• passer for voksne

Sunprime Dogan Side Beach

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Sunprime Dogan er et av våre mest populære hotell, med mange stamgjester. Her bor du med maks 50 meters gangavstand til den lange strandpromenaden og Middelhavets bølgeskvulp.

På Sunprime Dogan Side Beach bor du i små, lyse rom i moderne design. Selvfølgelig har du også badekåpe, tøfler og et stort bassenghåndkle til disposisjon. WiFi finnes på hele hotellet. Rett utenfor hotellområdet ligger finner du et stort utvalg restauranter og butikker.

Sunprime Restaurant er hotellets populære bufférestaurant, rett ved strandpromenaden og med deilig utsikt over havet. Her ligger også Sunprime Lounge & Bar, hvor du kan spise noe godt fra à la carte-menyen, ta en drink eller høre levende musikk flere kvelder i uken. Her kan du virkelig koble av i ordets rette forstand.

Ved bassengområdet er det solsenger og parasoller, og ved vår koselige bassengbar kan du koble av med en god drink eller litt snacks. I hotellets spa kan du prøve hamam, og diverse typer massasje.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Handikapvennlighet

Det er mange trapper og nivåforskjeller på hotellet. Heis finnes ikke. Ingen av suitene er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Øvrig

Døgnåpen resepsjon. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bordbestilling, veksling, bestilling av spatimer, golftider m.m.

Bygget: 1996 Renovert: 2012

96 rom, 2 etasjer, ingen heis

Parkering: Nei

Hotellmanager

Korhan Poyraz

 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Frokost er inkludert
 • Strandområde
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Oppvarmet basseng
  Ja
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Nei
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  0 m
 • Hovedsentrum
  1 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
På Sunprime Dogan Side Beach bor du maks. 50 meters gangavstand fra strandpromenaden og Middelhavets. Sunprime Restaurant er hotellets populære bufférestaurant som ligger rett ved strandpromenaden og har en flott utsikt mot havet.

Her kan du se hvor suiten ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Mat og drikke

Sunprime Dogan Side Beach har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant, Sunprime Restaurant. I à la carte-restauranten får du servert spennende og vellagede retter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om alle de gode vinene du kan velge blant.

Restauranten kan by på en fantastisk havutsikt fra flere av bordene. Mens du nyter en fantastisk solnedgangt, spiser god mat eller tar en drink, kan du flere kvelder i uken også lytte til levende musikk. Mer informasjon om utvalget vårt finner du nedenfor og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Lunsj: 12.00–16.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk. Restauranten er åpen for alle, også de som ikke bor på hotellet. Ingen aldersgrense.

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.00–14.00
Middag: 19.00–21.00

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Lounge

Åpningstider:
Bar: 09.00–01.00
À la carte: 12.00–22.30

Pool Bar

Åpningstider:
Drikke: 09.00–23.00
Snacks: 12.00–17.00

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egne lille kiosk hvor du får kjøpt aviser, bøker, godteri og kald drikke døgnet rundt.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, oster, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Her kan du også velge mellom forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet serverer også varmmat. Frokost er inkludert i prisen på dette hotellet.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er tingen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. Med Sunprime Inclusive får du frokost-buffé hver dag og middag fem av syv dager. Hvis du ønsker det, kan du også kjøpe til lunsj i fem dager til en uslåelig pris. Lunsj og middag severes enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime Inclusive.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig i ferien kan du prøve vår Sunprime All Inclusive. Da kan du spise og drikke så mye du vil uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive er alltid hotellets populære frukostbuffé inkludert. Lunsj og middag severes enten som buffé eller fra meny, avhengig av sesongen. Kontakt hotellet dersom du vil vite hva som gjelder under ditt opphold.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Sunprime Dogan Side Beach ligger omkranset av en liten hage med et hyggelig bassengområde med bassengbar. Her finnes komfortable solsenger (begrenset antall), parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Vil du kjenne sand mellom tærne, går du bare noen meter ned til strandpromenaden, så ligger Middelhavet bokstavelig talt for dine føtter.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 96 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja*

Strand

Fra hotellet er det 25-50 meter til en smal, litt stenete del av den vestre stranden. Sunprime har en egen del av stranden med gratis solsenger for hotellets gjester. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkleet fra hotellet til stranden.

*Oppvarmet til ca. 25 grader frem til 1. mai

Trening og aktiviteter

På Sunprime Dogan Side Beach er det rikelig med muligheter for deg som vil være aktiv i ferien. Du kan delta i ulike gruppetreningstimer og velge det du liker best eller prøve noe helt nytt. Alle klassene er ledet av SATS-utdannede instruktører. Et alternativ til treningstimer er selvsagt å ta en svømmetur i bassenget.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

I fine treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Det lille treningsstudioet på Sunprime Dogan Beach er enkelt utstyrt med frivekter og noen få apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Hotellet ligger rett ved Sides fine strandpromenade med mange restauranter. Det er 1 km til sentrum av Side. Bussreisen fra flyplassen tar ca. 1 time (70 km). Nærliggende barer og folkelivet kan være forstyrrende for suitene som ligger mot strandpromenaden. Musikk fra treningsrommet kan være forstyrrende for nærliggende suiter.

Sarmasik Sok. No 16
07330 Side
Telefon: +90 242 753 1010
info@doganotelside.com

Direktebuss

Flyr du med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport, får du direktebuss til og fra flyplassen. Ett stopp med bussbytte i Side på grunn av begrenset fremkommelighet. Transporten er ikke inkludert, men kan kjøpes i tillegg.

Reisemål: Side, Tyrkia
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Nei
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Spa

Sunprime Spa gir deg mulighet for avkobling. Spaet drives i lokal regi og tilbyr massasje og hamam. I hotellets hamam slapper du av i et rolige, varme og dampende marmoromgivelser, mens kroppen din får en oppmykende behandling.

Les mer om hvilke behandlinger som tilbys på MySunprime.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 2270 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,0
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,8
Hotellpersonalet
4,6
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
3,9
Mulighet for fred og ro
4,5
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5
  Flott hotell som vi kommer tilbake til gang etter gang. Synd st det er små rom og at balkong / terrasse er små. Flott beliggenhet rett på stranda.
 • 5/5

  "Flott hotell - anbefales!"

  Flott hotell med perfekt beliggenhet rett ved strandpromenaden. Veldig hyggelig og hjelpsomt personale overalt på hotellet og på stranda. Deilig smakfull mat og drikke til alle måltidene, Gösleme stekt på takke i hagen ble en suksess😋 Rent og ryddig på rommene og i omgivelsene overalt. Veldig kaldt vann i bassenget, men deltok allikevel på vannaerobic de dagene det sto på programmet og kom oss i varmen. Flink instruktør. Hotellets hammam var en fin opplevelse for en som aldri har prøvd dette før. Nattflyvning på hjemreisen ble veldig slitsomt og vil absolutt unngås når vi skal velge reisemål i fremtida.
 • 5/5

  "Rent,super mat og persona"

  veldig bra sted å bo. Rent og pent, hyggelig personalet og nydelig mat. Koselig start på dagen med frokost og hav utsikt. Toalettanlegget på området var fantastisk rent. Hadde også et rom vi kunne låne for å ta en dusj på avreisedagen, da vår avgang var veldig sen og utsjekk klokken 12:00
 • 5/5
  Er veldig fornøyd med hotellet, beliggenhet og det hyggelig personale. Vi har vært gjest på hotellet 6 ganger nå og vil garantert reise tilbake igjen😊
 • 4/5

  "PERFEKT BELIGGENHET!"

  Hotellet har blide og meget servicevennlig personell. Eneste minus er at det er litt mye mas om å komme på resturanten ved lunsj når du kommer opp fra stranden,men dette er jo sånn det er i Tyrkia:).Rommene er litt for små, men går helt greit for 2 personer, nå brukes jo rommene stort sett til å sove og dusje på. Men mener at i 2019 burde det være ett mye bedre WI-FI system, dette er altfor dårlig. Beliggenhet er karakter 10 av 10 med 5 meter til stranden med gratis sol senger og bra service på stranden. Dette hotellet har det du trenger for å ha en fantastisk ferie i Side. Og ikke minst utrolig deilig å bare kunne spasere inn til sjarmerende Side sentrum på10-15 minutter uten å være redd for bli påkjørt, og også bilfritt i Side sentrum. Mange fantastiske resturanter i Side.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.