Se hotell (17)

Reiser til Malaga by

En reise til Malaga, Costa del Sols hovedstad, er det perfekt utgangspunktet for å utforske denne delen av Andalucia.

Malaga er perfekt for deg som vil bo nær både by og strand når du er på ferie, og vil du utforske Costa del Sol og Andalucia bør du definitivt reise på Malaga. Det er en av kystens største byer, men likevel ikke større enn at man kan gå tvers gjennom sentrum på en halvtime. Samtidig finnes det mye å se: Picasso-museum, markeder, vakre kirker og kanskje en fotballkamp på Estadio La Rosaleda, for å nevne noe. Byen har et utall restauranter av ulike slag, men vi anbefaler å prøve noen av byens mange tapassteder. Malaga er kjent for sin tapas, og når du smaker dem forstår du hvorfor.

Vings reiser til Malaga

Ving har hotell som passer alle typer feriegjester i Malaga. Ta for eksempel en titt på vårt Prime Select-hotell Molina Lario, eller førsteklasses Vincci Posada Del Patio, som har sentral beliggenhet i Malaga, bare noen minutter fra museer og markeder. Like sentralt ligger ibis Malaga Centro Ciudad, som med sine to bølger passer for deg med et mindre budsjett. Og ettersom du reiser med rutefly når du flyr med Ving til Malaga, kan du selv bestemme avreisedato og hvor lenge du vil være borte.

Costa del Sol

Det er aldri langt til en strand på Costa del Sol. De ligger som perler på en snor langs kysten, fra Gibraltar i syd til Nerja i øst, og det er bare å velge den som frister mest. Transport er sjeldent noe problem, langs kysten går det både busser og tog. Men skal du spille golf på noen av de 50 golfbanene i området, bør du leie bil samtidig som du bestiller reisen. Da kan du også reise innover i landet, kanskje til Alahambra, maurernes overdådige palass oppe i fjellene.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Hotell med 2–5 bølger
 • By og strand
 • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Malaga by

Vær
 • januar
17°9°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
19°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°12°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
30°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
20°12°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
I Malaga er det en flere kilometer lang sandstrand, og langs kysten ligger det enda flere strender.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Malaga hele året.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra flyplassen til hotellene i Malaga er ca. 15-30 minutter (ca. 10-12 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det andalusiske kjøkken regnes som et av de beste i Spania, og det er mengde restauranter og tapasbarer i Malaga.
Malaga har et yrende uteliv med mange barer og klubber. Det vises flamencoshow for deg som er interessert i denne fyrrige dansen som ofte representerer spansk kultur.
Shopping
Vi du ta med deg hjem matsuvenirer som spansk skinke, pølser, grønnsaker og oster, eller bare titte på folkelivet? Da skal du besøke Mercado Atarazanas noen kvartaler vest for Marqués de Larios. I Malaga ligger det et utall hyggelige restauranter og forretninger. Gågaten Calle Larios er et fint sted å begynne om du liker å shoppe. Gaten er kantet med kjente butikkjeder, med fokus på klær og sko. I smugene på vei til torget Plaza la Merced finner du spesialbutikker som for eksempel bare selger flamencoantrekk, arabiske lykter eller trendy design.
Aktiviteter og severdigheter
Her kan du velge blant en rekke aktiviteter som for eksempel riding, vannsportsaktiviteter, tennis og golf. Fra desember til april kan du stå på ski i Sierra Nevada, ca. tre timer å kjøre fra Costa del Sol.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa del Sol på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Det er enkelt å reise rundt, og det er mange valgmuligheter. Det er veldig gode busskommunikasjoner, og det er lett å ta taxi. Det går et pendlertog mellom Fuengirola, Torremolinos og Malaga. Det er også mulig å ta toget fra Malaga til Madrid, en reise på 2 timer og 45 minutter.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Malaga.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Mange bakker i sentrum og trapper til noen strender. Til tider livlig trafikk. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.

Finn reise til Malaga by
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.