Barneaktiviteter på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Barneaktiviteter

På O.B.C. er det alltid noe å finne på for alle barn. Kom på besøk i Mini Land eller bli med på skattejakt og andre eventyr med barnas favoritter Lollo & Bernie. På Ocen Beach Club - Kreta og Ocean beach Club - Kypros foregår alle barneaktivitetene på Sunwing Family Resort som ligger like ved. Noen av aktivitetene har aldersgrense og andre koster penger, men det finnes alltid et tilbud for både små og store barn.

Gøy for de minste

O.B.C.-FAVORITTER

Mini Land

Mini Land

Flere ganger i uken er det åpent hus i Mini Land, og da er barn og voksne i alle aldre velkommen forl å leke, male, tegne eller se på film. Lollo eller Bernie pleier å stikke innom for å leke litt.

Lollo & Bernie på Ocean Beach Club

Lollo & Bernie

På O.B.C. dukker maskotene våre, Lollo & Bernie, stadig opp for å hilse på både barn og voksne. Du kan treffe Lollo & Bernie forskjellige steder på hotellet, for eksempel ved bassenget, i restaurantene, på Lollo & Bernie's Mini Disco og i Mini Land.

Personale

Personale

Personalet som har ansvaret for barneaktivitetene har erfaring med å jobbe med barn og er utvalgt med omhu. De er fremfor alt innstilt på å gi barna de beste ukene i året.

AKTIVITETER FOR ALLE

Si ha det til smokken!

Si ha det til smokken!

På O.B.C. kan barnet gi smokken sin til Lollo & Bernie i Mini Land. Barnet får et diplom som bevis på at hun eller han har lagt smokketiden bak seg.

Lollo & Bernie's Adventure Games

Lollo & Bernie's Adventure Games

Barn i alderen 3–7 år kan møte nye venner og delta på spennende aktiviteter sammen med personalet i Mini land. Alt fra skattejakt til Lollo & Bernies bursdagsselskap.
Påmelding via hotellets informasjonsside MyO.B.C. og betaling i resepsjonen.

Lollo & Bernie's After Beach

Lollo & Bernie's After Beach

Noen kvelder i uken blir det allsang, rytme og myke bevegelser for både gamle og unge. Kom og bli med på After Beach sammen med Mini land-teamet.

Lollo & Bernie's Mini Disco

Lollo & Bernie's Mini Disco

Mini Disco er ukens høydepunkt for våre yngre gjester. Flere kvelder i uken kan de utfolde seg på dansegulvet til kule hitlåter. Og hvem vet – kanskje dukker Lollo eller Bernie opp…

Familiegym

Familiegym

På familiegymmen kan barn i alderen 3–7 år trene sammen med foreldrene. Vi løper, hopper, danser og leker til musikk. Fokuset ligger på motorisk trening for barna og litt større fysiske utfordringer for de voksne.

Familieyoga

Familieyoga

Familieyoga kvalitetstid for barn i alderen 4–7 år med foreldre. Fokus er på bevegelse og glede.

Reise med baby

Reise med baby

Vi i Ving vil at det skal være enkelt å reise med barn. Vi vet at mange av våre yngste gjester reiser på sin aller første ferietur til et av våre Sunwing Family Resorts. Derfor har vi sørget for at alle babyer trives ekstra bra på våre hotell.