Se hotell (3)

Reiser til Koh Tao

Når du bestiller en reise til Koh Tao venter en sjarmerende liten øy som blant annet byr på snorkling og dykking i verdensklasse.
Mange reiser til Koh Tao for den fantastiske dykkingen, men øyas dramatiske landskap med klipper og frodig jungel er verdt minst like mye oppmerksomhet som de fargerike korallene og det yrende livet under overflaten. På Koh Tao flyter feriedagene forbi, jevnt og behagelig, og hver dag vil sannsynligvis inneholde minst ett høydepunkt. Kanskje det blir et dykk ved Green Rock, en grillet tunfisk og en iskald øl i solnedgangen på Sairee Beach – eller kanskje en fottur til øyas høyeste punkt, Two View?

Bosteder på Koh Tao

Langs øyas vestkyst ligger det meste og beste av Koh Taos uteliv og hotell, først og fremst langs Sairee Beach og Mae Hat Beach. Vings hotell ligger i en egen vik rett syd for Mae Hat Beach, bare noe skritt fra fantastisk snorkling og vakker natur. Herfra tar det bare noen minutter å gå til landsbyen, og fortsetter man et lite stykke til kommer man til den tre kilometer langs stranden Sairee Beach.

Avslapning på mange måter

En reise til Koh Tao handler først og fremst om avslapning, men det finnes mange måter å slappe av på. Et forslag er å ta en taxibåt til Koh Nang Yuan, tre vakre små øyer forbundet av sandbanker, der man kan tilbringe en hel dag rett under overflaten og gjøre seg kjent med alle fiskene i det grunne vannet. Man kan også leie en kajakk og padle rundt øya, til en av de mer avsidesliggende strendene på nordsiden av øya. Men man kommer ikke unna dykkingen, for det er tross alt dykkerstedene som har gjort Koh Tao så kjent og populært. Med drøssevis av navngitte dykkersteder i øyas umiddelbare nærhet er det lett å forstå hvorfor Koh Tao har blitt så ettertraktet blant dykkere fra hele verden.

Vings reiser til Koh Tao

Få enda mer ut av ferien, ved å kombinere reisen til Koh Tao med en tur til for eksempel Koh Samui eller Bangkok. Da får du to reiser i ett, så får du se flere sider av dette fantastiske landet. Ving tilbyr pakkereiser med rutefly og hotell, og det betyr at du selv velger når på året du vil reise og hvor mange dager du vil være borte.
Nyttige tips
  • Gode dykkemuligheter
  • Hotell ved stranden
  • Fine strender
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Koh Tao

Finn reise til Koh Tao