Turgutreis
Stranden i Akyarlar

Turgutreis, Bodrum-halvøya

Velkommen til Turgutreis, Bodrum-halvøyas nest største by – kjent for sine strender, sine solnedganger og sitt velbesøkte marked.

Turgutreis ligger på Bodrum-halvøyas vestkyst, og byens historie strekker seg langt tilbake i tid. I dag er Turgutreis en moderne by med en velkjent marina og et yrende folkeliv – særlig på markedsdager når folk fra landsbygda kommer inn til byen for å selge produktene sine. Byen begynner også å bli et velkjent feriereisemål, med flere kilometer strand, utmerkede hotell og et bra uteliv for de som ikke har lyst til å legge seg etter Turgutreis' berømte solnedgang.

Les mer om reisemålet Turgutreis Skjul tekst

SENTIDO Bellazure
Vings hotell ligger i Akyarlar, rett utenfor Turgutreis. Rett i nærheten ligger en liten fiskerlandsby og stranden. Her får du det beste fra to verdener: hotellet ligger i rolige omgivelser, og fornøyelsene og shoppingen er bare ti minutter unna.

Oppdag Bodrum
Bodrum-halvøya er ikke større enn at man lett kan ta seg rundt på egen hånd og være tilbake før middag. Det er lettvint å hoppe på en dolmus fra Turgutreis inn til Bodrum med sitt brede utvalg, og du kan enkelt reise til de andre severdighetene rundt på halvøya. Det enkleste er å bli med noen av våre arrangerte utflukter, og det er mye å velge mellom – både på land og til havs.

Våre gjesters vurdering av Turgutreis

Har du vært her? Sett din karakter på strender, shopping, natteliv og hotell!

Ingen hotellvurdering

Det finnes ingen hotellvurderinger på dette reisemålet

Reisetips

Vær den første til å skrive et reisetips

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Chat med oss

Man-tor: 08.30-21.00
Fre: 08.30-18.00
Lør: 10.00-15.00
Søn: 12.00-16.00

Start chat

Les mer om MyHoliday Card