Se hotell (5)
På en reise til Cha-Am nyter du solen, badelivet og roen. Ving gjør ferien komplett med gode hotell og spennende kombinasjonsmuligheter.
Cha-Am ligger kun tre timer fra Bangkok med buss, akkurat der kartet over Thailand blir smalere på vei ned mot Malaysia. Byen er en utpreget sol- og badeby, og med Ving har du muligheten til å velge mellom flere hyggelige hotell. Hit reiser du ikke for byliv, shopping eller barer, men for å nyte stillheten, strandlivet og en herlig, avslappende atmosfære. Du bor i naturskjønne omgivelser, og livet dreier seg mest om hotellet, bassenget og stranden.

Familievennlig hotell

I Cha-Am har alle Vings hotell basseng og ligger nær stranden – perfekt for en herlig badeferie. For dere som reiser med barn er Springfield Sea et fint alternativ. Her er det store rom, og hotellet har bassengområde med barnebasseng og det ligger like ved den langgrunne sandstranden i Cha-Am.

Vings reiser til Cha-Am

Hvorfor ikke kombinere to eller flere reisemål på én og samme ferie? Reiser du med Ving til Cha-Am kan du for eksempel begynne med et par dager i Bangkok og deretter fortsette mot strendene i Cha-Am. Du kan også dele reisen i to like deler, med en uke i Hua Hin og en uke i Cha-Am.
Når du bestiller en reise med Ving velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Ving tilbyr reiser til Cha-Am hele året, både sommer og vinter.

Besøk nabobyen Hua Hin

Cha-Am er roligere og betydelig mindre enn Hua Hin. Stedet er ikke like samlet, men strekker seg flere kilometer bortover stranden. Du lærer deg snart forskjellen på selve Cha-Am og Cha-Am Beach, som strekker seg langt ut av sentrum.
Noen mil lengre sør ligger den sjarmerende, typisk thailandske lille byen Hua Hin. Byen er livlig, og her ligger fiskerestaurantene på rad og rekke. Som overalt ellers i Thailand, kan du spise både godt og billig. Klarer du å rive deg løs fra stranden i Cha-Am er Hua Hin perfekt for en utflukt.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Hotell ved stranden
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Cha-Am

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Cha-Am
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.