Mariposa del Sol tilbyr fasiliteter som gjør at du føler deg som hjemme, profesjonell varm service av ansatte og lokale attraksjoner i nærheten, slik at
du kan kombinere avslapping og moro. Ligger i Patalavaca sentrum, 300 meter fra et kjøpesenter, 700 meter fra stranden, 1,5 kilometer fra Arguineguin sentrum og 44 kilometer fra Las Palmas
Gran Canaria flyplass.

På hotellet er det bar, terrasse, solarium, svømmebasseng, WiFi, og 24-timers resepsjon.

Leilighetene har TV, safe, aircondition, WiFi, balkong/terrasse, kjøkkenkrok, hårføner og bad.

Vær oppmerksom på at noen av fasilitetene ovenfor kan være stengt på grunn av været/årstiden.

Rengjøring er tilgjengelig fem dager i uken.

Adresse: Av. de los Guayres sn, 35120 Arguineguin, Gran Canaria, Spania.

Aircondition
Heis
Basseng
Safe
24 timers resepsjon
Bilparkering
Gratis wifi
Vaskerom
TV
Bar
Restaurant
Frokostrom
Kafe
Utendørs basseng(er)
Treningsrom/treningsfasiliteter
Badstue
Spa-fasiliteter
Strand: 700 m
Sentrum: 1,5 km
Flyplass: LPA 44 km

Offisiell klassifisering mangler
 • Treningsrom
 • Spa
Se pris og bestill
Hotellfakta
 • Basseng
  Ja
 • Restaurant
  Ja
 • Bar
  Ja
 • WiFi
  Ja
 • Heis
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  1,5 km
 • Nærmeste strand/badested
  700 m

PRISER OG BESTILLING

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.