Se hotell (31)

Reiser til Alanya

I Alanya har Ving flere populære familiehotell, og for deg som reiser uten barn venter herlige Sunprime C-lounge, med god mat, gode viner, fred og ro.
En reise til Alanya er en reise til det ekte Tyrkia for deg som vil oppleve noe mer enn hotell og strender. I storbyen Alanya opplever du hverdagen, med barn på vei til skolen, gamle damer som fører høylytt diskusjon på gaten og fargerike matmarkeder. Her er du langt fra piratkopier og billige turistvarer. Tilreisende blir tatt godt hånd om, for i Alanya er restaurantutvalget stort, fornøyelseslivet variert og på de velstelte strendene boltrer både fastboende og turister seg.
Spaser en tur rundt i byen, og du finner fort en lokal kafé hvor de ikke har meny på engelsk eller tysk. Det er forresten ikke sikkert at de har noen meny – for alle vet likevel hva som serveres. Stikk innom matmarkedet og nyt synet av alle grønnsakene og den ferske fisken, eller besøk nærmeste hamam og bli kjent med en mange hundre år gammel tradisjon. Husk å sette av tid i ferien til en handlerunde, for det er mye å kjøpe, og det meste er veldig billig. Alanya er også et av kystens beste valg hvis du vil slå ut håret i ferien. Utelivet er variert, og dagene fyller man med sol og bad på stranden, kanskje krydret med en utflukt eller et eventyr.

Barnevennlige hotell i Alanya

For deg som reiser med barn er det mange hotell å velge mellom. Med Ving flyr du direkte til Alanya, og du kan velge om du vil bo nær stranden eller et lite stykke unna. Mange av våre hotell tilbyr All Inclusive – perfekt for en ferie med barn. Et slikt eksempel er Green Garden, et familievennlig hotell med et stort bassengområde, kort vei til stranden og selvsagt Lollo & Bernie.

Sunprime i Alanya

Øst for Alanya, i Oba, har vi Sunprime C-lounge der både All Inclusive og WiFi er inkludert i prisen i tillegg til trening og gruppetrening med profesjonelle instruktører. Som på alle våre Sunprime Hotels kan du se frem til en avslappende voksenferie i elegante og fredelige omgivelser.

Kilometerlange strender

I Alanya er det aldri trangt om plassen på stranden, for her er det plass til alle, uansett om du velger Kleopatrastranden eller Den østre stranden. Du kan forvente deg krystallklart vann, en fin sandstrand og all mulig komfort på en armlengdes avstand.

Reiser for alle

I omgivelsene rundt Alanya er det mye å se og gjøre. Bli med på båttur langs Manavgatelven eller gå om bord på en av trebåtene som tar deg med på en heldagstur med sol og bading ute på havet. Ving har mange utflukter, blant annet til den berømte elven Dimcay utenfor Alanya. I høysesong (juni–august) er Alanya et møtested for ungdommer fra hele Europa. Men både barnefamilier og par trives på ferie her i denne perioden også. I Alanya finner alle sitt eget ferieparadis.
Nyttige tips
 • Sunprime Hotels
 • Family Garden
 • Familiehotell
 • Rimelig mat og drikke
 • All Inclusive
 • Gode shoppingmuligheter
 • Restauranter og uteliv
 • Kilometerlange strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Alanya

REISEFORSLAG TIL ALANYA

Club Sidar
Club Sidar
Alanya, Antalya-området, Tyrkia
 • Fly + del i 2-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 27 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
27 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Green Garden Resort & Spa
Family Garden
 • Barnevennlig
Green Garden Resort & Spa
Alanya, Antalya-området, Tyrkia
 • Fly + del i 1-romsleilighet med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 20 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
20 apr 2024 fra Oslo, Gardermoen
Park Alanya
Park Alanya
Alanya, Antalya-området, Tyrkia
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 4 aug 2024 fra Stavanger
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
4 aug 2024 fra Stavanger

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Finn reise til Alanya
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.