

Finn reise til Key West
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.