Mat og drikke på Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Mat og drikke

Maten er en av de største grunnene til at O.B.C. har blitt en suksess. Med gode råvarer og dyktige kokker har vi satt sammen en meny som faller i smak hos både barn og voksne. Fra den velfylte frokostbufeen til de lokalt inspirerte lunsj- og middagsrestaurantene.

NYHET! Til sommeren 2024 får restauranten på Ocean Beach Club – Kreta en skikkelig ansiktsløftning. Det gjelder både inne i restauranten og ute på terrassen, med nye overflater og møbler samt ny belysning. Opplev en middag med familien i luksuriøse omgivelser og med fantastisk utsikt over havet.

Alt du trenger

Alt du trenger

  • Barn under 12 år spiser gratis
  • All Inclusive og andre smarte måltidspakker
  • Service for gjester med matintoleranse
  • Populært iskremkort for små og store barn
  • Stort utvalg av vegetarretter
Barn under 12 år spiser gratis på Ocean Beach Club

Barn under 12 år spiser gratis

Barn under 12 år spiser gratis fra buffeen og/eller Lollo & Bernie-hjørnet i restauranten på Ocean Beach Club, i følge med en betalende voksen. Frokost, lunsj og middag (gjelder ikke take away). På den ordinære menyen finner du flere retter som kan fås i barneporsjon, til halv pris.

SMARTE MÅLTIDSPAKKER

Restauranten på Ocean Beach Club

Restauranten

Start med småretter fra vår tapas-/mezebuffé, velg deretter en hovedrett fra kjøkkensjefens utvalg og avslutt med en søtbit eller to fra vår smakfulle desserbuffé. Her spiser du også hvis du har bestilt en av Inclusive-pakkene våre. Vil du bli i leiligheten og nyte et måltid på balkongen, finnes det alltid noe godt å kjøpe med seg fra vår takeaway-meny.

Frokostbuffé

Frokostbuffé

Bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 er det dekket opp en stor, deilig frokostbuffé med sunne alternativer, på O.B.C. Frisk frukt, ferskt brød, yoghurt, frokostblandinger, granola, juice, pålegg, pølse, egg og bacon, for å nevne noe. Og barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.

Ocean Beach Inclusive

Ocean Beach Inclusive

Godt, behagelig og billig. Bestill Ocean Beach Inclusive før avreise, så har du frokost inkludert hver dag, i tillegg til lunsj og middag fem av ukens syv dager. De to resterende dagene har du mulighet til å finne på noe annet. Til lunsj og middag er også drikke inkludert.

Ocean Beach All Inclusive

Ocean Beach All Inclusive

Bestiller du All Inclusive på O.B.C. kan du spise og drikke så mye du vil i ferien, helt uten å tenke på regningen. Dessuten spiser barn under 12 år gratis fra buffeen og/eller Lollo & Bernie-hjørnet i restauranten på Ocean Beach Club, i følge med en betalende voksen.

MAT OG DRIKKE PÅ O.B.C.

Drikke i baren

Bar

Nyt en cocktail før eller etter middagen i baren/loungen. Her serveres det også barnevennlig drikke, is, kaffe og snacks.

Mini Market på hotellet

Mini Market

Her får du kjøpt alt fra postkort, Lollo & Bernie-kosedyr, bleier, barnemat, søtsaker og solkrem til nybakt brød, take-away og drikke.

Matambassadør finnes på hotellet for de med matintoleranse

Service til gjester med matintoleranse

Er du glutenintolerant, laktoseintolerant eller er det andre matvarer du ikke tåler? På Ocean Beach Club har vi en matambassadør som har spesialisert seg på matintoleranser. Ambassadøren vil hjelpe deg på hotellet og fungerer som et bindeledd mellom deg og hotellets kjøkken. Fyll ut dette skjemaet, senest to uker før avreise.

Iskremkort til barnen

Iskremkort

Her er svaret på «Kan jeg få en is?». Iskremkortet kjøpes på hotellet og er forbeholdt våre gjester under 12 år. Kortet stemples for hver is som utleveres, og gjelder for 10 is.