Se hotell (17)

Reiser til Malaga by

En reise til Malaga, Costa del Sols hovedstad, er det perfekt utgangspunktet for å utforske denne delen av Andalucia.
Malaga er perfekt for deg som vil bo nær både by og strand når du er på ferie, og vil du utforske Costa del Sol og Andalucia bør du definitivt reise til Malaga. Det er en av kystens største byer, men likevel ikke større enn at man kan gå tvers gjennom sentrum på en halvtime. Samtidig finnes det mye å se: Picasso-museum, Malagas historiske festning Alcazaba, markeder, vakre kirker og kanskje en fotballkamp på Estadio La Rosaleda, for å nevne noe. Butikkutvalget er stort, med alt fra små nisjebutikker til kjente merkevarer. Byen har et utall restauranter av ulike slag. Vi anbefaler å prøve noen av byens mange tapassteder. Malaga er kjent for sine tapas, og når du smaker dem forstår du hvorfor.

Vings reiser til Malaga

Ving har hotell som passer alle typer feriegjester i Malaga. Ta for eksempel en titt på vårt Prime Select-hotell Molina Lario, eller førsteklasses Vincci Posada Del Patio, som har sentral beliggenhet i Malaga, bare noen minutter fra museer og markeder. Like sentralt ligger ibis Malaga Centro Ciudad, som med sine to bølger passer for deg med et mindre budsjett. Og ettersom du reiser med rutefly når du flyr med Ving til Malaga, kan du selv bestemme avreisedato og hvor lenge du vil være borte.

Costa del Sol

Det er aldri langt til en strand på Costa del Sol. De ligger som perler på en snor langs kysten, fra Gibraltar i syd til Nerja i øst, og det er bare å velge den som frister mest. Transport er sjeldent noe problem, langs kysten går det både busser og tog. Men skal du spille golf på noen av de 50 golfbanene i området, bør du leie bil samtidig som du bestiller reisen. Da kan du også reise innover i landet, kanskje til Alahambra, maurernes overdådige palass oppe i fjellene.

Utforsk Malagas smaker til fots

Malaga er full av smak! Her finner du alt f ra små hull i veggen-steder til luksuriøse restauranter med hvite duker. Du kan smake alt mellom himmel og jord og drikke viner som ikke finnes noen andre steder. Hvis du er redd for å gå deg bort i Malagas mange smaker, skal du bli med på et matstreif med en kunnskapsrik guide som tar deg med ut i fristelsen. Buen apetito!
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell med 2–5 bølger
 • By og strand
 • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Malaga by

Strender
I Malaga er det en flere kilometer lang sandstrand, og langs kysten ligger det enda flere strender.
Mat, drikke og uteliv
Malaga har en overflod av restauranter og hyggelige tapasbarer. Det andalusiske kjøkken regnes som et av de beste i Spania, og her kan du besøke såkalte Chiringuitos, barer i nærheten av stranden som spesialiserer seg på fisk og skalldyr. Andre populære steder å spise er på de store matmarkedene, hvor Atarazanas kanskje er det mest kjente. Dykk ned blant fersk fisk og skalldyr, kjøttbutikker og oster, samt frukt og grønnsaker. Hvis du plutselig blir sulten eller tørst på vandringen kan du innta en porsjon paella og et glass lokalprodusert vin.
Malaga har et yrende uteliv med mange barer og klubber. Her er det noe for alle: sportsbarer, tapasbarer, salsaklubber og flamencoshow for deg som er interessert i spansk kultur. Trendy nattklubber spiller det nyeste innen housemusikk. Om sommeren kan du starte kvelden med en drink og vakker havutsikt på en strandbar før du går ut på byen. Mange nattklubber holder åpent til ut i de små timer på de fleste ukedager, selv om det er flest besøkende fra torsdag til lørdag.
Shopping
Vi du ta med deg hjem matsuvenirer som spansk skinke, pølser, grønnsaker og oster, eller bare titte på folkelivet? Da skal du besøke Mercado Atarazanas noen kvartaler vest for Marqués de Larios. I Malaga ligger det et utall hyggelige restauranter og forretninger.

Gågaten Calle Larios er et fint sted å begynne om du liker å shoppe. Gaten er kantet med kjente butikkjeder, med fokus på klær og sko. Det ligger også mange forretninger i parallellgaten Calle Nueva og i sidegaten Liboria Garcia. Du finner også det berømte handlesenteret El Corte Inglés i Malaga, hvor du kan handle kjente merker som Versace, Armani og Dolce & Gabbana. I smugene på vei til torget Plaza la Merced finner du spesialbutikker som for eksempel bare selger flamencoantrekk, arabiske lykter eller trendy design.
Sport og trening
I Malaga kan du velge blant en rekke sportaktiviteter, som for eksempel vannsport, tennis og golf.

Fra desember til april kan du stå på ski i Sierra Nevada, ca. tre timer å kjøre fra Costa del Sol.

Golf i Malaga

Hvis du vil spille golf i ferien i Malaga har du en lang rekke baner å velge mellom.

Allerede nå kan du bestille starttider.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Aktiviteter og severdigheter
I Malaga kan du utforske byen ved å benytte en Hop On Hop Off-buss, elelr bli med på forskjellige båtutflukter. Rett utenfor Malaga ligger det flere badeland.
Det er mye å se i Malaga. Du kan blant annet besøke Picasso-museet, Malagas historiske festning Alcazaba, markeder, vakre kirker og se forballkamper på Estadio La Rosaleda.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa del Sol på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Fra busstasjonen ved Paseo de los Tilos går det busser til nærliggende byer som Marbella, Granada, Cordoba og Sevilla. Det går også pendlertog mellom Malaga og Fuengirola fra sentrum av byen. Malaga har også t-bane med to linjer.
Fakta

Vår service på reisemålet

Reisen hit er på egen hånd, da Ving ikke har personale på reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Mange bakker i sentrum og trapper til noen strender. Til tider livlig trafikk. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Fly til Malaga med Ving på en pakkereise med rutefly hele året.

Flyet lander på Malaga flyplass.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Malaga er ca. 15-30 minutter (ca. 10-12 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
17°9°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
19°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°12°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
30°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
20°12°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Reisetips og inspirasjon for deg som vil reise til Malaga

Malaga - et klassisk middelhavsreisemål

Malaga - et klassisk middelhavsreisemål

Den lille storbyen Malaga har økt i popularitet de siste årene. Det er ikke så rart, for med sin fine bystrand og summende atmosfære kan byen til tider minne om Barcelona i miniatyr – samtidig som at byen kan by på et herlig klima året rundt.

Den lille storbyen Malaga har økt i popularitet de siste årene. Det er ikke så rart, for med sin fine bystrand og summende atmosfære kan byen til tider minne om Barcelona i miniatyr – samtidig som at byen kan by på et herlig klima året rundt.
Kombinér storbyferie med strand i Malaga

Kombinér storby og strand i Malaga

Storbyferie eller strandferie? Når du reiser til Malaga trenger du ikke velge – her får du begge deler. Se også flere tips til storbyer der du kan få både storbystemning og strandliv.

Storbyferie eller strandferie? Når du reiser til Malaga trenger du ikke velge – her får du begge deler. Se også flere tips til storbyer der du kan få både storbystemning og strandliv.
Finn reise til Malaga by
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.