PART OF THE THOMAS COOK GROUP

Sunprime Waterfront

Hotellvurdering: 4,5

 • Strandområde
 • Nær sentrum
 • Smarte måltidspakker
 • All Inclusive mot betaling
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Aldersgrense 16 år
 • Sunprime Bike Station
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Spa
 • Kjøleskap på rommet

Velkommen til Sunprime Waterfront – et utmerket valg hvis du vil bo ved stranden med kort vei til Palma by.

Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar bare ti minutter å reise inn til Palma by og flyplassen er kun fem minutter unna.

Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen.

I Sunprime Restaurant er maten nøye utvalgt og på vinlisten finner du både gamle og nye favoritter. Hvis du vil ha en ordentlig komfortabel ferie kan du bestille Sunprime All Inclusive eller en av våre andre rimelige måltidspakker i forkant av ferien. I loungen er det gode drinker, behagelig musikk og en avslappet stemning. WiFi er selvsagt inkludert her og på resten av hotellet.

Fitnessavdelingen har både treningsrom og gruppetrening med utdannede instruktører. Vi anbefaler også et besøk i spaet, som tilbyr alt fra pedikyr og massasje til vår luksuriøse Premium Decleor Spa-pakke, der 100 minutter valgfri behandling er inkludert. Pass på å bestille allerede i dag, du kan kun bestille i forkant og det er et begrenset antall plasser.

Vil du trene på egen hånd er den fine strandpromenaden perfekt for en jogge- eller sykkeltur i vakre omgivelser. Ta gjerne et besøk innom vår Bike Station hvor vi leier ut kvalitetssykler fra Cannondale og tilbyr oppbevaring av sykler. Hvis du vil gå en tur er det bare seks-syv kilometer til shopping og storbypuls i Palma. Liker du golf så finnes det ikke mindre enn fire golfbaner i nærheten, og du kan enkelt bestille en av golfpakkene Ving tilbyr.

*Buss til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder de som flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under fanen "Hotellfakta".

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunprime Waterfront Skjul tekst Adresse

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon +34 971 262 350
waterfront@sunprime.net

Fasiliteter på Sunprime Waterfront

Prisliste