Se hotell (17)

Reiser til Benalmadena

På en reise til den hyggelige feriebyen Benalmádena finner du fort dine egne favorittsteder.

Benalmádena er en andalusisk perle vest for Málaga og 35 kilometer fra favorittreisemålet Marbella. Området er kjent for sitt milde klima, og er sammensatt av flere deler som til sammen kan tilby noe for enhver smak.

Strandliv i Benalmádena

I Benalmádena Costa ligger stranden, de fleste hotellene og den livlige marinaen. Her er det en hyggelig strandpromenade med kafeer, barer og massevis av restauranter med mat fra både det andalusiske og det internasjonale kjøkkenet. Får du lyst på en handletur er det et lite utvalg av butikker i Arroyo de la Miel. Ellers er det deilig å tilbringe dagene på stranden, som består av grov sand og tilbyr forskjellige typer vannsport i sommermånedene.
Når dagen på stranden nærmer seg slutten begynner kveldslivet å våkne til. En perfekt dag avrundes nede i havnen Puerto Marina, som om kvelden har vakker belysning, musikkbarer, diskotek, restauranter, kafeer og butikker som holder åpnet til langt på natt.

Vakre omgivelser

På en reise til Benalmádena kan vi anbefale et besøk til Benalmádena Pueblo, en karakteristisk andalusisk landsby med hvite hus og tydelige spor av både romersk og arabisk kultur. Landsbyen ligger i naturskjønne omgivelser hvor du kan gå fine spaserturer. Utsikter er vakker, og du kan tilbringe lange stunder på en av kafeene eller restaurantene som serverer fristende lokale spesialiteter.
Den siste delen av Benalmádena er Arroyo de la Miel, en litt større landsby med et bedre utvalg av både spisesteder og shopping.

Severdigheter i Benalmádena

Benalmádena er et utmerket utgangspunkt for utflukter. Det går busser, men vi anbefaler likevel leiebil hvis du vil reise rundt i området. Noen interessante steder å besøke er blant annet Torremolinos, provinshovedstaden Málaga og ferieparadiset Marbella. Det ligger også fine utfluktsmål på enda nærmere hold. Et besøk på tivoliet eller Sealife er populært, ikke minst blant de litt yngre gjestene. I Benalmádena er det altså noe for alle, uansett interesser og alder.

Vings reiser til Benalmádena

Når du bestiller en reise med Ving til Benalmádena kan du velge blant alle typer hotell. Du velger selv hvor lenge du vil være borte, og hvilken dag du ønsker å reise. Mer fleksibelt kan det ganske enkelt ikke bli.

Nyttige tips
 • Valgfri reiselengde
 • Fine strender
 • Lang strandpromenade
 • Mange restauranter
 • Barnevennlige strender
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Benalmadena

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Vær
 • januar
17°9°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
19°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°12°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
30°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
20°12°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
Playa Pil Pil er en ca. 400 meter lang strand med grovkornet sand. Stranden Playa Torrequebrada ligger også i nærheten.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise med rutefly til Benalmadena hele året. Flyet lander på flyplassen i Málaga.
Når du bestiller en reise med rutefly gjennom Ving kan du bestille transport fra flyplassen til hotellet, som oftest med taxi eller minibuss. Prisen varierer avhengig av transportmiddel og avstand til hotellet. Eksakt pris får du oppgitt ved bestilling. All informasjon om bestilt transport finner du på reisebeviset ditt.

Les mer om transport her.

Reisetiden fra Malagas flyplass til Benalmadena er ca. 15-20 minutter (ca. 12 km). Tiden kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Mat, drikke og natteliv
Det ligger flere restauranter og barer ved stranden. Det er også mange lokale restauranter i flere av de andalusiske landsbyene i området rundt. I Benalmádena Costa ligger yachthavnen Puerto Marina med mange ulike typer restauranter som serverer mat fra alle verdenshjørner.
I Puerto Marina er det er yrende uteliv, med diskotek, barer og restauranter for folk i alle aldre. I nærheten finner du også Casino Torrequebrada.
Shopping
Det er et lite utvalg butikker i Benalmádena.
Hvordan du tar deg rundt
Det er enkelt å reise rundt, og det er mange valgmuligheter. Det er veldig gode busskommunikasjoner, og det er lett å ta taxi. Det går et pendlertog mellom Fuengirola, Torremolinos og Malaga. Det er også mulig å ta toget fra Malaga til Madrid, en reise på 2 timer og 45 minutter.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere i eller personale i Benalmadena.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet må være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Spania. For mer informasjon ta kontakt med Spanias ambassade på tlf. 22 92 66 90.

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Spania.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Ingen tidsforskjell

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les mer under Reiseinformasjon. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, priser osv.
Finn reisen din til Benalmadena