Se hotell (21)

Reiser til Malaga by

En reise til Malaga, Costa del Sols hovedstad, er det perfekt utgangspunktet for å utforske denne delen av Andalucia.

Malaga er perfekt for deg som vil bo nær både by og strand når du er på ferie, og vil du utforske Costa del Sol og Andalucia bør du definitivt reise på Malaga. Det er en av kystens største byer, men likevel ikke større enn at man kan gå tvers gjennom sentrum på en halvtime. Samtidig finnes det mye å se: Picasso-museum, markeder, vakre kirker og kanskje en fotballkamp på Estadio La Rosaleda, for å nevne noe. Byen har et utall restauranter av ulike slag, men vi anbefaler å prøve noen av byens mange tapassteder. Malaga er kjent for sin tapas, og når du smaker dem forstår du hvorfor.

Vings reiser til Malaga

Ving har hotell som passer alle typer feriegjester i Malaga. Ta for eksempel en titt på vårt Prime Select-hotell Molina Lario, eller førsteklasses Vincci Posada Del Patio, som har sentral beliggenhet i Malaga, bare noen minutter fra museer og markeder. Like sentralt ligger ibis Malaga Centro Ciudad, som med sine to hjerter passer for deg med et mindre budsjett. Og ettersom du reiser med rutefly når du flyr med Ving til Malaga, kan du selv bestemme avreisedato og hvor lenge du vil være borte.

Costa del Sol

Det er aldri langt til en strand på Costa del Sol. De ligger som perler på en snor langs kysten, fra Gibraltar i syd til Nerja i øst, og det er bare å velge den som frister mest. Transport er sjeldent noe problem, langs kysten går det både busser og tog. Men skal du spille golf på noen av de 50 golfbanene i området, bør du leie bil samtidig som du bestiller reisen. Da kan du også reise innover i landet, kanskje til Alahambra, maurernes overdådige palass oppe i fjellene.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell med 2–5 hjerter
 • By og strand
 • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Malaga by

Vær
 • januar
17°9°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
19°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°12°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
30°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
20°12°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
I Malaga er det en flere kilometer lang sandstrand, og langs kysten ligger det enda flere strender.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Malaga hele året.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Malaga er ca. 15-30 minutter (ca. 10-12 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det andalusiske kjøkken regnes som et av de beste i Spania, og det er mengde restauranter og tapasbarer i Malaga.
Malaga har et yrende uteliv med mange barer og klubber. Det vises flamencoshow for deg som er interessert i denne fyrrige dansen som ofte representerer spansk kultur.
Shopping
Vi du ta med deg hjem matsuvenirer som spansk skinke, pølser, grønnsaker og oster, eller bare titte på folkelivet? Da skal du besøke Mercado Atarazanas noen kvartaler vest for Marqués de Larios. I Malaga ligger det et utall hyggelige restauranter og forretninger. Gågaten Calle Larios er et fint sted å begynne om du liker å shoppe. Gaten er kantet med kjente butikkjeder, med fokus på klær og sko. I smugene på vei til torget Plaza la Merced finner du spesialbutikker som for eksempel bare selger flamencoantrekk, arabiske lykter eller trendy design.
Aktiviteter og severdigheter
Her kan du velge blant en rekke aktiviteter som for eksempel riding, vannsportsaktiviteter, tennis og golf. Fra desember til april kan du stå på ski i Sierra Nevada, ca. tre timer å kjøre fra Costa del Sol.
Hvordan du tar deg rundt
Det er enkelt å reise rundt, og det er mange valgmuligheter. Det er veldig gode busskommunikasjoner, og det er lett å ta taxi. Det går et pendlertog mellom Fuengirola, Torremolinos og Malaga. Det er også mulig å ta toget fra Malaga til Madrid, en reise på 2 timer og 45 minutter.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Malaga.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Spania. For mer informasjon ta kontakt med Spanias ambassade på tlf. 22 92 66 90.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Spania.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Mange bakker i sentrum og trapper til noen strender. Til tider livlig trafikk. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Finn reisen din til Malaga by