Se hotell (39)
Ving har praktiske charterreiser til Side, med både barnevennlige Family Garden og Sunprime for voksne.
Sentrum i Side har de senere årene gjennomgått en omfattende oppgradering med mye opprydding, så den som besøkte Side for bare noen år siden kommer knapt til å kjenne seg igjen. Et eksempel som du kommer til å se på reisen din til Side er den nye strandpromenaden som er bygget ut og freshet opp slik at den som vil – eller orker – faktisk kan spasere hele veien til Kumköy. Man har også laget tre nye strender, og bygget nytt for alle butikker og restauranter som nå kan invitere gjester og kunder til en helt ny opplevelse.

Men selv om Side har fått en ny og fresh look, er man aldri langt fra byens historie, ettersom ruinene og restene som ble funnet under oppussing er bevart. Disse ligger fortsatt igjen, dekket av glassgulv, som gir en ny dimensjon til byen, akkurat som beplantningen og blomstene som har fått større og mer fremtredende plass.

Akkurat som tidligere er Side full av både butikker og restauranter av alle slag, og det er jo derfor så mange velger å reise hit. Den store forskjellen er at byen har blitt mye penere og mer tilgjengelig. Det merkes godt når man tar seg ned til havnen der det er tydelig at Side har fått et løft, uten at den har mistet noe av sin tidligere sjarm.

Barnevennlige hotell i Side

Hvis du vil ha en skikkelig barnevennlig ferie anbefaler vi vårt populære Family Garden-hotell Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach), som ligger på den østre stranden. Her kan du se frem til en herlig familieferie med blant annet Lollo & Bernie, mulighet for å bestille All Inclusive og mange aktiviteter både på dag- og kveldstid.
Også på Calimera Side Resort) og Side Village) får hele familien en herlig ferie. Begge tilbyr All Inclusive, og for barna finnes det mye å gjøre og oppleve.

Voksenferie med stil på Sunprime Dogan Side Beach

Skal du reise på ferie uten barn, anbefaler vi vårt Sunprime Dogan Side Beach. Her bor du i elegante omgivelser, med spa-behandlinger, god mat og god vin og deilige bad innen behagelig rekkevidde. Alt i en avslappet, voksen atmosfære bare noen meter fra stranden.

Billig og bra

I tillegg til de brede, solfylte og flere mil lange sandstrendene er kanskje maten og shoppingen en viktig grunn til å reise til Side. Her er det enkel, billig og fremfor alt veldig god mat. Behersker du kunsten å prute kan du gjøre kupp på tyrkiske tepper, smykker, stoffer og fine skinnklær.

Det er mange som reiser med dolmus fra Side til nabobyen Manavgat hvor det er marked hver mandag og torsdag. I Side er det også et stort kjøpesenter som heter Novamall, omtrent ti minutter fra sentrum. Et annet populært utfluktsmål er Antalya med sin gamleby fra middelalderen og spennende butikker.

Se mer på en utflukt

Side er en liten by, men har likevel mye å by på. Mange kommer hit bare for å slappe av og nyte stranden, men det finnes mange spennende aktiviteter ved siden av sol og bad.

Med Ving kan du bestille en tur til den største markedsplassen i Antalya-området og til fossefallet i Manavgat, slik at du både får se mye av Tyrkia og kanskje øve på pruting på markedet.

Hvis du er sugen på mer fart og spenning, kan du i stedet bestille en quad- eller jeepsafari med Ving. Da får du også se mer av landsbygden, ettersom vi tar oss opp i de vakre Taurusfjellene.

Kysten ved Antalya kalles noen ganger den tyrkiske rivieraen, på grunn av de mange strendene og det klare vannet, og både Side og Alanya ligger langs denne delen av kysten. Ønsker du å se og oppdage mer, har vi en avkjølende båttur langs Alanyas kyst, hvor du får se den fra et nytt perspektiv.
Nyttige tips
 • Sunprime Hotels
 • Family Garden
 • Hotell på stranden
 • Barnevennlige strender
 • All Inclusive
 • Lang strandpromenade

Våre gjesters vurdering Side

Finn reise til Side

REISEFORSLAG TIL Side

Calimera Side Resort
Family Selection
 • Barnevennlig
Calimera Side Resort
Side, Antalya-området, Tyrkia
 • Fly + del i 2-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 17 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All inclusive
Inkl. All inclusive
Fly + hotell, 1 uke
17 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach)
Family Garden
 • Barnevennlig
Barut Goia (Ex Sunwing Side Beach)
Side, Antalya-området, Tyrkia
 • Fly + del i Dublettrom – kampanjepris
 • 1 uke
 • Avreise 27 aug 2024 fra Trondheim
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
27 aug 2024 fra Trondheim