Se hotell (22)

Reiser til Fuengirola

Velkommen på en reise til Fuengirola, en av solkystens mest populære feriebyer. Fuengirola er kjent for sin internasjonale atmosfære og den lange sandstranden.

Fuengirola har en herlig sandstrand, mange restauranter og aktiviteter for hele familien. Liker du å shoppe har du kommet til riktig sted. Den shoppingglade har kommet til rett sted! Her finner du solkystens største marked, som er åpent hver tirsdag. Fra den vakre strandpromenaden har du herlig utsikt over havet.

Severdigheter i Fuengirola

I Fuengirola er det noe å gjøre for hele familien. Dere kan for eksempel besøke badelandet eller teste noen av de mange vannsportaktivitetene. Vi anbefaler også en tur til nabobyen Los Boliches. Her er stemningen gjestfri og byen er vakker med sine smågater, hvitkalkede hus og lokale butikker.

Vings Fuengirola

Når du reiser til Fuengirola med Ving velger du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise. Slik kan du skreddersy ferien din på best mulig måte. Det er en mengde hotell å velge mellom, og mange av dem har kort avstand til Fuengirolas barnevennlige sandstrand.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Fine strender
 • Mange restauranter
 • Barnevennlig strand
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Fuengirola

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
17°9°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
19°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°12°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
30°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
20°12°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
Ved Fuengirola ligger det en syv kilometer lang strand som strekker seg fra Sohail Castle i vest til Torreblanca i øst.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Fuengirola med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Malaga.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Malagas flyplass til Fuengirola er ca. 30 minutter (ca. 25 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det er et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer.
I nærheten av Fuengirola sentrum er det et livlig uteliv med mange musikkbarer, puber og klubber.
Shopping
Fuengirola har flere lekre designerbutikker, populære merkevarebutikker og store og små dagligvarebutikker. Kjøpesenteret Miramar rommer mer enn 50 forretninger. Mange butikker holder stengt i siestaen.
Hvordan du tar deg rundt
Det er enkelt å reise rundt, og det er mange valgmuligheter. Det er veldig gode busskommunikasjoner, og det er lett å ta taxi. Det går et pendlertog mellom Fuengirola, Torremolinos og Malaga. Det er også mulig å ta toget fra Malaga til Madrid, en reise på 2 timer og 45 minutter.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Fuengirola.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Spania. For mer informasjon ta kontakt med Spanias ambassade på tlf. 22 92 66 90.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Spania.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR)

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Finn reisen din til Fuengirola