Se hotell (2)

Reiser til Kantouni

Kantouni kan skryte av rolig, avslappet og lokal atmosfære som skapt for avkobling på stranden eller i skyggen på en trivelig taverna.
Kantouni ligger på vestsiden av Kalymnos, omtrent midt mellom Pothia og Mirties. Kantouni er en koselig gresk landsby med folkeliv, en liten strand og gode utfartsmuligheter for å se mer av Kalymnos og den greske øyverdenen. Her slentrer feriedagene avgårde i rolig tempo, med strandliv, tavernaer og kanskje en sen kveld på en av klubbene nede ved stranden. Vil du se mer av Kalymnos kan du hoppe på lokalbussen og dra inn til Pothia for shopping, kafeer og restaurantbesøk. Det er heller ikke lang vei til andre strender. Det er enkelt å ta lokalbussen eller taxi til Mirties og Massouri, og er du riktig eventyrlysten kan du ta ferge fra Pothia til andre steder i øyriket.

Én reise – to øyer

Hvorfor ikke bestille en reise som kombinerer to øyer? Med Ving kan du kombinere et opphold i Kantouni med et av våre reisemål på Kos. Slik kan du oppleve dobbelt så mye i ferien.
Nyttige tips
  • Kombiner flere øyer
  • Prisgunstig innkvartering
  • Lokale restauranter
  • Bra uteliv

Våre gjesters vurdering Kantouni

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Kantouni

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.