Basseng på Ocean Beach Club, Kypros
Ocean Beach Club - Kypros
Ocean Beach Club

O.B.C. basseng og strand

Bassengområdet på O.B.C. frister til deilige bad og avkobling i flotte omgivelser. Her finnes basseng som passer både store og små. Rundt på området kan du finne deg en behagelig solseng og slikke sol eller du kan slappe av i skyggen og nyte den vakre utsikten over havet.

Vi har tenkt på alt

Vi har tenkt på alt

  • Rett ved havet
  • Basseng- og strandhåndklær til hele familien
  • Gratis bytte av basseng- og strandhåndklær
  • Babybasseng med solskjerming
  • Områder for avkobling

BADELIVET PÅ O.B.C.

Basseng for alle

Basseng for alle

På våre Ocean Beach Club finner du basseng for enhver smak. Her er babybasseng (ca. 30 cm dype), begge med solskjerming for de aller minste. Her finnes også basseng med svakt skrånende bunn, og naturligvis gratis solsenger og parasoller.

Rett ved havet

Rett ved havet

Våre O.B.C. ligger rett ved havet, og slik til at man slipper å krysse trafikkert vei eller gå mellom andre hotell for å komme til stranden. Frister det med en dag på stranden, kan du naturligvis ta med deg basseng- og strandhåndkleet ned på stranden.

Basseng- og strandhåndklær til alle

Basseng- og strandhåndklær til alle

Du trenger ikke å fylle kofferten med badehåndklær. På O.B.C. får alle hvert sitt basseng- og strandhåndkle i deilig frotté. Av miljøhensyn bytter vi dem ikke ut automatisk, men når du trenger et rent et, får du byttet det helt gratis.

Bassengaktiviteter på Ocean Beach Club

Bassengaktiviteter

Hvorfor ikke forlate solsengen en liten stund og prøve vår populære vanngymnastikk? Gå heller ikke glipp av Play & Splash for de yngste, Crazy Water Games for litt eldre barn.

FINN UT MER OM O.B.C.