Se hotell (9)

Reiser til Belek

Belek er Tyrkias desidert beste golfreisemål, med hotell på stranden nær de beste banene.
Nå kan du også bestille rutefly til Belek med Ving. Da velger du selv avreisedag og hvor lenge du vil være borte. Du kan likevel velge blant flere av våre beste hotell, bli med på utfluktene våre og benytte deg av Vings service på reisemålet. Med andre ord - du kan skreddersy reisen din akkurat slik det passer deg, fra tre dager og oppover.

Rent, pent og velorganisert

Det er lett å bli imponert av Belek, både når det gjelder hotellene og golfbanene. Men Belek er mer enn hotell og golf. Dette vakre og innbydende feriestedet er som skapt for alle som ganske enkelt vil ha en førsteklasses ferie. Her er alt tilrettelagt for å oppfylle de mest kresnes krav til en ferie med deilige dager i solen, god mat og fantastisk golf. Vil du se mer av Tyrkia enn golfbaner og strender, kommer du deg raskt og enkelt inn til Antalya med minibuss eller taxi. Der kan du rusle rundt i trange smug fra middelalderen og besøke myldrende markedsplasser med orientalske dufter.

Luksusopphold med Ving

Du bor komfortabelt når du reiser til Belek med Ving. De fleste av våre hotell har femstjerners standard og du kan ofte bestille All Inclusive. Du har flere fine golfbaner innen rekkevidde. Om du er ute etter en behagelig ferie med alle tenkelige fasiliteter, men uten golf, anbefaler vi Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, som tilbyr sin egen versjon av luksus og eleganse. Som mange av de andre hotellene i Belek ligger dette rett ved den vakre stranden. Her kan du si ja takk til både en morgendukkert og en svømmetur i solnedgangen. Ikke rart at så mange av våre gjester gir hotellene i Belek så høy score!
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Golfpakke
  • All Inclusive
  • Familiehotell
  • Fine strender
  • Veldig fornøyde gjester
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Belek

REISEFORSLAG TIL Belek

Cornelia De Luxe Resort
Golf Selection
Cornelia De Luxe Resort
Belek, Antalya-området, Tyrkia
  • Fly + del i Dobbeltrom med begrenset havutsikt
  • 1 uke
  • Avreise 20 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All inclusive
Inkl. All inclusive
Fly + hotell, 1 uke
20 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Finn reise til Belek
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.