• barnevennlig

Sunwing Kallithea Beach

 • Ligger på stranden
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Barn under 12 år spiser gratis
fra16 390,—
Se tilgjengelige rom
skip links

Gresk landsbyfølelse ved havet

Sunwing Kallithea Beach er ett av våre mest populære hotell. Her nyter du gresk landsbysjarm, mange aktiviteter og herlig avslapping. Du finner alt fra flotte bassengområder og hyggelige restauranter til barneklubb med Lollo og Bernie.

NYHET! Til sommeren 2024 har vi flere nyrenoverte nyheter i leilighetsbygningen Helios. Nå er det enda flere leiligheter med direkte utgang til basseng. Her lanserer vi også vårt nyeste leilighetskonsept "Happy Baby Splash Pool", der bassenget er tilpasset våre minste gjester. 25 cm dypt og med solskjerming. Tenk å ha et privat splash-basseng ved siden av den private terrassen din!

Hotellfakta

 • Basseng
  3 stk.
 • Barnebasseng
  Ja
 • Restaurant
  3 stk.
 • Bar
  2 stk.
 • Heis
  Ja, delvis
 • Aircondition i alle rom/leiligheter
  Ja
 • Nærmeste sentrum
  4 km
 • Nærmeste strand/badested
  100 m
 • Vannsklie
  Ja
Bassengområdet ved hovedbygningen Athena
2-romsleilighet ROYAL POOL SUITE, stor terrasse mot bassengområdet med direkte utgang til delt, privat basseng
I bufférestauranten på Helios kan du nyte den store buffeen
Vings populære maskoter – sjiraffen Lollo og bjørnen Bernie
Sunwing
Sunwing Family Resorts er våre aller beste familiehotell. Bassengene er barnevennlige og leilighetene er romslige. Lollo & Bernie er tilstede og sørger for at barna koser seg mens de voksne kan trene eller gå på spa.
 • Ligger på stranden
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Smarte måltidspakker mot tillegg
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Spa, treningsstudio og SATS-timer
 • Babybasseng med solskjerming
 • Travelife-sertifisert hotell
 • Bagasjeinnsjekk på hotellet når du flyr med Sunclass Airlines

Om hotellet

Velkommen til et enda bedre Sunwing Kallithea Beach! Til sommeren kan vi friste med nyoppussede leiligheter, flere leiligheter med direkte utgang til basseng
og Happy Baby Splash Pool-leiligheter med privat plaskebasseng for familiens yngste. På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt, og det er bare én av grunnene til at gjestene
våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, frodige omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst – ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie med ekte gresk atmosfære.
Nyhet! Til sommeren 2024 har vi flere nyrenoverte nyheter i leilighetsbygningen Helios på Sunwing Kallithea Beach. Her lanserer vi vårt aller nyeste leilighetskonsept "Happy Baby Splash Pool" der bassenget er tilpasset våre yngste gjester, 25 cm dypt og med solskjerming. Tenk å ha et privat splash-basseng i tilknytning til sin egen terrasse! Det perfekte valget for deg som reiser med små barn!
Vi kommer også til å tilby enda flere av våre svært populære leiligheter med direkte utgang til basseng. I tillegg har flere av våre Family-leiligheter i Helios blitt renovert, og de øvrige har fått en oppgradering. Les mer under fanen Rom og leiligheter. Og nå kan du også bestille våre populære Lollo & Bernie Suites i bygningen Triton. Velkommen til et enda bedre Sunwing Kallithea!
De fine bassengområdene er enda en grunn til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygning Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Det er dessuten vannsklier på begge bassengområdene – for ekstra morsom bassenglek.
Vil du sette en gullkant på ferien? Da anbefaler vi at du bestiller en Royal Suite med stor, deilig terrasse eller en med direkte utgang til basseng. Reiser du med mindre barn anbefaler vi våre Happy Baby-leiligheter med ekstra utstyr for de minste. Sunwing Kallithea Beach har suiter og leiligheter for enhver smak.
Fino Restaurant & Grill og baren er hotellets midtpunkt. Her kan du nyte de varme kveldene utendørs og oppleve showene. Vertshuset Costas Kitchen ligger i fredelige omgivelser rett ved strandkanten og har fantastisk havutsikt fra restaurantbordene. Hotellområdet er grønt og frodig med små gangstier som fører ned til stranden rett nedenfor, hvor du kan bade i krystallklart vann.
Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet, i rolige omgivelser. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.
Internett
WiFi Internett er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet. Internettforbindelsen varierer i hastighet.
MySunwing
På hotellets informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om når ulike måltidspakker serveres og informasjon om hotellets øvrige tilbud og fasiliteter. Hotellet kan endre innhold og tider uten forvarsel. Gjeldende tider for restauranter og oppsatt program vil bli gitt beskjed om ved ankomst. I Vings app har du tilgang til hele MySunwing, sammen med annen nyttig informasjon.
Vår service
Vårt personale er på hotellet og vil sørge for at du får en vellykket ferie. Som gjest på våre Sunwing Family Resorts har du tilgang til vår service i Help Desk døgnet rundt. Her kan du bestille utflukter og leiebil samt få tips og råd om alt fra hotellets fasiliteter til hvor du finner de beste butikkene og de fineste strendene. Selvfølgelig prøver vi også å finne ut av praktiske spørsmål som kan dukke opp, så du får en herlig og avslappende ferie.
Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Kallithea Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Kallithea Beach på Facebook og følg hotellet på Instagram.
Røykfritt hotell
Sunwing Kallithea Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.
Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.
Bosted tilpasset bevegelseshemmede
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede kan bestilles. Du finner dem under leilighetskategorien Family.
Nivåforskjeller innen hotellområdet. Det er ramper ned til stranden.
Sesong
Hotellet har åpent fra april til begynnelsen av november.
På våren og høsten kan det være treningsgrupper på hotellet. Les mer om hvordan du kan bestille din egen treningsreise.
Øvrig
Resort Service/Help Desk: 24-timers service. Innsjekk etter kl. 15.00 på ankomstdagen og utsjekk kl. 12.00 på avreisedagen.
Minibank finnes på hotellet, ved Mini Market.
Byggeår samt renoveringer: Les mer under Rom og leiligheter – hotellbyggninger
534 leiligheter
Heis: I Athena og i visse deler av Helios.
Aircondition: Ja.
Parkering: Offentlig parkering ved hotellet. Begrenset antall plasser.
Vaskemaskiner: Mot betaling.
Vil du vite mer om respektive bygning og når leilighetstypen ble bygget eller renovert, kan du lese mer under Rom og leiligheter – Hotellbygninger.
Hotellmanager
Themis Kriara

Skatter & avgifter

Greske myndigheter har miljøskatt på hotellovernattinger. Skatten varierer avhengig av offisiell hotell- eller leilighetsklassifisering og skal betales direkte til hotellet ved innsjekking. Vær oppmerksom på at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 7,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 10,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

I perioden november–februar er skatten ca. halvparten av beløpene ovenfor, innen respektive klassifisering.

Hotellets offisielle klassifisering er 4.

Rom og leiligheter

På Sunwing Kallithea Beach er det virkelig kort vei til alt. Her, på Rhodos nordøstre kyst, kan hele familien få en avslappende ferie i vakre, frodige omgivelser i ekte gresk miljø.

NYHET!
Sommeren 2024 vil det være mange nyrenoverte leiligheter i bygningen Helios på Sunwing Kallithea Beach. Family-leilighetene med balkong mot omgivelsene, mot bassengområdet, mot havet, mot bassengområdet og havet, med begrenset havutsikt samt stor balkong mot omgivelsene, har blitt renovert og fått nye bad, kjøkken, gulv, sofaer, belysning og tekstiler. Andre leiligheter har blitt frisket opp.

Her lanserer vi også vårt aller nyeste leilighetskonsept "Happy Baby Splash Pool" der bassenget er tilpasset våre yngste gjester, 25 cm dypt og med solskjerming. Tenk deg å bo i en nyrenovert leilighet med et privat splash-basseng i tilknytning til sin egen terrasse! Praktisk, enkelt og komfortabelt for deg som reiser med små barn og vil unngå trengselen i babybassenget. Her kan du heller ta det med ro på terrassen.

Vi kommer også til å tilby enda flere av våre svært populære leiligheter med direkte utgang til basseng. I tillegg kan du nå også bestille våre populære Lollo & Bernie Suites i bygningen Triton.

NYHET! Nå kan du også streame favorittprogrammene dine på hotellrommet i ferien.

Se hvor leilighetene i Ariadne ligger.
Se hvor leilighetene i Athena ligger.
Se hvor leilighetene i Helios ligger.
Se hvor leilighetene i Poseidon ligger.
Se hvor leilighetene i Triton ligger.

Hvorfor ikke gjøre ferien ekstra behagelig? Her kan du lese mer om tilvalgene vi tilbyr på hotellet.

Når du bestiller Ving solo/Liten familie, bestiller du en bestemt hotellbygning og lar oss velge romtypen ut ifra hva som finnes ledig. Bestiller du Sunwing Joker lar du oss velge romtype ut ifra hva som finnes ledig på hotellet i den aktuelle perioden. Du får alltid en romtype som inngår i vårt ordinære program, men først ved ankomst til hotellet får du vite hvilken romtype det blir. Bytte av rom/leilighet i løpet av oppholdet kan forekomme hvis du bestiller Sunwing Joker. Rengjøring og badehåndkle er inkludert.

Happy Baby Splash Pool - Nyhet!

Leiligheter for deg som reiser med veldig små barn. Her kan du bade i et basseng for de aller minste, rett fra din egen terrasse!

Helios

Small Family

Passer perfekt for en liten familie.

Athena