Se hotell (7)

Reiser til Belek

Belek er Tyrkias desidert beste golfreisemål, med hotell på stranden nær de beste banene.
Nå kan du også bestille rutefly til Belek med Ving. Da velger du selv avreisedag og hvor lenge du vil være borte. Du kan likevel velge blant flere av våre beste hotell, bli med på utfluktene våre og benytte deg av Vings service på reisemålet. Med andre ord - du kan skreddersy reisen din akkurat slik det passer deg, fra tre dager og oppover.

Rent, pent og velorganisert

Det er lett å bli imponert av Belek, både når det gjelder hotellene og golfbanene. Men Belek er mer enn hotell og golf. Dette vakre og innbydende feriestedet er som skapt for alle som ganske enkelt vil ha en førsteklasses ferie. Her er alt tilrettelagt for å oppfylle de mest kresnes krav til en ferie med deilige dager i solen, god mat og fantastisk golf. Vil du se mer av Tyrkia enn golfbaner og strender, kommer du deg raskt og enkelt inn til Antalya med minibuss eller taxi. Der kan du rusle rundt i trange smug fra middelalderen og besøke myldrende markedsplasser med orientalske dufter.

Luksusopphold med Ving

Du bor komfortabelt når du reiser til Belek med Ving. De fleste av våre hotell har femstjerners standard og du kan ofte bestille All Inclusive. Du har flere fine golfbaner innen rekkevidde. Om du er ute etter en behagelig ferie med alle tenkelige fasiliteter, men uten golf, anbefaler vi Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, som tilbyr sin egen versjon av luksus og eleganse. Som mange av de andre hotellene i Belek ligger dette rett ved den vakre stranden. Her kan du si ja takk til både en morgendukkert og en svømmetur i solnedgangen. Ikke rart at så mange av våre gjester gir hotellene i Belek så høy score!
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Golfpakke
 • All Inclusive
 • Familiehotell
 • Fine strender
 • Veldig fornøyde gjester
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Belek

Strender
Stranden i Belek er ca. to kilometer lang, brådyp og med grovkornet sand. Høye bølger kan forekomme.
Mat, drikke og uteliv
Det meste av restaurantlivet i Belek foregår på hotellene, men om du vil prøve lokal mat er det noen få restauranter i området.
Beleks uteliv foregår på hotellene, barer og et par diskotek.
Shopping
I Belek har de fleste hotellene små butikker, og byen har hyggelige markeder og suvenirbutikker. Det er bedre shoppingmuligheter i Side, ca. 40 kilometer fra Belek.

Taxfree

I noen butikker kan man som turist handle taxfree. Spør i butikken hvilke regler som gjelder for tilbakebetaling av moms.
Sport og trening
I Belek er det tilbud om aktiviteter som golf, tennis, dykking, vannski, windsurfing og kanopadling. Hør med hotellet!

Golf i Belek

Belek er golfens eget Mekka. Her ligger det ti ulike golfklubber vakkert til langs kysten med baner av ulik karakter. Det eneste de har felles er at de store deler av året er i utrolig god stand.

Banen Gloria med sine to 18-hulls baner har virkelig noe for alle golfere. Den litt mer utfordrende Old Course har lange korridorer hvor pinjeskogen står tett langs fairwayen. New Course er bredere, mer kupert og i det store og hele litt vennligere mot spilleren – så lenge du unngår noen av de mange vannhindrene. Cornelia, designet av Nick Faldo, er en 27-hullsbane med mange spennende golfhull, som kan by på store opplevelser for selv de mest erfarne golfspilllere.

Les mer her for informasjon og bestiling av golf.
Aktiviteter og severdigheter
Unn eg en deilig behandling og et hamambad i ferien. Det er tilbud om dette på flere av Vings hotell i Belek. Hele familien kan more seg på Land of Legends, en fornøyelsespark med ville vannsklier, aktiviteter og berg- og dalbaner.
Med Vings utflukter kan du oppleve alt det fine Antalyakysten har å by på – severdigheter, naturopplevelser og mye annet.
Utflukter
Antalya Aquarium
Antalya Aquarium
Oppdag den magiske undervannsverden i Antalya Aquarium. Dette er en heldagstur hvor du får oppleve verdenshavene og går gjennom verdens lengste undervannstunnel! Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Antalya-området på er å leie en bil. Et tips er å bestille leiebilen allerede hjemmefra, da det både er billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å få tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så lei din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Den mest behagelige reisemåten er selvsagt å kjøre taxi, Taxiene er gule, og i Belek kjøres det ikke alltid med taksameter. Om du skal ut på en lengre tur er det lurt å avtale prisen på forhånd. I Belek kjører det rundt et lite traktordrevet tog mellom hotellene og sentrum. Toget har ingen rutetabell, men kjører med ca. 15–20 minutters mellomrom forbi alle hotellene.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan også få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, samt SMS og e-post hvis du vil bestille leiebil eller bare vil ha tips og gode råd. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ingen obligatoriske vaksinasjonskrav, men Ving anbefaler Twinrix som gir beskyttelse mot hepatitt A og B. Husk å vaksinere deg minst 4 uker før avreise.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Tyrkiske lira (TRY). De fleste internasjonale kort aksepteres i noen butikker og restauranter. Minibanker finnes flere steder. På Gloria Verde Resort og på Gloria Golf Club Old & New debiteres kostnadene til romregningen ved hjelp av nøkkelkortet.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V

Språk

Tyrkisk. De fleste som arbeider i turistnæringen snakker engelsk eller tysk godt.

Øvrig informasjon

Avstand til Istanbul 850 km, Ankara 650 km og Marmaris 465 km. I Antalya-området, Side og Alanya er tysk ofte mer brukt enn engelsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Belek i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Belek med rutefly.

Flyet lander på Antalyas flyplass.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Belek. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen i Antalya til hotellet ditt er ca. 20–30 minutter (ca. 32 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Transporten foregår ofte med minibuss og kan av og til gå via Antalya Lara-området. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport .

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
14°5°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
18°7°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • april
21°10°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
25°14°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
30°18°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
34°21°
13
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • august
34°21°
12
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
31°18°
11
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
26°14°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • november
20°10°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
16°7°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Belek
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.