Se hotell (9)

Reiser til Nerja

Bestill en reise til Nerja, en sjarmerende andalusisk by ved Middelhavet, med Sierra Nevada i ryggen og mindre enn ti mil fra Malaga.
Nerja er annerledes enn mange av de andre reisemålene langs Costa del Sol. Husene er lavere, folkelivet er mer lokalt og byen lokker til seg besøkende både sommer og vinter. Dessuten kan du regne med at det alltid er litt varmere i Nerja enn i Malaga. Byens beliggenhet mellom Sierra Nevada og Middelhavet skaper et mikroklima som gjør at temperaturen er et par grader høyere her. Den behagelige temperaturen gjør at det også kan dyrkes eksotiske frukter som avocado, papaya og mango her. Byens mest kjente landemerke er Balcon de Europa – et utsiktspunkt som ligger i sentrum og byr på panoramautsikt over havet og kystlinjen.

Strandliv i Nerja

Liker du å utforske forskjellige strender i ferien skal du reise til Nerja. Her er det mange strender, og flere av dem ligger bare en kort spasertur fra Nerjas sentrum. Playa Burriana ligger bare ti minutter øst for sentrum, og vestover har du enda flere strender å velge mellom. Vil du tilbringe hele dagen på stranden, så er det ikke noe problem – her er det små "chiringuitos" der du kan kjøpe mat og drikke.

Vings reiser til Nerja

Når du bestiller en reise med Ving til Nerja kan du velge blant en rekke hotell. Du som reiser med barn bor best på Family Selection-hotellet Marinas de Nerja Beach & SPA. Hotellet ligger rett ved stranden, og har barneklubb og leiligheter for opptil fem personer.
Reiser du uten barn er kanskje Prime Comfort-hotellet MB Boutique hotel et mer fristende alternativ. Dette er et lite og lekkert designhotell med 13-årsgrense midt i sentrum av vakre Nerja.
Når du reiser med Ving til Nerja velger du selv hvilken dag du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Oppdag Andalusia

I Nerja er det mye å se og gjøre. En spasertur langs byens gater og smug er en opplevelse i seg selv, og i omgivelsene er det mange små og store utfluktsmål, for eksempel de spektakulære grottene Cuevas de Nerja, den vakre Acueducto del Águila, kunstnerbyen Frigiliana og ikke minst de flotte mauriske byggverkene i Granada og Alhambra, kun en drøy time med bil fra Nerja.
Et tips er å bestille leiebil samtidig med reisen. Da er det enkelt å reise rundt og se det du har lyst til, og likevel være tilbake i god tid for å utforske Nerjas fristende utvalg av restauranter og barer.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Fine strender
  • Lokale restauranter
  • Familiehotell
  • Hotell for voksne

Våre gjesters vurdering Nerja

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Nerja