Trening på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

TRENING PÅ O.B.C.

Føler du behov for å røre litt på deg i løpet av ferien finnes det flere treningsmuligheter på O.B.C. Tren på egen hånd i treningsstudio eller bli med på en gruppetreningstime ledet av SATS-utdannede instruktører. Begge deler er gratis. Hotellpersonalet kan også gi deg tips til løperuter i nærheten av hotellet.

SATS på Ocean Beach Club

Aktiv ferie

  • SATS-timer med utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Vanngymnastikk i bassenget
  • Løperuter i nærheten av hotellet
Trening på Ocean Beach Club

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på O.B.C.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Power Step
17.15 - Core

* Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell

MER OM TRENING PÅ O.B.C.

Gruppetrening

Gruppetrening

I samarbeid med SATS tilbyr vi treningstimer som Core, Yoga, Crosstraining og Power Step (tilbudet kan variere fra hotell til hotell). Alle treningstimer er gratis og aldersgrensen er 15 år.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på vanngymnastikk! Våre instruktører leder aktiviteten med entusiasme og glede. Dette er antakelig Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet blant alle kategorier og alle aldersgrupper.

Treningsstudio

Treningsstudio

Alle våre O.B.C. har et treningsstudio der du kan trene på egen hånd. Noen av hotellene tilbyr også Fitness Together, der barn og foreldre kan trene sammen. Og på enkelte O.B.C. kan du også bestille en PT-time. Du finner informasjon om hvilket treningsutstyr som finnes på hvert enkelt hotell.

Svømmeskole

Finpuss svømmeteknikken på O.B.C.

Nå tilbyr vi svømme-PT på utvalgte O.B.C. Trenger du eller noen av dine å utvikle svømmeferdighetene, anbefaler vi en kurstime eller flere hos en av våre private svømmetrenere. Treningen tilpasses dine ønsker og behov. Privat svømmetrener kan bestilles for alle over 4 år. Svømmetreneren er utdannet av Medley.

Les mer om PT Sim

Crawlkurs for nybegynnere

Crawlkurs for nybegynnere

På utvalgte O.B.C. kan gjester over 12 år lære de tekniske grunnprinsippene i crawl. Gjennom tre kurstimer får du finpusset teknikken. Kurset holdes av personale utdannet av svømmeskolen Medley, og målsetningen er at du skal kunne svømme minst 25 meter crawl med riktig teknikk og pust.

Les mer om Crawlkurs

Tennis

Tennis

På utvalgte O.B.C. finnes det tennisbaner der det er kostnadsfritt å reserverer tid. Racketer kan leies og baller får du kjøpt i Mini Market.

Golf

Golf

I vintersesongen har Ving egne golfverter på Gran Canaria. Er det ditt første besøk på banen, eller trenger du assistanse, kan de hjelpe deg.

Sportsaktiviteter

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer aktivitetsvertene diverse sportsaktiviteter på utvalgte O.B.C. Aktuelt program finner du i Holiday Planner på hvert hotell.

FINN UT MER OM O.B.C.