Rom med direkte utgang til basseng på Acanthus & Cennet Barut Collection i Tyrkia
Acanthus & Cennet Barut Collection

Privat basseng eller direkte utgang til basseng

Swim Out-rom i Tyrkia

Swim Out i Tyrkia – hotell med privat basseng eller direkte utgang til basseng

I Tyrkia får du mye hotell for pengene, så hvorfor ikke unne deg et Swim Out-rom med privat basseng eller direkte utgang til basseng? Da kan du ta en dukkert i bassenget rett fra din egen terrasse. Noen rom har private basseng, mens andre rom har direkte utgang til basseng som deles med andre gjester.

Om du vil nyte gleden av ditt høyst eget basseng eller privat, delt basseng har vi flere hotell som passer for deg, uansett om du reiser med eller uten badelystne barn. Nedenfor ser du våre hotell med Swim Out-rom i Tyrkia.

Alle hotell i Tyrkia

Swim Out i Tyrkia

Finn ditt hotell med privat basseng eller direkte utgang til basseng

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.