Se hotell (13)

Reiser til Benalmadena

På en reise til den hyggelige feriebyen Benalmádena finner du fort dine egne favorittsteder.
Benalmádena er en andalusisk perle vest for Málaga og 35 kilometer fra favorittreisemålet Marbella. Området er kjent for sitt milde klima, og er sammensatt av flere deler som til sammen kan tilby noe for enhver smak.

Strandliv i Benalmádena

I Benalmádena Costa ligger stranden, de fleste hotellene og den livlige marinaen. Her er det en hyggelig strandpromenade med kafeer, barer og massevis av restauranter med mat fra både det andalusiske og det internasjonale kjøkkenet. Får du lyst på en handletur er det et lite utvalg av butikker i Arroyo de la Miel. Ellers er det deilig å tilbringe dagene på stranden, som består av grov sand og tilbyr forskjellige typer vannsport i sommermånedene.
Når dagen på stranden nærmer seg slutten begynner kveldslivet å våkne til. En perfekt dag avrundes nede i havnen Puerto Marina, som om kvelden har vakker belysning, musikkbarer, diskotek, restauranter, kafeer og butikker som holder åpnet til langt på natt.

Vakre omgivelser

På en reise til Benalmádena kan vi anbefale et besøk til Benalmádena Pueblo, en karakteristisk andalusisk landsby med hvite hus og tydelige spor av både romersk og arabisk kultur. Landsbyen ligger i naturskjønne omgivelser hvor du kan gå fine spaserturer. Utsikter er vakker, og du kan tilbringe lange stunder på en av kafeene eller restaurantene som serverer fristende lokale spesialiteter.
Den siste delen av Benalmádena er Arroyo de la Miel, en litt større landsby med et bedre utvalg av både spisesteder og shopping.

Severdigheter i Benalmádena

Benalmádena er et utmerket utgangspunkt for utflukter. Det går busser, men vi anbefaler likevel leiebil hvis du vil reise rundt i området. Noen interessante steder å besøke er blant annet Torremolinos, provinshovedstaden Málaga og ferieparadiset Marbella. Det ligger også fine utfluktsmål på enda nærmere hold. Et besøk på tivoliet eller Sealife er populært, ikke minst blant de litt yngre gjestene. I Benalmádena er det altså noe for alle, uansett interesser og alder.

Vings reiser til Benalmádena

Når du bestiller en reise med Ving til Benalmádena kan du velge blant alle typer hotell. Du velger selv hvor lenge du vil være borte, og hvilken dag du ønsker å reise. Mer fleksibelt kan det ganske enkelt ikke bli.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Fine strender
  • Lang strandpromenade
  • Mange restauranter
  • Barnevennlige strender

Våre gjesters vurdering Benalmadena

Finn reise til Benalmadena