Se hotell (7)

Reiser til Marmari og Tigaki

På nordkysten av Kos ligger Marmari og Tigaki – to små badebyer som forbindes av øyas kanskje aller fineste sandstrand.
Med kun 10–15 kilometer inn Kos by er feriestedene Marmari og Tigaki et perfekt utgangspunkt om du vil se mer av omgivelsene i ferien. Tigaki er en liten by med et bra utvalg av restauranter og barer, mens Marmari er mindre og har færre steder å velge mellom. Begge reisemålene er rolige og er perfekt for en avslappende ferie med herlige dager på stranden.
Den fine sandstranden er langgrunn og bred og strekker seg kilometervis bortover kysten – her blir det aldri trangt mellom solsengene. Når du blir sulten er det flere restauranter å velge mellom. Velger du en taverna på stranden kan du kose deg med en iskald Mythos og nyte den fine havutsikten. Her kan du fråtse i greske delikatesser som smakfulle kjøttgryter, gresk salat, moussaka, souvlaki og ikke minst fisk og skalldyr.

Hotell for voksne

I Marmari ligger Top Selection-hotellet OKU Kos. Her trives du som reiser uten barn og ønsker et hotell med lekker design og avslappet atmosfære. På OKU Kos står velvære i sentrum, men sunn god mat og gode treningsmuligheter. Vil du gjøre oppholdet ektra luksuriøst og behagelig, anbefaler vi at du bestiller en suite med privat basseng.

Utforsk omgivelsene

Kos er en liten øy, bare 54 km lang og 11 km bred. Det er enkelt å komme seg rundt med sykkel eller moped, men hvis du vil se alle strendene på øya er det best å leie en bil og reise rundt på egen hånd. Det ligger mange fine strender rundt hele øya, og mange av dem er langgrunne med sandbunn.
Har du god tid kan du kjøre buss rundt mesteparten av øya, og det er mye å se. Kos er et perfekt utgangspunkt hvis du vil besøke øyene i nærheten. Det er gode forbindelser til øyer som Leros, Patmos, Rhodos og Kalymnos.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Luksushotell
  • Kilometerlange sandstrender
  • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Marmari og Tigaki

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Marmari og Tigaki
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.