Se hotell (9)

Reiser til Nerja

Bestill en reise til Nerja, en sjarmerende andalusisk by ved Middelhavet, med Sierra Nevada i ryggen og mindre enn ti mil fra Malaga.

Nerja er annerledes enn mange av de andre reisemålene langs Costa del Sol. Husene er lavere, folkelivet er mer lokalt og byen lokker til seg besøkende både sommer og vinter. Dessuten kan du regne med at det alltid er litt varmere i Nerja enn i Malaga. Byens beliggenhet mellom Sierra Nevada og Middelhavet skaper et mikroklima som gjør at temperaturen er et par grader høyere her. Den behagelige temperaturen gjør at det også kan dyrkes eksotiske frukter som avocado, papaya og mango her. Byens mest kjente landemerke er Balcon de Europa – et utsiktspunkt som ligger i sentrum og byr på panoramautsikt over havet og kystlinjen.

Strandliv i Nerja

Liker du å utforske forskjellige strender i ferien skal du reise til Nerja. Her er det mange strender, og flere av dem ligger bare en kort spasertur fra Nerjas sentrum. Playa Burriana ligger bare ti minutter øst for sentrum, og vestover har du enda flere strender å velge mellom. Vil du tilbringe hele dagen på stranden, så er det ikke noe problem – her er det små "chiringuitos" der du kan kjøpe mat og drikke.

Vings reiser til Nerja

Når du bestiller en reise med Ving til Nerja kan du velge mellom en rekke hotell. Du som reiser med barn bor best på Family Comfort-hotellet Marinas de Nerja Beach & SPA. Hotellet ligger på stranden, og har barneklubb og leiligheter for opptil fem personer.
Reiser du uten barn er kanskje Prime Comfort-hotellet MB Boutique hotel et mer fristende alternativ. Dette er et lite og lekkert designhotell med 13-årsgrense midt i sentrum av vakre Nerja.
Når du reiser med Ving til Nerja velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Oppdag Andalusia

I Nerja er det mye å se og gjøre. En spasertur langs byens gater og smug er en opplevelse i seg selv, og i omgivelsene er det mange små og store utfluktsmål, for eksempel de spektakulære grottene Cuevas de Nerja, den vakre Acueducto del Águila, kunstnerbyen Frigiliana og ikke minst de flotte mauriske byggverkene i Granada og Alhambra, kun en drøy time med bil fra Nerja.
Et tips er å bestille leiebil samtidig med reisen. Da er det enkelt å reise rundt og se det du har lyst til, og likevel være tilbake i god tid for å utforske Nerjas fristende utvalg av restauranter og barer.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Fine strender
 • Lokale restauranter
 • Familiehotell
 • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Nerja

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
14°5°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
17°7°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
19°9°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°12°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°16°
11
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • august
31°19°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°17°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
22°12°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
18°9°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
15°6°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
Langs kysten på begge sider av Nerja ligger det flere store og små strender. Noen av de største strendene, Playa Burriana og Playa Playazo, ligger bare et steinkast fra sentrum. Det er utleie av solsenger og parasoller på strendene.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Nerja med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Malaga.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Malagas flyplass til Nerja er ca. 1 time og 30 minutter (ca. 70 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Nerja har mange restauranter med både lokale og internasjonale retter på menyen.
Utelivet i Nerja er ganske beskjedent, med noen barer og et diskotek.
Shopping
Nerja har en del butikker som selger designvarer, håndverk, smykker og klær.
Hvordan du tar deg rundt
Inne i Nerja går man til fots. Bussreisen fra Nerja til Malaga tar ca. 1–1,5 time.
Det er enkelt å reise rundt, og det er mange valgmuligheter. Det er veldig gode busskommunikasjoner, og det er lett å ta taxi. Det går et pendlertog mellom Fuengirola, Torremolinos og Malaga. Det er også mulig å ta toget fra Malaga til Madrid, en reise på 2 timer og 45 minutter.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Nerja.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Spania. For mer informasjon ta kontakt med Spanias ambassade på tlf. 22 92 66 90.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Spania.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.
Finn reisen din til Nerja