Se hotell (18)

Reiser til Fuengirola

Velkommen på en reise til Fuengirola, en av solkystens mest populære feriebyer. Fuengirola er kjent for sin internasjonale atmosfære og den lange sandstranden.
Fuengirola har en herlig sandstrand, mange restauranter og aktiviteter for hele familien. Liker du å shoppe har du kommet til riktig sted. Den shoppingglade har kommet til rett sted! Her finner du solkystens største marked, som er åpent hver tirsdag. Fra den vakre strandpromenaden har du herlig utsikt over havet.

Severdigheter i Fuengirola

På en reise til Fuengirola er det noe å gjøre for hele familien. Dere kan for eksempel besøke badelandet eller den zoologiske hagen og prøve noen av de mange vannsportaktivitetene. Gå en tur gjennom byen. Vi anbefaler også et besøk til Fuengirolas tidligste bebyggelse rundt borgen Sohail, eller en tur til nabobyen Los Boliches. Her er stemningen gjestfri, og byen er vakker med sine smågater, hvitkalkede hus og lokale butikker.

Vings Fuengirola

Når du reiser til Fuengirola med Ving velger du selv hvor lenge du vil være borte og hvilken dag du ønsker å reise. Slik kan du skreddersy ferien din på best mulig måte. Det er en mengde hotell å velge mellom, og mange av dem har kort avstand til Fuengirolas barnevennlige sandstrand.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Fine strender
  • Mange restauranter
  • Barnevennlig strand

Våre gjesters vurdering Fuengirola

Finn reise til Fuengirola