Los Arcos er et populært og hyggelig bungalow-område med mange stamgjester. Her bor du sentralt i Playa del Inglés, med gangavstand til Yumbo kjøpesenter
hvor du finner et bra utvalg av restauranter, barer og butikker.
Hotellets bungalower ligger spredt i en stor hage med fire bassengområder. Ved et av bassengområdene er det et barnebasseng
og en bassengbar. I tilknytning til dette bassengområdet ligger også hotellets lekeplass, utendørs treningspark og et minimarked.
Los Arcos tilbyr 2-romsleiligheter i bungalow, med varierende interiør og standard. Leilighetene er utstyrt med en kjøkkenkrok, slik at du har mulighet til å lage litt mat og spise i ro og fred på terrassen. For deg som har lyst til å se mer av Gran Canaria, har Ving et bredt tilbud av utflukter du kan bestille.

Internett

WiFi på hele hotellet mot betaling
WiFi på rommet mot betaling

Øvrig informasjon

Mange katter på området. Ved ankomst utenfor resepsjonens åpningstider vil personalet møte opp i resepsjonen.

Parkering inkludert på hotellområdet med forbehold om plass
Bygget 1973
Renovert 2019 (resepsjonen og restauranten)
120 bygning/er
1 etasje/r
339 rom/leiligheter
Resepsjon kl. 08.00–23.00
Bagasjeoppbevaring
Safe i resepsjonen mot betaling og depositum
Minimarked, åpent kl. 08.00–22.00
Myntvaskeri mot betaling

Vår service på reisemålet

I Vings app finner du informasjon om reisemålet ditt og annen nyttig informasjon både før og under reisen. Du kan enkelt kontakte oss i ferien hvis du trenger tips eller gode råd om f.eks. leiebiler og utflukter. Du når oss døgnet rundt på servicetelefonen samt på SMS og e-post fra kl. 08.00–20.00.

Hotellets offisielle klassifisering er 2.
 • Rom for opptil 5 personer
 • Barnebasseng
Hotellfakta
 • Basseng
  4 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Mot betaling
 • Heis
  Nei
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Mot betaling
 • Minimarked
  Ja
 • Rengjøring – dager pr. uke
  5
 • Nærmeste sentrum
  450 m
 • Hovedsentrum
  450 m
 • Nærmeste strand/badested
  1,4 km

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.