Se hotell (38)

Reiser til Madeira

Bildene du ser fra Madeira viser ofte naturskjønne turstier, høye fjell og dype daler, blomsterprakt og kanskje i senere tid – Cristiano Ronaldo. Alt stemmer, men det finnes faktisk enda flere grunner å reise til Madeira!
De fleste som bestiller en reise til Madeira velger å bo i øyas sjarmerende hovedstad Funchal. Byen deles av to elver som leder vannet fra fjellene ned til havet, og det er ved elvemunningene sentrum av Funchal ligger. Madeira har vært et populært reisemål i lange tider, og den gamle delen har i senere år fått en ansiktsløftning for å kunne tiltrekke besøkende i mange år fremover. Med Ving kan du også velge å bo på to andre reisemål. Er du glad i landlige omgivelser ved havet velger du Ponta do Sol, og i den sjarmerende lille byen Canico venter både avslappende og opplevelsesrike dager.

Gode restauranter

Madeira har et bredt kulinarisk utvalg og på øyas restauranter tilbys det både internasjonale og lokale menyer. På Madeira har du i prinsippet hele verdens kjøkken! Uansett hvor du velger å bo under oppholdet på Madeira bør du foreta minst én utflukt til Funchal. Utforsk noen av byens mange restauranter – det er et stort og variert utvalg i alle prisklasser, men generelt er det rimeligere enn i Norge. Når mørket senker seg kan du fortsette i noen av barene nede i havnen, eller på en av byens mange klubber. I Funchal finner du alt fra musikkpuber og jazzklubber til kasinoer og nattklubber.

Utforsk Madeira

Madeira er en grønn og blomstrende øy som er berømt for sin fantastiske natur. Opplev det vakre landskapet fra hesteryggen, på golfbanen eller på en levadavandring. En annen god idé er å leie bil om du vil oppleve så mye som mulig av Madeira i ferien. Klimaet er mildt og behagelig, slik at øya kan besøkes året rundt. Om du vil oppleve den fargesprakende vårblomstringen anbefaler vi å komme hit i april og mai. Hver vår arrangeres det en stor blomsterfestival på Madeira, en tradisjon med røtter tilbake til 1950-tallet.

Kultur og severdigheter

I tillegg til blomsterfestivalen arrangeres det et karneval i februar hvert år. Ellers er det mange aktiviteter å bli med på og severdigheter som du kan besøke men du er på Madeira. Det er museer som spenner over temaer som vin, Cristiano Ronaldo, moderne kunst og leketøy.
Det er også en lang rekke levadavandringer for deg som vil utforske den vakre naturen til fots. Vil du heller finne ut hva som gjemmer seg under havoverflaten kan du bli med på aktiviteter som hvalsafari og dykking.
 • Gode restauranter
 • Hotell i alle prisklasser
 • Kultur og severdigheter
 • Naturopplevelser
 • Golfmuligheter
 • Reiser hele året
Finn ditt hotell

REISEFORSLAG TIL Madeira

Muthu Raga Madeira Hotel
Muthu Raga Madeira Hotel
Funchal, Madeira, Portugal
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 16 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
16 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Allegro Madeira
Adults Only Selection
 • Passer for voksne
Allegro Madeira
Funchal, Madeira, Portugal
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 23 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
23 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Eden Mar
Eden Mar
Funchal, Madeira, Portugal
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 23 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
23 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Madeira

  Funchal
  Funchal er en internasjonal og moderne by som har mye å tilby. Her venter gode restauranter, bra shopping, populære turstier og fine hotell.
  Ponta do Sol
  I Ponta do Sol kan du slappe av i landlige omgivelser og med en enestående havutsikt. Atmosfæren er rolig og avslappet, og det finnes små, koselige gater og noen utmerkede restauranter.
   Canico
   Canico er en søvnlig liten landsby med et vakkert torg, en labyrint av smale gater og en sjarmerende kirke som kronen på verket. De fleste hotellene ligger ved havet, et lite stykke unna selve byen.
   Santo da Serra
   Santo da Serra er et lite reisemål oppe i fjellene på det østlige Madeira. På en reise hit får du oppleve mye av øyas vakre natur, enten på levadavandringer, fra hesteryggen eller på golfbanen.

   Inspirasjon og reisetips

   Taxier i gaten i Funchal

   Storbypuls og naturopplevelser i Funchal

   I Funchal finner du livlige gater og barer krydret med flislagte bygninger og botaniske hager. Hovedstaden på den vakre atlanterhavsøyen byr på mer enn bare storbypuls. Her venter også naturopplevelser i verdensklasse like utenfor byen. Vår reiseekspert Tomas guider deg til de beste by- og naturopplevelser i Funchal.

   Finn reise til Madeira
   Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
   Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
   Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
   Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.