Se hotell (41)
Ving har praktiske charterreiser til Side, med både barnevennlige Sunwing Family Resorts og Sunprime Hotels for voksne, blant de nærmere 30 hotell du kan velge mellom.
Sentrum i Side har de senere årene gjennomgått en omfattende oppgradering med mye opprydding, så den som besøkte Side for bare noen år siden kommer knapt til å kjenne seg igjen. Et eksempel som du kommer til å se på reisen din til Side er den nye strandpromenaden som er bygget ut og freshet opp slik at den som vil – eller orker – faktisk kan spasere hele veien til Kumköy. Man har også laget tre nye strender, og bygget nytt for alle butikker og restauranter som nå kan invitere gjester og kunder til en helt ny opplevelse. Men selv om Side har fått en ny og fresh look, er man aldri langt fra byens historie, ettersom ruinene og restene som ble funnet under oppussing er bevart. Disse ligger fortsatt igjen, dekket av glassgulv, som gir en ny dimensjon til byen, akkurat som beplantningen og blomstene som har fått større og mer fremtredende plass. Akkurat som tidligere er Side full av både butikker og restauranter av alle slag, og det er jo derfor så mange velger å reise hit. Den store forskjellen er at byen har blitt mye penere og mer tilgjengelig. Det merkes godt når man tar seg ned til havnen der det er tydelig at Side har fått et løft, uten at den har mistet noe av sin tidligere sjarm.

Barnevennlige hotell i Side

Hvis du vil ha en skikkelig barnevennlig ferie anbefaler vi vårt populære Sunwing Side Beach, som ligger på den østre stranden. Her kan du se frem til en herlig familieferie med blant annet Lollo & Bernie, mulighet for å bestille All Inclusive og mange aktiviteter både på dag- og kveldstid.

Voksenferie med stil på Sunprime Dogan Side Beach

Skal du reise på ferie uten barn, anbefaler vi vårt Sunprime Dogan Side Beach. Her bor du i elegante omgivelser, med spa-behandlinger, god mat og god vin og deilige bad innen behagelig rekkevidde. Alt i en avslappet, voksen atmosfære bare noen meter fra stranden.

Billig og bra

I tillegg til de brede, solfylte og flere mil lange sandstrendene er kanskje maten og shoppingen en viktig grunn til å reise til Side. Her er det enkel, billig og fremfor alt veldig god mat. Behersker du kunsten å prute kan du gjøre kupp på tyrkiske tepper, smykker, stoffer og fine skinnklær.

Det er mange som reiser med dolmus fra Side til nabobyen Manavgat hvor det er marked hver mandag og torsdag. Et annet populært utfluktsmål er Antalya med sin gamleby fra middelalderen og spennende butikker.
Nyttige tips
 • Sunwing Family Resorts
 • Sunprime Hotels
 • Family Garden
 • Hotell på stranden
 • Barnevennlige strender
 • All Inclusive
 • Lang strandpromenade
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Side

REISEFORSLAG TIL Side

Side Resort
Family Garden
 • Barnevennlig
Side Resort
Side, Antalya-området, Tyrkia
 • Fly + del i Liten 2-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 20 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All inclusive
Inkl. All inclusive
Fly + hotell, 1 uke
20 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Sunprime Dogan Side Beach
Sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Dogan Side Beach
Side, Antalya-området, Tyrkia
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 4 aug 2024 fra Stavanger
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
4 aug 2024 fra Stavanger

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Finn reise til Side
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.