Ocean Beach Club med Ving
Ocean Beach Club - Gran Canaria
Ocean Beach Club

Velkommen til

O.B.C. by Sunwing

Ferieluksus ved havet

Ocean Beach Club by Sunwing er våre rolige og behagelige designhotell ved stranden. Deilig, luksuriøs avkobling enten du reiser alene, med en venn eller kjæreste eller med hele familien. Her flyter det gode liv utendørs og innendørs sammen, med innbydende lounge, basseng og restaurant som det naturlige samlingspunktet. Leilighetene er veldesignet og smakfullt innredet med smarte løsninger. Vi har også satset på romslige terrasser og suiter med direkte utgang til delt privat basseng. For deg som vil bo litt ekstra komfortabelt.
Felles for alle O.B.C. er at de ligger rett ved havet. Treningsfasiliteter og spa er også en viktig del av konseptet. Her er det rikelig med aktiviteter for alle, og på de O.B.C.-hotellene som er nabo med Sunwing, er selvfølgelig alle Sunwing-aktiviteter inkludert, uten at det koster noe ekstra.

Alltid på O.B.C. by Sunwing

  • Rolig og avslappet atmosfære
  • Rom med utgang til basseng
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Høy kvalitet på mat og drikke
  • Direktebuss og Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Barneklubb med Lollo & Bernie
Familieferie på Ocean Beach Club

FINN UT MER OM O.B.C.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp for å hilse på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

Gjør ferieoppholdet ekstra behagelig

Gjør ferieoppholdet ekstra behagelig

Vil du gjøre ferien på O.B.C. litt ekstra behagelig? Vi tilbyr både deilige og praktiske tilvalg som kan gjøre ferieoppholdet enda mer komfortabelt. Hva med en velkomstpakke, babypakke eller kanskje et besøk av Lollo eller Bernie? Våre tilvalgspakker bestiller du hjemmefra, samtidig med reisen, eller på Min side.

Easy Travel

Easy Travel – en behageligere måte å reise på

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C.

NYHETER

Yoga flow på Ocean Beach Club

Yoga Flow

Nå presenterer vi et nytt treningstilbud på våre O.B.C. Yoga Flow er en treningstime der man samkjører pust og bevegelse i en dynamisk serie (flow) av ulike stillinger.

Tren sammen på ferien

Tren sammen

Familie-crosstraining er en stasjonsbasert treningstime for både kondisjon og styrke. Her kan barn f.o.m. 8 år trene sammen med foreldrene. Kvalitetstid og full fart!

Vegetarretter på Ocean Beach Club

Vegetarretter på O.B.C.

Vegetarmenyen på O.B.C. har blitt en stor suksess. Hva sier du om en steak minute av sellerirot eller en saftig halloumiburger? Eller kanskje en løk- og spisskålpakora i tortillalefse?

MER OM O.B.C.

Se filmen fra Ocean Beach Club. Designhotell med rom for langsom tid og avslappet stemning.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 2 barn, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell
Filtrer
Hotellstandard
Gjestevurdering
 
3,0
5,0
Avstand til lokalt sentrum
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Avstand til strand
Opptil> 10 000 m
25 m
> 10 000 m
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.