Hotell med de beste balkongene
Ocean Beach Club - Gran Canaria
Inspirasjon

Ving anbefaler

Hotellene med de beste balkongene på Kanariøyene

Uansett hvor mye eller lite du planlegger å gjøre i ferien, så er balkongen eller terrassen det perfekte stedet for en liten pause for å bare nyte tilværelsen. Her har vi samlet hotell på Kanariøyene som alle har fine balkonger – mange med en uslåelig utsikt!

Gran Canaria

Sunwing Arguineguín Seafront
Sunwing

Sunwing Arguineguín Seafront

Dette prisbelønnede familiehotellet ligger rett ved havet i Arguineguín. Det er moderne, med velutstyrte leiligheter og storslagen utsikt over Atlanterhavet.

Ocean Beach Club - Gran Canaria
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

Dette er hotellet for den moderne familien som setter pris på design, god mat og en deilig, avslappende atmosfære. Slapp av på balkongen eller hopp rett ut i bassenget fra din egen terrasse.

Altamar
Nordic Favourite Selection

Altamar

Populært Family Garden-hotell i rolige omgivelser i fjellsiden i Puerto Rico. Her venter storslagen havutsikt, og alle balkongene har solsenger.

Radisson Blu på Gran Canaria
Top Selection

Radisson Blu på Kanariøyene

På Radisson Blu-kjedens elegante luksushotell ligger alt til rette for en herlig og avslappende ferie. Her bor du bekvemt i stilrene rom med fin balkongutsikt.

Gloria Palace Royal Hotel & Spa
Top Selection

Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Elegant hotell av høy standard. Hotellet ligger høyt i Playa de Amadores, med to store solterrasser og herlig utsikt utover havet og den hvite sandstranden.

Marina Suites

Marina Suites

Marina Suites er et populært leilighetshotell med moderne design, ved havnen i Puerto Rico. Hotellets store solterrasse med basseng og boblebad er perfekt for avslappende feriedager.

Servatur Casablanca Suites & Spa
Adults Only Selection

Servatur Casablanca Suites & Spa

Her kan du bo i en romslig suite med boblebad på balkongen. Hotellet har også en stor solterrasse med både basseng og boblebad, i tillegg til en lekker takterrasse med en av Puerto Ricos fineste utsikter.

Ocean Hill
Adults Only Selection

Ocean Hill

Ocean Hill er et fresht hotell i den øvre delen av Puerto Rico. Fra infinitybassenget og restaurantens herlige terrasse kan du nyte havutsikten og bare slappe av.

Serenity

Serenity

Dette fine leilighetshotellet har en rolig atmosfære og høy beliggenhet over Amadores-dalen. Solterrassen med sitt innbydende infintybasseng passer perfekt for rolige feriedager.

IG Nachosol Premium Apartments
Adults Only Selection

IG Nachosol Premium Apartments by Servatur

Hotellet ligger høyt i populære Puerto Rico, i rolige omgivelser. Her bor du fint i hyggelige og moderne leiligheter med utsikt over dalen. Stranden ligger også i gangavstand.

TENERIFE

Sunprime Coral Suites & Spa
Sunprime

Sunprime Coral Suites & Spa

Her bor du i designsuiter, midt i populære Playa de las Américas. På de fine takterrassene kan du slå deg ned på en deilig solseng, skue ut over havet og koble fullstendig av fra omverdenen.

Sunprime Ocean View
Sunprime

Sunprime Ocean View

På dette moderne hotellet venter en avslappende atmosfære. Hotellet har 16-års aldersgrense og passer perfekt for deg som reiser uten barn. Unn deg en yogatime på hotellets takterrasse!

Hotel Baobab Suites
Top Selection

Hotel Baobab Suites

Dette flotte og barnevennlige hotellet har romslige leiligheter i rolige omgivelser, og fine balkonger. Vil du unne deg det lille ekstra kan du bestille en leilighet med privat basseng.

Don Jose

Don Jose

Rett ved stranden i Los Cristianos ligger dette hyggelige leilighetshotellet. På den store solterrassen kan du lene deg tilbake på solsengen og slappe av. Kanskje med en god bok?

Parque Santiago 3 & 4
Nordic Favourite Selection

Parque Santiago 3 & 4

Disse populære leilighetshotellene ligger fint til ved havet i Playa de las Américas. Her får du en avslappende ferie i flotte omgivelser, blant annet med herlige bassengområder.

La Gomera

Jardin Tecina
Unique Selection

Jardin Tecina

La Gomeras beste hotell ligger i fredelige omgivelser høyt over havet. Slapp av og nyt den storslagne utsikten over Atlanterhavet fra hotellets store og vakre hage.

Finn flere hotell på Kanariøyene

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell