Se hotell (24)

Reiser til Kos by

Kos by er som skapt for en reise med sol, bad og oppdagelsesreiser. Her finnes alt fra fine sandstrender til interessante arkeologiske utgravninger.
Kos er en av Hellas' mest populære ferieøyer, med deilig strandliv, spennende kulturhistorie, aktiviteter og blomstrende uteliv i høysesongen. Kos by ligger nordøst på øya, i et område som er grønt og sjarmerende, med hvite villaer og blomstrende hager.
Hovedstaden har samme navn som øya, og det er her de fleste turistene bor. På dagtid er stranden det naturlige møtestedet. Nord for havnen ligger rullesteinstranden Lambi Beach som heller ganske bratt ned i havet. Om kvelden er det tavernaene og restaurantene i havnen som lokker. Og i sene nattetimer er det topp stemning i bargaten Nafklirou.

Severdigheter og uteliv

En reise til Kos er også på mange måter en oppdagelsesreise i tid og rom. Blant alle barene og restaurantene i sentrum ligger det arkeologiske utgravninger og minner fra øyas storhetstid. På Kos er det mange kulturelle severdigheter – ikke minst inne i Kos by. Og på kort avstand fra Kos by ligger Askleipiontemplet. Det er også mange fine landsbyer som for eksempel Zipari, Amaniou og Kardamena. Visste du forresten at antikkens mest berømte lege, Hippokrates, var fra Kos?

Bo i Kos by

Når du bestiller en reise til Kos by kan du velge å bo inne i Kos by eller ved strendene rett utenfor byen. Hvor du enn ønsker å bo kan du velge mellom rom og leiligheter, og det er hotell som passer både slanke og tykkere lommebøker. Når du reiser med Ving kan du velge å kombinere en uke i Kos by med en uke i Mirties & Massouri
eller Telendos. På denne måten får du sjansen til å oppleve to øyer på samme reise.

Barnevennlige hotell i Kos by

Om du reiser til Kos by med barn kan vi anbefale Kipriotis Village, et stort hotell med mange muligheter: Badeland, spa. treningsstudio og fin beliggenhet ved Psalidis-stranden utenfor Kos by. All Inclusive inngår i prisen.
Vi har også mange fornøyde gjester på Peridis Family Resort. Her bor du litt lenger fra stranden, men det er til gjengjeld bare noen minutter til Kos by. Her kan du bestille leiligheter for inntil fem personer.

Hotell for voksne

Om du reiser uten barn kan vi anbefale Kos Aktis som ligger på stranden i nærheten av Kos by. Her er det lekre rom med strålende utsikt over havet. Om du ikke nøyer deg med hotellets utmerkede restaurant er det behagelig gangavstand inn til Kos by og utvalget der.

Kos på sykkel

På Kos er det perfekt å dra på oppdagelsesferder med sykkel, og du finner sykkelutleie overalt. Med sykkel kommer du deg enkelt til Faros Beach, som ligger lengst ute på øyas nordspiss. Og 12 kilometer vest for byen ligger Tigakistranden som også er et populært utfluktsmål for syklende turister.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell for voksne
  • Hotell i sentrum
  • Prisgunstig innkvartering
  • Mange restauranter
  • Bra uteliv

Våre gjesters vurdering Kos by

Finn reise til Kos by