• passer for voksne

Sunprime C-Lounge

Reis trygt og sikkert med Ving – les mer her

Sunprime C-Lounge er et pent hotell like utenfor Oba, i utkanten av Alanya. Her bor du komfortabelt i ett av våre fine Classic Room. Vil du unne deg litt ekstra, bestiller du rom med balkong med flott utsikt mot Middelhavet.

Som på alle våre Sunprime Hotels er alt på C-Lounge nøye gjennomtenkt for at du skal få en så bra voksenferie som mulig. Glem bråkete bassengområder og barn som leker i restauranten – her har du tid til å koble helt av. Vil du ha litt ekstra luksus kan du bestille en romtype som har All Inclusive inkludert i prisen.

Hotellet har et hyggelig bassengområde med behagelige solsenger og en bassengbar. Rett nedenfor C-Lounge ligger den vidstrakte østre stranden, med gratis solsenger og parasoll for hotellets gjester.

Vil du ha en aktiv ferie har du funnet riktig sted. Når du bor på Sunprime er treningsstudio og timer med SATS-utdannede instruktører alltid gratis. I hotellets aktivitetsprogram finner du alt fra vanngymnastikk til yoga og crosstraining.

Fra hotellet har du kort vei til Oba, som er litt roligere enn Alanya. I Oba finner du en del restauranter og butikker, og én gang i uken er det marked. Vil du ha et større utvalg av shopping og fornøyelser kommer du deg raskt og enkelt til Alanya med lokalbuss eller egen leiebil.

Vings gjester har kåret Sunprime C-Lounge til et av de tre beste Sunprime Hotels i 2019.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen kan variere i hastighet.

MySunprime

På hotellets informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres, og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunprime, sammen med annen nyttig informasjon.

Vår service

Resepsjonen på Sunprime Hotels er åpen for våre gjester døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter, leiebil samt få tips og råd.

Handikapvennlighet

Det er ingen av suitene som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

Hotellet har åpent april-oktober. Hotellet har en internasjonal atmosfære.

Miljø

Du kan lese mer om vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels miljøside.

Bryllup på Sunprime Hotels

Vurdert å gifte dere i utlandet? Hvis dere planlegger et bryllup uten barn er Sunprime C-Lounge det selvfølgelige valget for dere. Her kan dere få et uforglemmelig bryllup med nære og kjære. For mer informasjon, send oss en e-post på engelsk til: fom@c-loungehotel.com

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Bilutleie, bordbestilling, veksling, vaskeriservice, bestilling av spa, golf m.m.

Bygget: 2015

164 rom Etasjer: 6 hes: Ja

Parkering: Ingen parkeringsplasser

Hotellmanager

Sukru Cimrin

Hotellets offisielle klassifisering er 5.
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Frokost eller All Inclusive er inkludert
 • Strandområdet
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Rolig bassengområde
 • Passer for voksne
 • Klimakompensert hotell
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Restaurant
  2 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  100 m
 • Hovedsentrum
  5 km
 • Nærmeste strand/badested
  50 m
 • Vannsklie
  Nei
Rom og leiligheter
Sunprime C-Lounge er et lekkert hotell like utenfor Oba, i utkanten av Alanya. Her bor du et stenkast unna stranden og ikke langt unna lokale restauranter og kafeer i den koselige landsbyen. Sunprime C-Lounge passer for deg som vil bruke ferien til å kombinere trening og avkobling.

Her kan du se hvor suitene ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om hvilke tilvalg vi tilbyr på hotellet.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Mat og drikke

På Sunprime C-Lounge er All Inclusive inkludert i noen romtyper. Hotellet har både en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Uansett hvilken du spiser i kan du forvente deg elegant innredning, avslappet atmosfære og vellaget mat.

Etter maten kan du slappe av med en drink i loungen – hotellets hjerte og naturlige møteplass. Sunprime C-Lounge har også en kafé som serverer kaffe og søtsaker. Kaféen er åpen om ettermiddagen og tidlig kveld. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Sunprime Restaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–14.00
Middag: 19.00–21.00

Bufférestaurant

Åpningstider:
Frokost: 07.00–10.30
Lunsj: 12.30–14.00
Middag: 18.30–20.30

Her spiser du hvis du har bestilt en av våre Inclusive-pakker. I bufférestauranten vår serveres frokost-, lunsj- og middagsbuffé.

Pool & Lobby Bar

Åpningstider:
Pool Bar: 10.30–24.00
Lobby Bar: 10.30–24.00

Lounge

Loungen er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink i ro og mak sammen med nye og gamle venner. Eller slå deg ned på egen hånd og nyt stemningen med en god bok, en kopp kaffe eller en god drink.

Sunprime Market

I hotellets lille butikk kan du blant annet kjøpe drikke, snacks og hygieneartikler. Åpent daglig kl. 08.00–23.00.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

NB! Hvis du har forhåndsbestilt en måltidspakke, må du bestille bord i restauranten og velge tidspunkt for måltidene. Dette er en del av Safe Travel, vårt omfattende program for en trygg og sikker reise. Grunnet pandemisituasjonen vil serveringen av måltidene variere mellom à la carte, buffé og betjent buffé. Det siste innebærer at du peker på det du vil ha, og hotellets personale legger det på tallerken for deg. Du kan bestille så mange ganger du vil, og du har det samme utvalget som om du skulle forsyne deg selv fra bufféen. Mer informasjon om hva som gjelder på ditt hotell får du ved ankomst til hotellet. Les mer her: Safe Travel.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en sunn, deilig frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange forskjellige sorter brød, bakverk, ost, fersk frukt og grønnsaker. De har også ulike juicer og yoghurt med tilbehør. Fra det åpne kjøkkenet serveres også varmmat. På dette hotellet er frokost inkludert i prisen.

Sunprime All Inclusive

All Inclusive innebærer at du kan spise og drikke så mye du vil i hotellets bufférestaurant, helt uten å tenke på regningen. I All Inclusive på Sunprime C-Lounge er også en middag pr. person/besøk i hotellets à la carte-restaurant inkludert. Bordbestilling er nødvendig.

Dette er inkludert i hotellets All Inclusive:
*Sunprimes populære frokostbuffé med ulike sorter brød, bakverk, ost, frukt, grønnsaker, juice og yoghurt med tilbehør
*Lunsj og middag i bufférestauranten
*Én middag i hotellets à la carte-restaurant
*Snacks på for- og ettermiddagen
*Vann, brus og lokale alkoholholdige drikkevarer i barene

På Sunprime C-Lounge gjelder All Inclusive frem til avreise.

Forhåndsbestilles før avreise (begrenset antall). Les mer om Sunprime All Inclusive.

Basseng og strand

Sunprime C-Lounge har et herlig bassengområde med boblebad samt solsenger, parasoller og deilige basseng- og strandhåndklær. Stranden ligger bare 50 meter unna, og der tilbys gratis solsenger og parasoll til hotellets gjester. Hotellet har en egen del av den 17 kilometer lange sandstranden. En gangtunnel går fra hotellet ned til stranden.

Utendørsbasseng

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 268 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Nei

Innendørsbasseng

Bassengtype: Innendørsbasseng
Størrelse: 39 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Delvis*

Strand

Du kommer deg rett til stranden via en gangtunnel under veien. Den østre stranden er 17 km lang og består av finkornet sand og stenete partier enkelte steder.

Sunprime C-Lounge har en egen del av stranden, med gratis solsenger og parasoller til hotellets gjester. Ta gjerne med basseng- og strandhåndkleet fra hotellet til stranden.

*Oppvarmet kl. 09.00-22.00 mellom 15. november og 15. april.

Trening og aktiviteter

På Sunprime C-Lounge er det mange muligheter for deg som vil være aktiv i ferien. Her kan du for eksempel starte dagen med yoga eller en svømmetur, og fortsette med en høypulstime i treningsstudioet. Vår fitnessavdeling tilbyr styrketrening, vanngymnastikk og gruppetrening.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta i våre populære treningstimer. Du kan utfordre deg selv i blant annet Crosstraining, Bootylicious og Core. Eller prøve treningstilbudet Yoga Flow der du får en fin introduksjon til dynamisk yoga. Gjeldende treningsskjema finner du under Aktivitetsprogram.

Trening i bassenget

Velkommen til bassenget og til noen av våre mest populære treningsaktiviteter – vanngymnastikk og Water Circuit der du får testet både styrke og kondisjon ved de ulike stasjonene. Du vil oppleve en treningsøkt helt utenom det vanlige, ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører.

Treningsstudio

I moderne treningslokaler kan du trene styrke på egen hånd. Treningsstudioet vårt er enkelt utstyrt med frivekter og noen apparater. Treningen er naturligvis helt gratis.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

C-Lounge ligger i et natur- og turistområde med lokaltrafikk. Det ligger en moské i nærheten. Nærmeste sentrum er Oba, som ligger ca. 100 meter fra hotellet. Til havnen i Alanya er det ca. 5 km.

Du kan fly fra Oslo til både Antalya og Gazipasa flyplass, avhengig av hvilken ukedag du velger å reise. Flyr du til Gazipasa får du betydelig kortere reisevei fra flyplassen til hotellet, og litt mer tid til ferie. Transport fra flyplassen i Gazipasa til hotellet tar ca 40 minutter (36 km). Fra flyplassen i Antalya tar transporten ca. 3 timer (135 km) avhengig av trafikken.

Ahmet Tokus Cad. No. 5
Obagöl Mevkii, 07400 Alanya
Telefon: +90 242 514 20 00
fom@c-loungehotel.com

Direktebuss

Når du flyr med Sunclass Airlines og har forhåndsbestilt transport får du direktebuss t/r flyplassen. På reisen til og fra flyplassen i Antalya gjøres det et kort stopp langs veien med mulighet for toalettbesøk og innkjøp av drikke og snacks. Busstransport er ikke inkludert, men kan bestilles sammen med reisen.

Reisemål: Alanya, Tyrkia
Bagasjeinnsjekk på hotellet: Nei
10 kg ekstra bagasje: Ja
Direktebuss: Ja
Periode: April–oktober

Spa

I hotellets spa gir vi deg mulighet for avslapning og herlige behandlinger for hele kroppen. Sunprime Spa drives i lokal regi og tilbyr alt fra pedikyr til massasje.

Behandlingene har ulik varighet, og du kan blant annet velge mellom ulike skjønnhetsbehandlinger, voksing, pedikyr og farging av vipper og bryn. Alle behandlinger bestilles på hotellet.

Hvorfor ikke benytte sjansen til å nyte et ekte tyrkisk bad? I hotellets hamam slapper du av i rolige, varme marmor-omgivelser, mens kroppen din får oppmykende behandlinger.

Les mer om behandlingene som tilbys på MySunprime.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,7/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 1073 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
96% anbefaler dette hotellet
Hotellrommet som helhet
4,7
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,5
Hotellpersonalet
4,7
Trivsel & stemning
4,6
Wifi
4,2
Mulighet for fred og ro
4,6
Se anmeldelser for:
Nyeste
 • 5/5

  "Anbefales på det varmeste"

  Super hyggelig hotell. Passe stort. Veldig god service. Kan absolutt anbefalesLit harde sengerSkal helt klart tilbake
 • 5/5

  "Drømmehotell, har alt "

  Finnes ikke noen feil på Sunprime C Lounge, et av de beste hotellene vi noen gang har vært på.
 • 5/5

  "Supert hotell, anbefaler "

  Fantastisk god service med hyggelige og høflig arbeidsstab på hotellet. Alltid smilende og blid personale. Anbefaler all inklusiv.
 • 5/5

  "Fantastisk Hotell."

  Toppers hotell 👍
 • 5/5

  "Fantastisk hotell"

  Meget bra hotell. God mat. Blide, hyggelige verter. Trivelige vaskedamer. Pent og rent på rommet og ellers på hotellet. Bassengområdet og stranden/piren var bra.
Gjør et søk for å se ledige rom og priser.