Ungdomsaktiviteter på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

For ungdommene

O.B.C. har mye å tilby også for eldre barn og ungdom. Her kan de prøve rekke aktiviteter og det er lett å få nye venner. Iblant arrangerer vi kveldsaktiviteter, for eksempel med pizza og film. I Teen Lounge kan du se på film, spille PlayStation 4 eller finne på andre aktiviteter. På Ocean Beach Club - Kreta og Ocean Beach Club - Kypros foregår alle ungdomsaktivitetene på Sunwing Family Resort som ligger rett i nærheten. Noen av aktivtetene koster penger, men det finnes alltid noe å gjøre for både eldre barn og ungdommer.

Teen Lounge

O.B.C.-FAVORITTER

Teen Idol

Teen Talent

Vårt proffe showteam henter frem artisten i deg og hjelper deg med alt fra koreografi til sminke. Grip sjansen og vis frem talentet ditt for et jublende publikum. 8–15 år.

Aktiviteten tilbys ikke på Ocean Beach Club - Gran Canaria.

Teen Lounge

Teen Lounge

I Teen Lounge kan du spille PlayStation 4, bordtennis, biljard og andre spill. Du kan også lese eller bare være med venner.

AKTIVITETER FOR ALLE

Kids Parkour

Kids Parkour

Hopp høyt, hopp langt, kryp og rull rundt! På en trygg og lekende måte bidrar aktiviteten til å øke barnets fysiske styrke, kondisjon, koordinasjon, balanse og i tillegg selvfølelsen. 8–11 år.

Creative Time

Creative Time

Flere dager i uken er det Crative Time i vår Teen Lounge. Her kan du lage smykker, mobildekorasjoner og andre kreative ting.

Flash Mob

Flash Mob

...en hemmelig aktivitet for ungdommer 8–15 år. Spør en av ungdomslederne eller Show-teamet for informasjon om tider og øvinger.

Spa Together

Spa Together

For ungdom 11–15 år med foreldre. Nyt en av våre mange kropps-og ansiktsbehandlinger i vårt avslappende spa.

Familie-crosstraining

Familie-crosstraining

En treningstime med stasjoner for både kondisjon og styrke. Her kan barn f.o.m. 8 år trene sammen med foreldrene. Kvalitetstid og full fart!

Familietabata

Familietabata er en høyintensiv time hvor vi trene hele kroppen gjennom Tabataintervaller. Tabata er manges favoritt takket være den effektive treningsformen. Opplegget er enkelt – du jobber så hardt du kan ut fra dine forutsetninger i 20 sekunder og hviler i 10 sekunder. Fra 8 år.

Fitness Together

Fitness Together

En mulighet for foreldre og ungdom fra 11 til 15 år med til å trene sammen, både i treningsstudioet og på utvalgte gruppetreningstimer.

Chill-out

Chill-out

Kom til Teen Lounge og treff jevnaldrende ungdommer! Her kan du lese, slappe av, høre på musikk eller delta i aktiviteter sammen med vår ungdomsleder.