Ocean Beach Club med Ving
Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Velkommen til

O.B.C. by Sunwing

Familieluksus ved havet

Ocean Beach Club by Sunwing ligger ved havet og er våre rolige, behagelige designhotell for familier. Her flyter det gode liv utendørs og innendørs sammen, med innbydende lounge, basseng og restaurant som det naturlige samlingspunktet. Leilighetene er veldesignet og smakfullt innredet med smarte løsninger. Vi har også satset på romslige terrasser og suiter med direkte utgang til delt privat basseng. For deg som vil bo litt ekstra komfortabelt. Til sommeren 2024 blir Ocean Beach Club – Kreta enda bedre, med helt oppdaterte leiligheter og en restaurant som har fått en skikkelig ansiktsløftning.

Felles for alle O.B.C. er at de ligger rett ved havet. Treningsfasiliteter og spa er også en viktig del av konseptet. Her er det rikelig med aktiviteter for hele familien, og på de O.B.C.-hotellene som er nabo med Sunwing, er selvfølgelig alle Sunwing-aktiviteter inkludert, uten at det koster noe ekstra.

Alltid på O.B.C. by Sunwing

  • Rolig og avslappet atmosfære
  • Rom med utgang til basseng
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Høy kvalitet på mat og drikke
  • Direktebuss og Easy Travel med Sunclass Airlines
  • Barneklubb med Lollo & Bernie
Familieferie på Ocean Beach Club
Best blir enda bedre!
Nyhet!

Best blir enda bedre!

Til sommeren 2024 vil du og familien din kunne oppleve en enda bedre versjon av familiefavoritten Ocean Beach Club – Kreta. Hotellet startet reoveringen i 2023 da resepsjonen og andre deler av hotellet ble pusset opp. Akkurat i tide til sommersesongen vil alle rom få seg en skikkelig ansiktsløftning, det samme gjelder vårt fitnessenter og treningsstudio samt hotellets restaurant og lounge.

FINN UT MER OM O.B.C.

Kickstart ferien med Personlig Trening

Vi vet at inspirasjon, planlegging og tips for effektiv trening gjør det mye enklere å komme i gang, og også fortsette med treningen. I våre pakker Get Started og Get More får du mange muligheter til å komme i gang med treningen med hjelp fra en av våre Personlige Trenere.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp for å hilse på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

Gjør ferieoppholdet ekstra behagelig

Gjør ferieoppholdet ekstra behagelig

Vil du gjøre ferien på O.B.C. litt ekstra behagelig? Vi tilbyr både deilige og praktiske tilvalg som kan gjøre ferieoppholdet enda mer komfortabelt. Hva med Lollo & Bernie's velkomstpakke, en babypakke eller kanskje et besøk av Lollo eller Bernie? Våre tilvalgspakker bestiller du hjemmefra, samtidig med reisen, eller på Min side.

Easy Travel

Easy Travel – en behageligere måte å reise på

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C.

NYHETER

MER OM O.B.C.

Se filmen fra Ocean Beach Club. Designhotell med rom for langsom tid og avslappet stemning.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 2 barn, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell