1. Spania
 2. Mallorca
 3. Playa de Palma
 4. Sunprime Waterfront
 • passer for voksne

Sunprime Waterfront

Sunprime Waterfront ligger ved stranden i populære Playa de Palma, nærmere bestemt i Can Pastilla. En landsby som minner om det gamle Mallorca, men med moderne touch. Her er det en båthavn og mange hyggelige restauranter, barer og butikker. Fra hotellet tar det bare 10 minutter å reise inn til Palma by med bil, og flyplassen ligger kun 15 minutter unna.
Mer

Mer om hotellet

Bassengområdet på Sunprime Waterfront er noe utenom det vanlige. Du har en fantastisk utsikt over havet og kan slappe av i en herlig solseng og ta et forfriskende bad i bassenget. Foretrekker du salte bølger er det en liten strand med en badevik rett nedenfor hotellet, og går du et par hundre meter er det en større strand rett forbi den lille havnen.

I Sunprime Restaurant er maten nøye utvalgt og på vinlisten finner du både gamle og nye favoritter. Hvis du vil ha en ordentlig komfortabel ferie kan du bestille Sunprime All Inclusive eller en av våre andre rimelige måltidspakker i forkant av ferien. I loungen er det gode drinker, behagelig musikk og en avslappet stemning. WiFi er selvsagt inkludert her og på resten av hotellet.

Fitnessavdelingen vår har både treningsrom og gruppetrening med profesjonelle instruktører. Sjekk gjerne også ut vår Bike Station hvor vi leier ut kvalitetssykler fra Cannondale og tilbyr sykkeloppbevaring. Vi anbefaler også et besøk i spaet, som tilbyr alt fra pedikyr og massasje til "Luksus for én", en 90-minutters, luksuriøs spabehandling. Bestill gjerne allerede i dag, du kan kun bestille på forhånd og det er et begrenset antall plasser.

Vil du gå deg en tur så er det ikke mer enn 6–7 kilometer til shopping og storbypuls i Palma. Og liker du golf er det ikke mindre enn fire golfbaner i nærheten, og du kan enkelt bestille en av golfpakkene Ving tilbyr.

Internett

Gratis WiFi på hele hotellet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.

Hotellinformasjon

På hotellets egen informasjonsside MySunprime finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres samt utfyllende informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Handikapvennlighet

Det finnes ingen suiter som er tilpasset bevegelseshemmede.

Sesong

I sommersesongen bor det flest skandinaviske gjester på hotellet.

På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.

Fra midten av februar frem til 5. april 2019 er det forsesong på Sunprime Waterfront. Restauranten og treningsstudioet har åpent hver dag. Spa- og Fitnessavdelingen holder stengt og åpner 6. april.

Miljø

Les mer om vårt miljøarbeid under Sunprime Environment.

Øvrig

Resepsjon: Ja, åpen hele døgnet. Innsjekk tidligst kl. 12.00 ved ankomst og utsjekk senest kl. 12.00. Avis-bilutleie, bordbestilling, veksling, klesvaskeservice, spa-bestilling, golfbaner m.m.

Bygget: 1965 Renovert: 2011/2012

1914 rom og suiter

Etasjer: 8

Heis: Ja, 0.-6. etasje, trappeheis fra 0. etasje til -1 (maksvekt 225 kg)

Parkering: Ja, begrenset antall plasser

Hotellmanager

Marie Pålsson

Skatter & avgifter

De lokale myndighetene på Balearene har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotellkategori og lengden på oppholdet, og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking – enten kontant eller med kort.

Følgende skattesatser gjelder pr. person og natt for alle gjester over 16 år for de første 8 nettene:

Hotell/leilighet med offisiell kategori 4+ og 5 stjerner: 4,40 euro i perioden mai–oktober, 1,10 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 3+ og 4 stjerner: 3,30 euro i perioden mai–oktober, 0,80 euro i november–april.

Hotell/leilighet med offisiell kategori 1–3 stjerner: 2,20 euro i perioden mai–oktober, 0,55 i november–april.

Ved hotellopphold som er lengre enn 8 netter gjelder 50 % rabatt fra og med den 9. natten.
Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell kan avvike fra den offisielle klassifiseringen av hotellet, som er grunnlaget for skattens størrelse.

Se pris og bestill
Hotellet tilbyr
 • Basseng
  2 stk.
 • Barnebasseng
  Nei
 • Heis
  Ja
 • Bar
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Minimarked
  Nei
 • Rengjøring/uke
  7
 • Nærmeste sentrum
  300 m
 • Hovedsentrum
  8 km
 • Nærmeste strand/badested
  25 m
 • WiFi
  Ja
 • Vannsklie
  Nei
 • Aldersgrense 16 år
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Strandområde
 • Nærhet til sentrum
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Sunprime Bike Stadion
 • Kjøleskap på rommet
Mer verdiUtvalgte hotell med ekstra fordeler
Rom og leiligheter
Sunprime Waterfront ligger, som navnet avslører, rett ved vannet og den fine strandpromenaden i Playa de Palma. Nærmere bestemt i Can Pastilla, en ferieby som minner om det gamle, genuine Mallorca - bare med en moderne touch.

Herkan du se hvor rom og suiter ligger.

Classic Room

Fine, moderne dobbeltrom for 2 personer.

Junior Suite

Herlige, moderne suiter med oppholdsrom og separat soverom.

Prime Lounge Suite

Koselige, pene suiter med herlig uteplass hvor du kan nyte deilige kvelder i behagelige loungemøbler.

Prime Rooftop Suite

Pene, hyggelige suiter med tilgang til en stor, deilig takterrasse. Perfekt for å nyte varme sommerkvelder.

Mat og drikke

På Sunprime Waterfront spiser du frokost, lunsj og middag i Sunprime Restaurant. Her finner du spennende og smakfulle matretter i en avslappet atmosfære. For ikke å snakke om de gode vinene du kan velge mellom. Mer informasjon om utvalget vårt finner du under og på hotellets informasjonsside MySunprime.

Åpningstider Restaurant

Frokost: 07.30–10.30
Lunsj: 12.30–15.00
Middag: 19.00–21.30

Pent antrekk.

Lounge

Lounge er hotellets hjerte og naturlige møteplass. Her kan du ta en drink etter middag sammen med gamle og nye venner. Eller du kan slå deg ned med en god bok, en kopp kaffe, et glass champagne og bare nyte stemningen. Med dempet musikk og behagelig atmosfære innbyr Loungen både til småprat og en avslappende stund.

Sunprime Kiosk

Sunprime Kiosk er hotellets egen lille kiosk. Her kan du kjøpe aviser, godteri og kalde drikkevarer døgnet rundt.

Tilbudet kan variere i løpet av sesongen og fra det ene Sunprime-hotellet til det andre.

Frokost

Hver morgen disker våre kokker opp med en populær og sunn frokostbuffé. Her kan du velge mellom mange ulike sorter brød, bakverk, ost, skinke, fersk frukt og grønnsaker. Du får også forskjellige typer juice og yoghurt med tilbehør. Kjøkkenet byr dessuten på varmmat. Forhåndsbestilles før avreise.

Sunprime Inclusive

Sunprime Inclusive er løsningen for deg som bare vil slappe av og kose deg i ferien. I Sunprime Inclusive inngår frokostbuffé hver dag og middag 5 av 7 dager. Vil du også ha lunsj 5 dager kjøper du dette til en uslåelig pris. Lunsj og middag serveres som buffé.

Informasjon om restaurantenes åpningstider og hvilke dager Sunprime Inclusive serveres får du ved ankomst til hotellet.

Sunprime All Inclusive

Vil du ha det ekstra behagelig kan du prøve Sunprime All Inclusive, så spiser og drikker du alt du vil, helt uten å tenke på regningen. I Sunprime All Inclusive inngår alltid hotellets populære frokostbuffé. Lunsj og middag serveres som buffé.

Basseng og strand

Bassengområdet på Sunprime Waterfront har mye å tilby. Rundt bassenget er det flust av komfortable solstoler og enda mer behagelige solsenger hvor du kan nyte utsikten over det glitrende Middelhavet. Her er det parasoller som gir skygge og vil du ha noe avkjølende, er det ikke mange skritt til baren. Lengter du etter sand mellom tærne, går du bare ut gjennom porten, så ligger stranden bokstavelig talt for dine føtter. Som vanlig er basseng- og strandhåndkle inkludert når du bor på Sunprime.

Utendørsbasseng*

Bassengtype: Utendørsbasseng
Størrelse: 180 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Privat utendørsbasseng**

Bassengtype: Utendørsbasseng
Storlek: 35 m2
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, ca. 25 grader*

Innendørsbasseng

Bassengtype: Innendørsbasseng
Størrelse: 30 m²
Vanntype: Ferskvann
Oppvarmet: Ja, 28 grader*

Strand

Bare strandpromenaden ligger mellom hotellet og Can Pastillas lille badevik. I kort gangavstand fra hotellet finner du også den fine Playa de Palma-stranden. Ta gjerne med deg basseng- og strandhåndkle fra hotellet ned på stranden. Solsenger og parasoll på stranden mot betaling.

*Bassenget er oppvarmet i perioden 1. april –18. oktober. Temperaturen i bassenget kan variere avhengig av lufttemperaturen. Musikk til fitnessgruppene forekommer på bassengterrassen.
**Kun gjester som bor i Prime Rooftop Suite i 5. etasje med adgang til takterrasse med basseng kan benytte dette bassenget.

Trening og aktiviteter

På Sunprime Waterfront trener du i fine lokaler. Her er det mange muligheter for deg som vil være litt aktiv i ferien. Med veiledning fra våre dyktige utdannede instruktører kan du delta på forskjellige gruppetreninger, som f.eks. Yoga og Crosstraining. Selvsagt koster det ingenting å være med. Vil du heller trene på egen hånd, foreslår vi en tur til treningsstudioet vårt. Her kan du velge mellom både treningsapparater og frivekter.

Gruppetrening

Du er velkommen til å delta på våre populære treningstimer. Våre instruktører er utdannet av SATS ELIXIA og leder blant annet Power Step, Senior Circuit og Crosstraining. Aktuelt treningsskjema finner du under "Aktivitetsprogram".

Trening i bassenget

Velkommen ned i bassenget og til en av våre mest populære treningsaktiviteter: vanngymnastikk! Eller prøv nykomlingen Water Circuit, der du får testet styrken og kondisjonen din ved ulike stasjoner. Ledet av våre dyktige og inspirerende instruktører får du oppleve en treningsøkt utenom det vanlige.

Treningsstudio

Her trener du styrke på egen hånd i fine lokaler. Vårt treningsstudio er enkelt utstyrt med frivekter og noen treningsapparater. Selvsagt er det helt gratis å benytte treningsstudioet.

Bestill en PT i ferien

På Sunprime Waterfront har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din ut ifra dine egne forutsetninger. Uansett hva du har som mål eller tidligere erfaring gjør din PT treningen både mer effektiv og motiverende. Våre profesjonelle personlige trenere er med deg under hele treningstimen, og tilbyr alt fra enklere kostholdsråd til et individuelt tilpasset treningsprogram. Gjelder for perioden 7.4.–1.9.2018.

Velg mellom tre forskjellige pakker:
50 minutter – 450 kr
3x50 minutter – 1200 kr
5x50 minutter – 1750 kr

PT Duo
Vil du trene med en personlig trener sammen med en annen kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper dere begge under treningsøkten og dere jobber sammen mot treningsmålene deres.

Prisen er 675 kr for 50 min, og pakken er for to personer. Gjelder 4. april–1. september 2018.

Mer informasjon om personlig trening.

Løping

I nærheten av hotellet finnes det flere gode løperuter. Vi har kartlagt favorittene våre og du kan laste dem ned til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned løypene til treningsappen din

Sykkel

Playa de Palma et et perfekt utgangspunkt for en sykkelferie. Sunprime Waterfront har en sykkelgarasje der du kan oppbevare din egen sykkel eller leie en i ferien. Utenfor sykkelgarasjen er det også en vannstasjon og mulighet for rengjøring av sykkelen. Hengelås til sykkelen kan leies til ca. 1 euro per dag. Det er ikke tillatt å oppbevare sykkelen på rommet av hensyn til andre gjester. Av sikkerhetsmessige årsaker får du heller ikke bruke sykkelsko inne på hotellet.

Vi leier ut profesjonelle sykler fra BMC i samarbeid med Rad-Salon. Vannstasjon og forhåndsbestilling av sykkel med Rad-Salon er tilgjengelig for våre gjester. Du forhåndsbestiller sykkel på http://rad-salon-mallorca.com/index.php?id=radmiete-sunprime-hotel-mallorca&no_cache=1&L=1

Det er flere fine sykkelruter i nærheten av hotellet. Vi har kartlagt våre favoritter og dessuten gjort dem tilgjengelig for nedlasting via NikeMap.net. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer.

Les mer og last ned til treningsappen din

Golf

Til glede for alle golfinteresserte finnes det fire golfbaner i nærheten; Son Antem West, Son Antem East, Golf Park Puntiro og Maioris. Ving tilbyr golfpakker til syv golfbaner i nærområdet og ved Palmabukten.

Beliggenhet og transport

Beliggenhet

Rett ved Can Pastillas lille badevik. 250 meter til stranden i Playa de Palma. Ved hotellet er det noen små restauranter og butikker. 300 meter til større utvalg av restauranter og lokalt sentrum, Can Pastilla. 8 km til Palma by. Transport fra flyplassen tar ca. 10 minutter (2,5 km). Transport er ikke inkludert, men kan bestilles. Flytrafikken og utelivet rundt hotellet er forstyrrende i sommermånedene.

Sunprime Waterfront
Carrer dels Pins 15
07610 Can Pastilla
Telefon +34 971 262 350
waterfront@sunprime.net

Easy Travel/direktebuss t/r flyplassen med Thomas Cook Airlines

Sunprime Waterfront tilbyr Easy Travel, som ganske enkelt betyr at du som har bestilt en pakkereise og flyr med Thomas Cook Airlines, i ro og fred kan sjekke inn bagasjen allerede på hotellet. Har du også forhåndskjøpt transport (og flyr med Thomas Cook Airlines) får du dessuten direktebuss til og fra flyplassen. Gjelder kun i sommersesongen.

Spa

I vårt spa kan du velge mellom mange deilige og avslappende behandlinger. Alt fra pedikyr og massasje til spesialbehandlinger som Sunprime Deluxe, der du får eksklusiv pleie i drøye tre timer.

Vi tilbyr også populære Spa Together, der dere kan nyte behandlinger sammen i spaet. Hvorfor ikke dele en spaopplevelse med tenåringen, kjæresten eller vennen din? Vil dere bestille før avreise velger dere lengden dere ønsker på behandlingen ved å velge liten (25 min), medium (50 min) eller stor (75 min) spapakke. Når dere er på hotellet velger dere en av de herlige behandlingene som tilbys i Spa Together med samme lengde som dere har bestilt. Begge må velge samme behandling. Mer informasjon finner du her eller på hotellets informasjonsside MySunprime.

Våre terapeuter er profesjonelle og vi tilbyr tre forskjellige spapakker som kan bestilles hjemmefra.

Liten spapakke

25 min. Unn deg en BodyScrub eller kanskje en fot- og benmassasje?

Medium spapakke

50 min. F.eks. Classic Face – en dyptrensende aromatisk ansiktsbehandling, en Hot Oil-massasje eller en Classic Pedicure.

Stor spapakke

75 min. Valgmulighetene er mange, blant annet Hot Stone-massasje, Sunprime Ritual (en topp til tå-behandling) eller kanskje en Facial Massage – ansiktsmassasje + farging av vipper & bryn?

Luksus for én

90 min. Vil du ha litt egentid i ferien anbefaler vi "Luksus for én". Velg en av våre 90-minutters behandlinger og nyt luksuriøs kvalitetstid.

Luksus for to

Gjør ferien ekstra spesiell med musserende vin, mørk kvalitetsjokolade og fersk frukt eller jordbær. Del deretter en stressfri opplevelse i vårt fine spa med noen du er glad i, pakken inkluderer en valgfri 25-minutters behandling for to. Velkommen til å nyte livets goder!

Duopakken

50 min. Nyt tid sammen i ferien. Bestill duopakken og velg en valgfri 50-minutters behandling. Pakken er for 2 personer og dere får 50 minutter med behandling hver. En ekstra koselig stund sammen.

Slik bestiller du!

Våre spabehandlinger er veldig populære så vil du være sikker på å få time, er det lurt å forhåndsbestille før du reiser. På Min side kan du legge til en bestilling på en spapakke på reisebestillingen din. Du kan også ringe 915 08 888, så hjelper vi deg. Tid og behandling bestilles på hotellet. Du kan selvfølgelig også bestille på hotellet hvis de har ledige timer.

Gjestevurderinger og anmeldelser
4,4/5
Gjestenes vurdering er resultatet av 3803 gjesteanmeldelser. Vurderingen baseres på spørsmålet ”Hvor fornøyd er du med hotellet som helhet?"
94% anbefaler dette hotellet
Romstandard
4,3
Beliggenheten tilsvarer forventninger
4,4
Hotellpersonalet
4,4
Trivsel & stemning
4,4
Wifi
4,5
Se anmeldelser for:
Siste karakterer Skrevet
 • 5/5

  "Kjempeflott "

  Kjempeflott hotell, med fine rom og en deilig terrasse. God mat og service og eit flott uteområde. Anbefaler med glede dette hotellet
 • 5/5

  "Behagelig hotell"

  Fint hotell sentralt i Playa de Palma, bare en kort busstur til Palma by. Hotellet var rent og hyggelig betjening. Vi fikk badekåper og tøfler som vi kunne låne ut til hotellbassenget. Gode senger og godt lys på rommet. Det var også kort vei til stranden rett over veien. En snarvei fra stranden inn til hotellet gjennom en dør slik at vi slapp å gå en lang omvei. Eneste lite minus ved det hotellet er at det ikke var dusj-dør på badet, og det ble vått på baderomgolvet etter at vi brukte dusjen.
 • 4/5
  Ok hotell, men savnet shampo og balsam på rommet. Veldig gode senger. Savnet også at hotellet ikke hadde egen strand. Veldig dyrt å leie solsenger osv på stranden. Dobbelt så dyrt å leie solsenger osv som feks på Kypros.
 • 4/5
  Flott hotell, med fin beliggenhet nære Cala estancia stranden i Can pastilla. Deilig besseng område, bra med solsenger. Pluss at det er et barne fritt voksenhotell. Fint treningssenter, kunne ønsket meg noen flere apparater. God og velfylt frokostbuffet, dog ikke god kaffe... Alt-i-alt et fint hotell som vi gjerne besøker igjen.
 • 4/5
  Supernöjda med allt utom middagen på hotellet som va väldigt dåligt utbud om man är vegetarian

Priser og bestilling

Gjør et søk for å se ledige rom og priser.
Totalpris
Prisdetaljer