Se hotell (60)

Reiser til Antalya-området

I og rundt Antalya finner du det meste du trenger i ferien: hotell i alle prisklasser, spennende markeder, herlige strender, variert shoppingtilbud og mye mer.

Når du bestiller en reise til Antalya-kysten med Ving kan du velge mellom fire forskjellige reisemål, alle med sin egen karakter og atmosfære. I Side finner du et av våre aller beste familiehotell: Sunwing Side Beach. Her ligger det også et Sunprime-hotell som passer perfekt hvis du reiser uten barn. I Alanya kan du velge mellom rundt 40 hotell, hvorav to Sunprime-hotell med strandbeliggenhet og den lekre designen som går igjen på alle Sunprime-hotellene våre. I Belek kan du velge mellom noen av kystens mest elegante hotell, og du kan spille golf på hele tre førsteklasses baner. Antalya er på sin side en ekte tyrkisk storby, komplett med alt fra luksushotell til en livlig atmosfære.

Hotellalternativer

Langs Antalya-kysten kan du velge blant mer enn et dusin hotell med fem hjerter, flere av dem har strandbeliggenhet og All Inclusive. Disse hotellene passer perfekt hvis du vil unne deg en ferie med det lille ekstra. Vi tilbyr også enklere hotell for deg med et litt mindre reisebudsjett, og du kan også bestille en leilighet hvis du foretrekker det fremfor et vanlig hotellrom. Hvis du vil gjøre det enkelt for deg selv i ferien velger du et hotell med All Inclusive – da er mat og drikke på hotellet inkludert i prisen gjennom hele ferien.

Sol, bad og strand

Flere av strendene langs Antalya-kysten er kilometerlange med klart badevann og gode fasiliteter. Du trenger sjeldent å forlate stranden for å spise lunsj eller kjøpe en is – alt er innen rekkevidde. Og sommersesongen er lang her, som regel kan du regne med solskinn og deilige badetemperaturer helt fra april til oktober.

Sunwing og Sunprime

Hvis du reiser med barn til Antalya-området bør du se nærmere på vårt familievennlige Sunwing-hotell: Sunwing Side Beach. Her finner du alt du trenger i ferien uansett alder, fra komfortable og gjennomtenkte leiligheter til et stort aktivitetstilbud. Restaurantene serverer mat for både små og store gjester, og barna kan leke med favorittmaskotene Lollo & Bernie. Hvis du reiser uten barn bør du vurdere et av våre tre Sunprime-hotell i Antalya-området. På disse hotellene er du sikret voksent selskap,, lekker design og utmerket service.

Opplev Tyrkia

I Antalya-området kan du gå deg vill i de eventyrlige basarene, nyte stillheten om bord på en båt som glir nedover Manavgat-elven og eller danse hele natten på en av de mange nattklubbene. Utelivet er livlig, men du kan like gjerne ha en avslappende kveld med en deilig middag i solnedgangen.

Det tyrkiske kjøkkenet byr både på rustikk husmannskost og mer raffinert matlagingskunst, og god mat finner du både i småboder langs gaten og på finere restauranter med hvite duker. Uansett hva du foretrekker er ting sikkert – Tyrkia-besøket er ikke komplett uten en smakebit på den verdenskjente kebaben. Og glem for all del ikke «lokum» (turkish delight), søte sukkerklumper i all verdens farger og smaker. Tyrkisk mat er noe helt for seg selv, og aller best er den selvfølgelig i Tyrkia.

Hvis du liker å shoppe kommer du til å stortrives i Antalya-området. Du kan gjøre noen skikkelige kupp på de mange markedene og basarene, og prisene er mye lavere enn hjemme. Det er ikke uten grunn at det anbefales å pakke lite – men i en stor koffert!

Finn ditt hotell
Vær
 • januar
14°5°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
18°7°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • april
21°10°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
25°14°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
30°18°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
34°21°
13
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • august
34°21°
12
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • september
31°18°
11
Soltimer/dag
26°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • oktober
26°14°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • november
20°10°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
16°7°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Når er det best vær i Antalya-området?
I Antalya-området, der Vings reisemål Antalya, Alanya, Side, Belek, Beldibi og Kemer ligger, er det middelhavsklimaet som råder. I høysesongen i juli og august kan det bli veldig varmt, av og til over 35 grader. Hvis du heller vil ha et klima som likner norsk sommer passer høst og vår bedre.

April og mai

Våren i Antalya-området likner den norske sommeren med dagtemperatur på ca. 20-25 grader. Kveldene er noe svalere og det kan komme en og annen regnskur. I april og mai er landskapet frodigere og grønnere, og vanntemperaturen ligger på rett under 20 grader.

Juni, juli og august

Om sommeren er det mye sol og varmt. Temperaturen kan stige til rundt 35 grader. Luftfuktigheten er til tider høy, noe som kan gjøre at det føles klammere og varmere enn det egentlig er. Selv kveldene er varme og temperaturen på natten ligger ofte over 20 grader. Juli og august er den tørreste perioden og regn er uvanlig. Temperaturen i vannet er ca. 25-27 grader.

September, oktober og november

Høsten likner på den norske sommeren med temperatur på rundt 22-30 grader om dagen. Kveldene er noe svalere og det kan forekomme en og annen regnskur. I september og oktober er vannet varmt, ca. 24-26 grader. I november øker risikoen for regn noe.

Desember, januar, februar og mars

Vinteren er mild med temperaturer på ca. 15-17 grader, og ca. 16 i vannet. desember, januar og februar er månedene med flest regndager i løpet av året, men allerede i mars blir det tørrere igjen.

Reiser til Antalya-området

concept-logo
Alanya
 • Shopping
 • Strender
 • Underholdning
En reise til Alanya er en reise til det ekte Tyrkia. Her finner du lange strender, god shopping, severdigheter, restauranter og barer, men også et tyrkisk hverdagsliv med markeder og lokale kafeer.
Antalya
 • Barnevennlig
 • Sport & aktiviteter
 • Underholdning
Kombiner en tyrkisk storby med sol og bad! I Antalya venter både kultur, shopping og severdigheter i tillegg til shopping, bading og fine hotell.
Belek
 • Barnevennlig
 • Sport & aktiviteter
 • Strender
Vil du spille golf i ferien? Da bør du reise til Belek. Det lille, eksklusive reisemålet er kjent for sine lekre All Inclusive-hotell og flotte golfbaner, og det finnes også en fin strand i området.
concept-logo
concept-logo
Side
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Sport & aktiviteter
Når du reiser til Side venter fine strender og gode shoppingmuligheter, men også historiske severdigheter. Langs strandpromenaden ligger restaurantene på rekke og rad med uslåelig havutsikt.
Finn reise til Antalya-området
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.