Se hotell (5)

På en reise til Cha-Am nyter du solen, badelivet og roen. Ving gjør ferien komplett med gode hotell og spennende kombinasjonsmuligheter.

Cha-Am ligger kun tre timer fra Bangkok med buss, akkurat der kartet over Thailand blir smalere på vei ned mot Malaysia. Byen er en utpreget sol- og badeby, og med Ving har du muligheten til å velge mellom flere hyggelige hotell. Hit reiser du ikke for byliv, shopping eller barer, men for å nyte stillheten, strandlivet og en herlig, avslappende atmosfære. Du bor i naturskjønne omgivelser, og livet dreier seg mest om hotellet, bassenget og stranden.

Familievennlig hotell

I Cha-Am har alle Vings hotell basseng og ligger nær stranden – perfekt for en herlig badeferie. For dere som reiser med barn er Family Comfort-hotellet Springfield Sea et fint alternativ. Her bor dere i store rom, og hotellet har bassengområde med barnebasseng og ligger like ved den langgrunne sandstranden i Cha-Am.

Vings reiser til Cha-Am

Hvorfor ikke kombinere to eller flere reisemål på én og samme ferie? Reiser du med Ving til Cha-Am kan du for eksempel begynne med et par dager i Bangkok og deretter fortsette mot strendene i Cha-Am. Du kan også dele reisen i to like deler, med en uke i Hua Hin og en uke i Cha-Am.
Når du bestiller en reise med Ving velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Ving tilbyr reiser til Cha-Am hele året, både sommer og vinter.

Besøk nabobyen Hua Hin

Cha-Am er roligere og betydelig mindre enn Hua Hin. Stedet er ikke like samlet, men strekker seg flere kilometer bortover stranden. Du lærer deg snart forskjellen på selve Cha-Am og Cha-Am Beach, som strekker seg langt ut av sentrum.
Noen mil lengre sør ligger den sjarmerende, typisk thailandske lille byen Hua Hin. Byen er livlig, og her ligger fiskerestaurantene på rad og rekke. Som overalt ellers i Thailand, kan du spise både godt og billig. Klarer du å rive deg løs fra stranden i Cha-Am er Hua Hin perfekt for en utflukt.

Endring på strendene i Thailand

Thailandske myndigheter har fjernet uautorisert kommersiell aktivitet som utleie av solsenger, strandkafeer og andre ting fra strendene. Dette betyr at våre reisemålsbilder og -filmer kan gi litt feil inntrykk da de ble tatt da disse aktivitetene fortsatt var i omløp. Selve strendene ser selvfølgelig like ut, men omfanget av fasiliteter kan være mindre enn hva bildene og videoene viser.

Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Familiehotell
  • Hotell ved stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cha-Am

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reisen din til Cha-Am