Se hotell (13)

Reiser til Key West

Å reise til Key West, den sydligste av Florida Keys-øyene, føles nesten som å komme til Karibia. Faktisk ligger Cuba bare i underkant av 15 mil unna, så her er atmosfæren nesten mer vestindisk enn amerikansk.
Key West er en sjarmerende småby som alltid har lokket til seg kunstnere og eventyrere, og er et favorittsted blant homofile. Etter en herlig dag på stranden trekker de fleste ned til kaia og livlige Mallory Square for å se på solnedgangen og gateartistene. Bydelen Old Town med sin herlige stemning, fredete bebyggelse og trivelige restaurant- og uteliv er også en favoritt. Besøk også handlegaten Duval Street og den verdensberømte forfatteren Ernest Hemingways hjem og museum.

Bo på stranden

Når du reiser til Key West med Ving kan du bo på stranden, kun noen få skritt fra en fristende svømmetur. Ving tilbyr flere hotell som ligger både sentralt i Key West og likevel nær stranden. I vårt utvalg finner du både familiehotell og luksushotell av ulik standard.

Skreddersy ferien i Key West

Når du reiser til Key West med Ving flyr du med rutefly. Det betyr at du selv velger avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Du kan bestille leiebil samtidig som du bestiller reisen til Key West. Leiebil betyr frihet til å øyhoppe og dra på utflukter til andre spennende steder langs Florida Keys-øyene.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Hotell i sentrum
  • God pris på leiebil
  • Valgfri reiselengde
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Key West

Finn reise til Key West

Inspirasjon og reisetips

Miami beach

Kombiner cruise i Karibia med Florida Keys og Miami Beach

Når man drar på cruise fra Fort Lauderdale eller Miami, passer det perfekt å kombinere karibiacruiset med et par dager på the Keys (øystrekningen ut mot Key West), eller Miami Beach. Vår reiseekspert Jessica guider deg til gode dager her!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.