Barneaktiviteter på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Barneaktiviteter

På O.B.C. er det alltid noe å finne på for alle barn. Kom på besøk i Lollo & Bernie-klubben eller bli med på skattejakt og andre eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie. På Ocen Beach Club - Kreta og Ocean beach Club - Kypros foregår alle barneaktivitetene på Sunwing Family Resort som ligger like ved. Noen av aktivitetene har aldersgrense og andre koster penger, men det finnes alltid et tilbud for både små og store barn.

NYHET! På Ocean Beach Club – Kreta kommer de minste gjestene våre til å oppdage en helt ny verden når de besøker Lollo & Bernie Club i sommer. Klubbhusene er renovert og har fått et helt nytt utseende, og de er fylt til randen med nye, spennende lekemuligheter.

Gøy for de minste
Lollo & Bernie Club

Lollo & Bernie Club – Verdier

I Lollo & Bernie-klubben jobber vi mot klare mål. Når barna er hos oss ønsker vi at de skal ha det gøy – men også at de får mulighet til å prøve ting og lære noe nytt. Sammen med Lollo & Bernie har vi derfor løftet fram det vi mener er ekstra viktig.

• Ha det gøy og få nye venner – i Lollo & Bernie-klubben skal alle føle seg velkommen
• Gjøre dans og bevegelse til en naturlig del av hverdagen
• Lære nye ting
• Være kreativ og utfordre seg selv
• Være åpen for nye og spennende eventyr

O.B.C.-FAVORITTER

Mini Land

Lollo & Bernie Club

Flere ganger i uken er det åpent hus i Lollo & Bernie-klubben, og da er barn og voksne i alle aldre velkommen for å leke, male, tegne eller se på film. Lollo eller Bernie pleier å stikke innom for å leke litt.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp for å hilse på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernies minidisco og i Lollo & Bernie-klubben.

AKTIVITETER FOR ALLE

Redd Barna

Redd Barna

Ving har et samarbeid med Redd Barna Norden på våre egne konsepthotell på Kypros, i Hellas og i Spania. Sommeren 2023 går 1 euro til Redd Barna når barnet ditt deltar i aktivitetene Lollos & Bernies bursdagsfest eller Lollo & Bernie's Mini Stars. Du gir også 1 euro hvis du bestiller time for barnet ditt til Lollos økologiske sitronmassasje eller Bernies økologiske oljemassasje.

Les mer om vårt samarbeid med Redd Barna her.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn i alderen 3–7 år kan møte nye venner og delta på spennende aktiviteter sammen med personalet i Lollo & Bernie-klubben. Alt fra skattejakt til Lollo & Bernies bursdagsselskap!

Påmelding via hotellets informasjonsside MyO.B.C. og betaling i resepsjonen.

Aktiviteten er uten følge av foresatte. Hvorfor ikke benytte anledningen til å trene mens barnet ditt har det gøy i Lollo & Bernie-klubben?

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Minidisco er ukens høydepunkt for våre yngre gjester. Flere kvelder i uken kan de utfolde seg på dansegulvet til kule hitlåter. Og hvem vet – kanskje dukker Lollo eller Bernie opp…

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga kvalitetstid for barn i alderen 3–7 år med foreldre. Fokus er på bevegelse og glede. Ingen må prestere noe, men gjør øvelsene etter egen evne.

Personale

Personale

Personalet som har ansvaret for barneaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

Reise med baby

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester reiser på sin aller første ferietur til et av våre Sunwing Family Resorts. Derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell.