Mat og drikke

Maten er en av de største grunnene til at O.B.C. har blitt en suksess. Med gode råvarer og dyktige kokker har vi satt sammen en meny som faller i smak hos både barn og voksne. Fra den velfylte frokostbufeen til de lokalt inspirerte lunsj- og middagsrestaurantene. Og spesielt god mottakelse har satsingen vår på vegetarmat fått.
Alt du trenger

Alt du trenger

  • Barn under 12 år spiser gratis
  • All Inclusive og andre smarte måltidspakker
  • Service for gjester med matintoleranse
  • Populært iskremkort for små og store barn
  • Stort utvalg av vegetarretter
Barn under 12 år spiser gratis på Ocean Beach Club

Barn under 12 år spiser gratis

Barn under 12 år, i følge med en betalende voksen spiser alltid gratis fra barnebuffeen og fra voksenbuffeen i bufférestauranten. Morgen, middag og kveld (gjelder ikke take away). På den ordinære menyen finner du flere retter som kan fås i barneporsjon, til halv pris.

SMARTE MÅLTIDSPAKKER

Restauranten på Ocean Beach Club

Restauranten

Start med småretter fra vår tapas-/mezebuffé, velg deretter en hovedrett fra kjøkkensjefens utvalg og avslutt med en søtbit eller to fra vår smakfulle desserbuffé. Her spiser du også hvis du har bestilt en av Inclusive-pakkene våre.

Frokostbuffé

Frokostbuffé

Bedre start på dagen skal du lete lenge etter. Hver dag mellom kl. 07.30 og 10.30 er det dekket opp en stor, deilig frokostbuffé på O.B.C. Frisk frukt, ferskt brød, yoghurt, müsli, juice, pålegg, pølse, egg og bacon, for å nevne noe. Og barn under 12 år spiser gratis i følge med en betalende voksen.

MAT OG DRIKKE PÅ O.B.C.

Tapas på Ocean Beach Club, Gran Canaria

Tapas

Tapasrestauranten på O.B.C. serverer smaksrike retter fra det spanske, kanariske og internasjonale kjøkken.

Finnes på Ocean Beach Club - Gran Canaria.

Meze på Ocean Beach Club, Kreta

Meze

Mezerestauranten på O.B.C. tilbyr det beste av Middelhavets mat i et spennende møte mellom greske, tyrkiske, libanesiske og italienske retter.

Finnes på Ocean Beach Club - Kypros og Ocean Beach Club - Kreta.

Drikke i baren

Bar

Nyt en cocktail før eller etter middagen i baren/loungen. Her serveres det også barnevennlig drikke, is, kaffe og snacks.

Mini Market på hotellet

Mini Market

Her får du kjøpt alt fra postkort, Lollo & Bernie-kosedyr, bleier, barnemat, søtsaker og solkrem til nybakt brød, take-away og drikke.

Iskremkort til barnen

Iskremkort

Her er svaret på «Kan jeg få en is?». Iskremkortet koster ca. 100 kroner og er forbeholdt våre gjester under 12 år. Kortet stemples for hver is som utleveres, og gjelder for 10 is.

FINN UT MER OM O.B.C.