Se hotell (3)

Reiser til Rayongkysten

Rayong Beach er et populært ferieparadis – også blant thailenderne. Her venter vakre strender, sjarmerende hotell og herlig avslappende atmosfære.
Bare tre timer (med buss) fra Bangkok ligger Rayongkysten, thailendernes eget ferieparadis. Dette er det "ekte" Thailand og passer for deg som vil oppleve lokalt hverdagsliv og ha en avslappende ferie. Prisnivået er lavere enn på mange andre feriesteder i Thailand.

Rundt Rayong

Liker du feriedager i eget tempo, der du gjerne reiser rundt på egen hånd, har du kommet til rett sted. Provinsen Chantaburi og dets hovedstad har mye å by på. Chantaburi er også navnet på en by i nærheten, like kjent for sitt edelstensmarked som for sin vakre katedral. På veien hit kan du også besøke de frukthagene som også har gjort området kjent. På ca. samme avstand ligger Pattaya, en av kystens mest kjente reisemål.

Bo ved stranden

Når du bestiller en reise til Rayong Beach med Ving kan du velge mellom flere hotell. Felles for dem er at de ligger på stranden i rolige omgivelser. Hit reiser du for å leve nær naturen og feriere i fred og ro. Vil du dra på utflukt finnes det mye å se og gjøre i omgivelsene. Lei en båt og utforsk øyene utenfor kysten, snorkle blant korallrevene eller ta en taxi til en av de nærliggende nasjonalparkene.

Kombiner med Koh Samet eller Bangkok

Hvorfor ikke benytte sjansen til å oppleve mest mulig i ferien? Når du bestiller ferien til Rayong Beach kan du skreddersy reisen akkurat som du vil. Du kan for eksempel tilbringe en uke i Rayong Beach først, og deretter en uke på Koh Samet. Til tross for at det ikke er mer enn en båttur mellom Koh Samet og Rayong, kommer du til å merke at du får to ferier i én. Du kan også starte ferien med et par begivenhetsrike dager i Bangkok, blant markeder, templer og et herlig intensivt folkeliv. Etter dette blir det bli ekstra deilig å strekke seg ut i sanden og nyte solen resten av ferien. Med Ving kan du reise til Rayong Beach hele året, både sommer og vinter.
Nyttige tips
  • Hotell på stranden
  • Fine sandstrender
  • Kombiner flere reisemål
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Rayongkysten

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Rayongkysten

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.