Trening på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

TRENING PÅ O.B.C.

Føler du behov for å røre litt på deg i løpet av ferien finnes det flere treningsmuligheter på O.B.C. Tren på egen hånd i treningsstudio eller bli med på en gruppetreningstime ledet av SATS-utdannede instruktører. Begge deler er inkludert i prisen. Hotellpersonalet kan også gi deg tips til løperuter i nærheten av hotellet.

SATS på Ocean Beach Club

Aktiv ferie

  • SATS-timer med utdannede instruktører
  • Velutstyrt treningsstudio
  • Vanngymnastikk i bassenget
  • Løperuter i nærheten av hotellet
Trening på Ocean Beach Club

Aktivitetsprogram

Eksempler på aktiviteter du kan delta på en helt vanlig dag på O.B.C.*

09.00 - Yoga
11.00 - Beach volleyboll
12.30 - Water Aerobics
16.00 - Crosstraining
17.15 - Core

* Aktivitetene og antall økter pr. dag varierer fra hotell til hotell

MER OM TRENING PÅ O.B.C.

Gruppetrening

Gruppetrening

I samarbeid med SATS tilbyr vi treningstimer som Core, Yoga og Crosstraining (tilbudet kan variere fra hotell til hotell). Alle treningstimer er inkludert og aldersgrensen er 15 år.

Vanngymnastikk

Vanngymnastikk

Hopp ut i bassenget og bli med på vanngymnastikk! Våre instruktører leder aktiviteten med entusiasme og glede. Dette er antakelig Sunwing Family Resorts mest populære aktivitet blant alle kategorier og alle aldersgrupper.

Treningsstudio

Treningsstudio

Alle våre O.B.C. har et treningsstudio der du kan trene på egen hånd. Noen av hotellene tilbyr også Fitness Together, der barn og foreldre kan trene sammen. Og på enkelte O.B.C. kan du også bestille en personlig trener. Du finner informasjon om hvilket treningsutstyr som finnes på hvert enkelt hotell.

Tennis

Tennis

På utvalgte O.B.C. finnes det tennisbaner der det er kostnadsfritt å reserverer tid. Racketer kan leies og baller får du kjøpt i Mini Market.

Golf

Golf

I vintersesongen har Ving egne golfverter på Gran Canaria. Er det ditt første besøk på banen, eller trenger du assistanse, kan de hjelpe deg.

Sportsaktiviteter

Sportsaktiviteter

Flere dager i uken arrangerer aktivitetsvertene diverse sportsaktiviteter på utvalgte O.B.C. Aktuelt program finner du i Holiday Planner på hvert hotell.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.