Se hotell (7)

Reiser til Marmari og Tigaki

På nordkysten av Kos ligger Marmari og Tigaki – to små badebyer som forbindes av øyas kanskje aller fineste sandstrand.
Med kun 10–15 kilometer inn Kos by er feriestedene Marmari og Tigaki et perfekt utgangspunkt om du vil se mer av omgivelsene i ferien. Tigaki er en liten by med et bra utvalg av restauranter og barer, mens Marmari er mindre og har færre steder å velge mellom. Begge reisemålene er rolige og er perfekt for en avslappende ferie med herlige dager på stranden.
Den fine sandstranden er langgrunn og bred og strekker seg kilometervis bortover kysten – her blir det aldri trangt mellom solsengene. Når du blir sulten er det flere restauranter å velge mellom. Velger du en taverna på stranden kan du kose deg med en iskald Mythos og nyte den fine havutsikten. Her kan du fråtse i greske delikatesser som smakfulle kjøttgryter, gresk salat, moussaka, souvlaki og ikke minst fisk og skalldyr.

Hotell for voksne

I Marmari ligger Top Selection-hotellet OKU Kos. Her trives du som reiser uten barn og ønsker et hotell med lekker design og avslappet atmosfære. På OKU Kos står velvære i sentrum, men sunn god mat og gode treningsmuligheter. Vil du gjøre oppholdet ektra luksuriøst og behagelig, anbefaler vi at du bestiller en suite med privat basseng.

Utforsk omgivelsene

Kos er en liten øy, bare 54 km lang og 11 km bred. Det er enkelt å komme seg rundt med sykkel eller moped, men hvis du vil se alle strendene på øya er det best å leie en bil og reise rundt på egen hånd. Det ligger mange fine strender rundt hele øya, og mange av dem er langgrunne med sandbunn.
Har du god tid kan du kjøre buss rundt mesteparten av øya, og det er mye å se. Kos er et perfekt utgangspunkt hvis du vil besøke øyene i nærheten. Det er gode forbindelser til øyer som Leros, Patmos, Rhodos og Kalymnos.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Luksushotell
  • Kilometerlange sandstrender
  • Stille og rolig

Våre gjesters vurdering Marmari og Tigaki

Finn reise til Marmari og Tigaki