Se hotell (6)

Reiser til Kardamena

Velkommen til landsbyen Kardamena ved Kos lengste strand. Her kan Ving tilby fine All Inclusive-hotell nær stranden.
Det som tidligere var en stille og rolig fiskerlandsby med en håndfull tavernaer, er blitt til et livlig reisemål med hoteller, restauranter, barer og mange forretninger med et godt vareutvalg.
Selv om mye har forandret seg gjennom årene er det mange som kommer tilbake til Kardamena både en, to og tre ganger. I tillegg til det fine været og de vakre strendene kan Kardamena skilte med et heftig uteliv og ekte gjestfrihet.
Med Ving kan du reise til Kardamena fra midten av mai til slutten av september, så du kan reise når det passer deg best. Uansett når du reiser er det en god idé å leie bil for å utforske øya og dens historie på egen hånd. Her er det mer enn nok å se!

Seks kilometer med strand

Kardamena ligger på sørsiden av Kos, ved den nesten seks kilometer lange stranden som har fått sitt navn etter landsbyen. Her er det god plass til å nyte øyas skjønnhet og særpreg. Her kan du sole deg, bade, snorkle, sykle eller prøve vannsport. Eller bare lene deg tilbake og nyte tilværelsen.

Bo bra med Ving

Når du bestiller en reise med Ving til Kardamena kan du velge mellom forskjellige All Inclusive-hotell som ligger i varierende avstand fra byen. Mitsis Selection Blue Domes er et fint alternativ for deg som vil ha litt luksus i ferien, og passer like bra både med og uten barn.

Barnevennlig hotell i Kardamena

Om du reiser med barn til Kos kommer dere til å bo aller best på Mitsis Family Village, rundt fem kilometer fra Kardamena. Her er det to basseng, hvorav det ene har vannsklier. Om ikke det er nok, ligger stranden bare en kort spasertur unna. All Inclusive inngår i prisen, noen både store og små vet å sette pris på.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Familiehotell
  • All Inclusive
  • Hotell med Swim Out
  • Hotell ved stranden
  • Lange strender

Våre gjesters vurdering Kardamena

Finn reise til Kardamena