Se hotell (9)

Reiser til Nerja

Bestill en reise til Nerja, en sjarmerende andalusisk by ved Middelhavet, med Sierra Nevada i ryggen og mindre enn ti mil fra Malaga.

Nerja er annerledes enn mange av de andre reisemålene langs Costa del Sol. Husene er lavere, folkelivet er mer lokalt og byen lokker til seg besøkende både sommer og vinter. Dessuten kan du regne med at det alltid er litt varmere i Nerja enn i Malaga. Byens beliggenhet mellom Sierra Nevada og Middelhavet skaper et mikroklima som gjør at temperaturen er et par grader høyere her. Den behagelige temperaturen gjør at det også kan dyrkes eksotiske frukter som avocado, papaya og mango her. Byens mest kjente landemerke er Balcon de Europa – et utsiktspunkt som ligger i sentrum og byr på panoramautsikt over havet og kystlinjen.

Strandliv i Nerja

Liker du å utforske forskjellige strender i ferien skal du reise til Nerja. Her er det mange strender, og flere av dem ligger bare en kort spasertur fra Nerjas sentrum. Playa Burriana ligger bare ti minutter øst for sentrum, og vestover har du enda flere strender å velge mellom. Vil du tilbringe hele dagen på stranden, så er det ikke noe problem – her er det små "chiringuitos" der du kan kjøpe mat og drikke.

Vings reiser til Nerja

Når du bestiller en reise med Ving til Nerja kan du velge mellom en rekke hotell. Du som reiser med barn bor best på Family Comfort-hotellet Marinas de Nerja Beach & SPA. Hotellet ligger på stranden, og har barneklubb og leiligheter for opptil fem personer.
Reiser du uten barn er kanskje Prime Comfort-hotellet MB Boutique hotel et mer fristende alternativ. Dette er et lite og lekkert designhotell med 13-årsgrense midt i sentrum av vakre Nerja.
Når du reiser med Ving til Nerja velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Oppdag Andalusia

I Nerja er det mye å se og gjøre. En spasertur langs byens gater og smug er en opplevelse i seg selv, og i omgivelsene er det mange små og store utfluktsmål, for eksempel de spektakulære grottene Cuevas de Nerja, den vakre Acueducto del Águila, kunstnerbyen Frigiliana og ikke minst de flotte mauriske byggverkene i Granada og Alhambra, kun en drøy time med bil fra Nerja.
Et tips er å bestille leiebil samtidig med reisen. Da er det enkelt å reise rundt og se det du har lyst til, og likevel være tilbake i god tid for å utforske Nerjas fristende utvalg av restauranter og barer.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Fine strender
 • Lokale restauranter
 • Familiehotell
 • Hotell for voksne
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Nerja

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
Langs kysten på begge sider av Nerja ligger det flere store og små strender. Noen av de største strendene, Playa Burriana og Playa Playazo, ligger bare et steinkast fra sentrum. Det er utleie av solsenger og parasoller på strendene.
Mat, drikke og uteliv
Nerja har mange restauranter med både lokale og internasjonale retter på menyen.
Utelivet i Nerja er ganske beskjedent, med noen barer og et diskotek.
Shopping
Nerja har en del butikker som selger designvarer, håndverk, smykker og klær.
Sport og trening
Spill golf i Nerja i ferien. Her er det fine golfbaner av ulike typer.

Golf på Costa del Sol

Costa del Sol har en rekke flotte baner som venter på deg som vil spille golf i ferien i Nerja. Velg de banene som passer deg best, og nyt herlig golfspill i ferien.

Allerede nå kan du bestille starttider på golfbanen.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Costa del Sol på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.
Inne i Nerja går man til fots. Bussreisen fra Nerja til Malaga tar ca. 1–1,5 time.
Det er enkelt å reise rundt, og det er mange valgmuligheter. Det er veldig gode busskommunikasjoner, og det er lett å ta taxi. Det går et pendlertog mellom Fuengirola, Torremolinos og Malaga. Det er også mulig å ta toget fra Malaga til Madrid, en reise på 2 timer og 45 minutter.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Nerja.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro. Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Nerja med rutefly året rundt. Flyet lander på flyplassen i Malaga.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Malagas flyplass til Nerja er ca. 1 time og 30 minutter (ca. 70 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
14°5°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
15°6°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • mars
17°7°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
19°9°
7
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°12°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°16°
11
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
31°19°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • august
31°19°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°17°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
22°12°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
18°9°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
15°6°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Finn reise til Nerja
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.