Se hotell (0)

Reiser til Sanibel/Captiva Island

Fantastiske strender, vakker natur og karibiske fornemmelser. Øyene Sanibel og Captiva Island er utmerkede reisemål både for barnefamilier, par og for deg som reiser med vennegjengen.
Sanibel og Captiva Island er to søsterøyer utenfor Fort Myers Beach, der Mexicogolfen er på sitt aller vakreste. Det er broforbindelse mellom fastlandet og øyene, og avstandene på øyene er ikke større enn at du kan bruke sykkel for å komme deg rundt og se deg omkring.

Barnevennlige strender og naturopplevelser

Strendene på Sanibel og Captiva Island er virkelig noe for seg selv. Den hvite sanden og det turkisblå vannet minner i aller høyeste grad om Karibia, og passer perfekt for både små og store barn. Reisemålene har en eksklusiv karakter, og i tillegg til de nydelige strendene kan øyene friste med flotte naturopplevelser. I naturreservatet J.N. Darling National Wildlife Refuge på Sanibel kan du padle i mangroveskogen, og med litt flaks får du kanskje øye på både hegrer, pelikaner og sjøløver.

Barnevennlig hotell på Captiva Island

Hvis du reiser med barn til Sanibel eller Captiva Island bør du ta en titt på Tween Waters Island Resort Spa, et hyggelig hotell som med både rom og leiligheter bare et steinkast fra stranden. Vil du slappe litt ekstra av kan du for eksempel bestille en behandling i hotellets spa.

På oppdagelsesferd i Florida

Det finnes også en liten, men variert restaurantverden på øyene – blant annet små lokale barer og eksklusive spisesteder. Sanibel og Captiva Island er kort sagt som skapt for små oppdagelsesferder - enten med sykkel eller leiebil. Med leiebil har du også anledning til å utforske mer av Florida.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell på stranden
  • Fine strender
  • God pris på leiebil
  • Barnevennlige strender
  • Velg rom eller leilighet

Våre gjesters vurdering Sanibel/Captiva Island

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Sanibel/Captiva Island