Trening på Ocean Beach Club
Bildet er en illustrasjon og kan endres
Ocean Beach Club

Trening i ferien

Føler du behov for å røre litt på deg i løpet av ferien finnes det flere treningsmuligheter på O.B.C. Tren på egen hånd i treningsstudio eller bli med på en gruppetreningstime ledet av SATS-utdannede instruktører. Begge deler er inkludert i prisen. Hotellpersonalet kan også gi deg tips til løperuter i nærheten av hotellet.

NYHET! Til sommeren 2024 pusser vi opp både treningsstudio og fitnessenter på Ocean Beach Club – Kreta, for å kunne tilby deg en enda bedre treningsopplevelse i ferien.

SATS på Ocean Beach Club

Aktiv ferie

  • SATS-timer med utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Vanngymnastikk i bassenget
  • Løperuter i nærheten av hotellet
  • Personlig trener
Trening på Ocean Beach Club

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på O.B.C.*

09.00 - Yoga Flow
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Crosstraining
17.15 - Core

* Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell

MER OM TRENING PÅ O.B.C.

Sport Challenge

Sport Challenge (16+)

Hvorfor ikke ta en utfordring i ferien – og samtidig sørge for få trent litt? Fire treningsøkter på én uke – en sporty utfordring som du kan ta helt i ditt eget tempo. Klarer du å krysse av for alle øktene under, kan du enkelt registrere deg i MyOBC og bli med i konkurransen om å vinne fine premier.

Aktiviteter:
o Løping/gåing, 5 km
o Sykling utendørs eller i treningsrommet, 30 min
o Svømming i basseng eller i havet, 500 m
o Stakemaskin i treningsrommet eller stavgang utendørs, 20 min

Gruppetrening

Gruppetrening

I samarbeid med SATS tilbyr vi gruppetreningstimer som Core, Tabata, Yoga Flow og Crosstraining (tilbudet kan variere fra hotell til hotell). Alle treningstimer er inkludert og aldersgrensen er 15 år.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på vanngymnastikk! Våre instruktører leder aktiviteten med entusiasme og glede. Dette er antakelig Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet blant alle kategorier og alle aldersgrupper.

Treningsstudio

Treningsstudio

Alle våre O.B.C. har et treningsstudio der du kan trene på egen hånd. Du finner informasjon om hvilket treningsutstyr som finnes på hvert enkelt hotell. Noen av hotellene tilbyr også Fitness Together, der barn og foreldre kan trene sammen.

Basic Gym Introduction

Basic Gym Introduction

Bli med på en introduksjonstime med en av våre instruktører og kom i gang med treningen! Instruktøren går gjennom treningsutstyret og demonstrerer for deltakerne hvordan det skal brukes. Du får også tips til hvordan du etablerer gode treningsrutiner. Dette er en fin mulighet til å få svar på alt du lurer på dersom du vil begynne å trene.

Trening på rommet

Trening på rommet

Elsker du å trene på egen hånd i ferien? Nå slipper du å fylle kofferten med treningsutstyr. Bestill vår treningspakke hvor du får låne yogamatte, gummibånd lett, medium og hard, excertube treningsstrikk medium og glidematter. Du får også en oversikt over forskjellige øvelser. Alt dette venter på deg på rommet ved ankomst. Trening i ferien kan ikke bli enklere!

Bestill en PT i ferien

Bestill en PT i ferien

På Ocean Beach Club har du mulighet til å kickstarte treningen i ferien! Med en personlig trener får du hjelp til å skreddersy treningen din basert på dine egne forutsetninger. Uansett hva slags mål eller tidligere erfaring du har bidrar en PT til å gjøre treningen mer effektiv og motiverende.

Vil du trene med en personlig trener sammen med en annen, kan du bestille PT Duo. Den personlige treneren veileder og hjelper dere begge under treningsøkten og dere jobber sammen mot treningsmålene deres.

Mer informasjon om personlig trening

Tennis

Tennis

På utvalgte O.B.C. finnes det tennisbaner der det er kostnadsfritt å reserverer tid. Racketer kan leies og baller får du kjøpt i Mini Market.

Golf

Golf

Når du bor på O.B.C. på Gran Canaria har du nærhet til noen av øyas beste golfbaner. For eksempel mesterskapsbanen Anfi Tauro Golf eller Lopesan Meloneras Golf, rett vest for Maspalomas-fyret.

Sportsaktiviteter

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer aktivitetsvertene diverse sportsaktiviteter på utvalgte O.B.C. Aktuelt program finner du i Holiday Planner på hvert hotell.