Se hotell (45)

Reiser til Playa del Inglés

Velkommen til Playa del Inglés, der du som reiser uten barn kan velge å bo på Sunprime Atlantic View, med spa, suiter med direkte utgang til bassenget og fin beliggenhet.
Mange velger å reise tilbake til Playa del Inglés år etter år, rett og slett fordi det er så enkelt å feriere her. Den flottee sandstranden og det enorme restaurant- og underholdningstilbudet har lokket nordmenn hit i flere tiår, helt siden Ving begynte med charterreiser hit for over femti år siden. Stranden er like imponerende nå som da; en halv mil lang strekker den seg bort mot de gylne sanddynene i Maspalomas-ørkenen. Via den vakre strandpromenaden kan du besøke San Agustín og de trendy kaféene i Playa Meloneras. Det er rikelig med restauranter, med alt fra små lokale tapasbarer og italienske pastarestauranter til utsøkte fiske- og skalldyrrestauranter. Utelivet er like bra som restaurantutvalget, med puber, nattklubber, barer og utesteder der lokalbefolkningen selv drar for å koble av og more seg.

Sunprime Atlantic View – en ferie for voksne

Reiser du uten barn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View, vårt første Sunprime og en favoritt hos mange. Her vil du få en ferie i voksent selskap, med god vin, rolige dager ved bassenget og kanskje en ettermiddag i hotellets spa før du går ut og nyter en kveld i Playa del Inglés.

Barnevennlige hotell

Ønsker du en barnevennlig ferie i Playa del Inglés, skal du ta en titt på hotell Servatur Waikiki, som ligger sentralt i Playa del Inglés. Her finnes det hotellrom for opptil fem personer, herlig bassengområde med små vannsklier og mulighet til å bestille All Inclusive for en ekstra behagelig ferie. Alt er innen gangavstand fra Yumbo, et populært kjøpesenter i Playa del Inglés.

Stort hotellutvalg i Playa del Inglés

Ving tilbyr en lang rekke velkjente hotell i Playa del Inglés, og opphold både med og uten All Inclusive. Lekre Buenos Aires er et av våre mest populære hotell. Vi kan også tilby noe så uvanlig som bungalower i sentrum av Playa del Inglés, på populære Los Arcos. Reisemålets kanskje mest kjente leilighetshotell er Playa del Sol, der du kan danse til kjente skandinaviske danseband. De fleste av hotellene våre har oppvarmet basseng og fin beliggenhet, med det meste innen rekkevidde.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • Sunprime Hotels
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Velkjente hotell
  • All Inclusive
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa del Inglés

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Finn reise til Playa del Inglés
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.