Monte Carrera Apartments

Monte Carrera Apartments ligger i Loma Dos i Arguineguin, 1 kilometer fra nærmeste strand, Playa La Carrera, 15 kilometer fra Maspalomas fyrtårn, 17 kilometer
fra Mogan havn og 45 kilometer fra Gran Canaria flyplass.
På hotellet er det svømmebassenger, Wifi, barnebasseng og parkering.
Leilighetene har balkong eller terrasse, kjøkkenkrok, bad
, hårføner, mikro, vannkoker, stue, TV, Wifi og aircondition. Rengjøring annenhver dag og sengetøy skiftes en gang per uke.
Vær oppmerksom på at noen av de ovennevnte fasilitetene kan være stengt på grunn av været/årstiden.
OBS: Resepsjon med begrenset åpningstid. Vennligst oppgi flynummer og beregnet ankomsttid når du bestiller rom ved dette hotellet.
Adresse: Calle Tahona 2, 35120 Arguineguin, Gran Canaria, Spania.

Aircondition
Basseng
Barnebasseng
24 timers resepsjon
Hage
TV
Strand: 1 km
Sentrum: 700 m
Flyplass: LPA 45 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Barnebasseng
  Se pris og bestill
  Hotellfakta
  • Basseng
   Ja
  • Barnebasseng
   Ja
  • WiFi
   Ja
  • Nærmeste sentrum
   700 m
  • Nærmeste strand/badested
   1 km

  PRISER OG BESTILLING

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.