Se hotell (20)

Reiser til Fuengirola

Velkommen på en reise til Fuengirola, en av solkystens mest populære feriebyer. Fuengirola er kjent for sin internasjonale atmosfære og den lange sandstranden.
Fuengirola har en herlig sandstrand, mange restauranter og aktiviteter for hele familien. Liker du å shoppe har du kommet til riktig sted. Den shoppingglade har kommet til rett sted! Her finner du solkystens største marked, som er åpent hver tirsdag. Fra den vakre strandpromenaden har du herlig utsikt over havet.

Severdigheter i Fuengirola

På en reise til Fuengirola er det noe å gjøre for hele familien. Dere kan for eksempel besøke badelandet eller den zoologiske hagen og prøve noen av de mange vannsportaktivitetene. Gå en tur gjennom byen. Vi anbefaler også et besøk til Fuengirolas tidligste bebyggelse rundt borgen Sohail, eller en tur til nabobyen Los Boliches. Her er stemningen gjestfri, og byen er vakker med sine smågater, hvitkalkede hus og lokale butikker.

Vings Fuengirola

Når du reiser til Fuengirola med Ving velger du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise. Slik kan du skreddersy ferien din på best mulig måte. Det er en mengde hotell å velge mellom, og mange av dem har kort avstand til Fuengirolas barnevennlige sandstrand.
Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Fine strender
 • Mange restauranter
 • Barnevennlig strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Fuengirola

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Ved Fuengirola ligger det en syv kilometer lang strand som strekker seg fra Sohail Castle i vest til Torreblanca i øst.
Mat, drikke og uteliv
Fuengirola har et stort utvalg av restauranter og kafeer, flere med hyggelig uteservering. Du finner et større utvalg i Malaga eller Marbella, ca. 30 kilometer unna..
I nærheten av Fuengirola sentrum er det et livlig uteliv med mange musikkbarer, puber og klubber.
Shopping
Fuengirola har flere lekre designerbutikker, populære merkevarebutikker og store og små dagligvarebutikker. Kjøpesenteret Miramar rommer mer enn 50 forretninger. Mange butikker holder stengt i siestaen.
Sport og trening
Ta med golfbagen og gå et par runder golf i løpet av ferien i Fuengirola.

Spill golf på Costa del Sol

Costa del Sol har et stort og variert utvalg av fine golfbaner med utfordrende spill. Her kan du virkelig spille golf i ferien!

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Aktiviteter og severdigheter
Hele familien kan more seg i Sould Park Fuengirola, en fornøyelsespark med enkle attraksjoner og spill. Byen har også eventyrgolf, badeland, minitog og gokartbane.
Vi anbefaler et besøk til Fuengirolas eldste bebyggelse rundt åsen ved borgen Castillo de Sohail, eller nabobyen Los Boliches.

Castillo de Sohail

Denne borgen er Fuengirolas største severdighet. Den har en høy ringmur, noen mindre bygninger og et tårn.

Plaza Constitucion

Byens største plass, med en fin gammel kirke.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa del Sol på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
I Fuengirola kan du reise med buss og taxi. Det ligger flere pendlertogstasjoner i byen.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Fuengirola.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR)
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Fuengirola med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Malaga.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Malagas flyplass til Fuengirola er ca. 30 minutter (ca. 25 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
17°9°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
19°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°12°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
30°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
20°12°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Fuengirola
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.