Se hotell (15)

Reiser til Kos by

Kos by er som skapt for en reise med sol, bad og oppdagelsesreiser. Her finnes alt fra fine sandstrender til interessante arkeologiske utgravninger.

Kos er en av Hellas' mest populære ferieøyer, med deilig strandliv, spennende kulturhistorie, aktiviteter og blomstrende uteliv i høysesongen. Kos by ligger nordøst på øya, i et område som er grønt og sjarmerende, med hvite villaer og blomstrende hager.
Hovedstaden har samme navn som øya, og det er her de fleste turistene bor. På dagtid er stranden det naturlige møtestedet. Nord for havnen ligger rullesteinstranden Lambi Beach som heller ganske bratt ned i havet. Om kvelden er det tavernaene og restaurantene i havnen som lokker. Og i sene nattetimer er det topp stemning i bargaten Nafklirou.

Severdigheter og uteliv

En reise til Kos er også på mange måter en oppdagelsesreise i tid og rom. Blant alle barene og restaurantene i sentrum ligger det arkeologiske utgravninger og minner fra øyas storhetstid. På Kos er det mange kulturelle severdigheter – ikke minst inne i Kos by. Og på kort avstand fra Kos by ligger Askleipiontemplet. Det er også mange fine landsbyer som for eksempel Zipari, Amaniou og Kardamena. Visste du forresten at antikkens mest berømte lege, Hippokrates, var fra Kos?

Bo i Kos by

Når du bestiller en reise til Kos by kan du velge å bo inne i Kos by eller ved strendene rett utenfor byen. Hvor du enn ønsker å bo kan du velge mellom rom og leiligheter, og det er hotell som passer både slanke og tykkere lommebøker. Når du reiser med Ving kan du velge å kombinere en uke i Kos by med en uke i Mirties & Massouri
eller Telendos. På denne måten får du sjansen til å oppleve to øyer på samme reise.

Barnevennlige hotell i Kos by

Om du reiser til Kos by med barn kan vi anbefale Kipriotis Village, et stort hotell med mange muligheter: Badeland, spa. treningsstudio og fin beliggenhet ved Psalidis-stranden utenfor Kos by. All Inclusive inngår i prisen.
Vi har også mange fornøyde gjester på Peridis Family Resort. Her bor du litt lenger fra stranden, men det er til gjengjeld bare noen minutter til Kos by. Her kan du bestille leiligheter for inntil fem personer.

Hotell for voksne

Om du reiser uten barn kan vi anbefale Kos Aktis som ligger på stranden i nærheten av Kos by. Her er det lekre rom med strålende utsikt over havet. Om du ikke nøyer deg med hotellets utmerkede restaurant er det behagelig gangavstand inn til Kos by og utvalget der.

Kos på sykkel

På Kos er det perfekt å dra på oppdagelsesferder med sykkel, og du finner sykkelutleie overalt. Med sykkel kommer du deg enkelt til Faros Beach, som ligger lengst ute på øyas nordspiss. Og 12 kilometer vest for byen ligger Tigakistranden som også er et populært utfluktsmål for syklende turister.

Nyttige tips
 • Familiehotell
 • Hotell for voksne
 • Hotell i sentrum
 • Prisgunstig innkvartering
 • Mange restauranter
 • Bra uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kos by

Vær
 • januar
14°8°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
15°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
16°9°
6
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • april
20°13°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
23°16°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • juni
28°20°
11
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
31°22°
12
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • august
32°22°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
10
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
23°16°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • november
19°13°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • desember
16°10°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Strender
Det ligger sand- og grusstrender rundt hele øya, og det er fullt mulig å finne sin egen lille vik. Den mest populære og beste stranden i Kos by er Lambi Beach. Stranden har volleyballbaner og er veldig populær blant ungdom. Litt lenger bort på stranden er det roligere stemning. Det er gratis utlån av noen solsenger på stranden.

Flere fine strender

Nesten 75 prosent av kystlinjen på Kos er strender, som for det meste består av småstein og sand. De beste strendene ligger utenfor Kos by.

Tigaki Beach – barnevennlig sandstrand

Tigaki Beach er en lang og bred sandstrand hvor dagene går langsomt. Det er livligere på strandpromenaden hvor barer og tavernaer ligger tett i tett. Tigaki Beach er et perfekt sted for en kort badepause eller en lat dag på stranden. Her er det fint å sykle langs vannet og prøve ulike typer vannsport. Fra stranden er det fin utsikt mot Kalymnos og Pserimos. Tigaki Beach ligger på nordsiden av øya, ca. 15 kilometer fra Kos by.

Paradise Beach – snorkling og vannsport

Gå ikke glipp av en tur til denne herlige sandstranden hvor det ligger en sandbanke 100 meter ut i havet. Du kan faktisk vasse med vann opp til livet helt ut til sandbanken. Siden stranden er så langgrunn er den ypperlig for barn og vannaktiviteter for voksne. Paradise Beach er over 500 meter lang og er beskyttet av klipper. Det er et vannsportsenter her som blant annet tilbyr vannscooter, windsurfing, vannski, wakeboards, rumperister, Fly-Fish og vannsykler. Paradise Beach har krystallklart vann med mye fisk, og er derfor perfekt for snorkling. Stranden ligger på sørsiden av øya, ca. 35 kilometer fra Kos by.

Marmari – rolig sandstrand

Noen kilometer vest for Tigaki ligger det litt roligere alternativet Marmari. Det er en lang, herlig strand med utleie av solsenger og parasoller. Det er flere tavernaer og kafeer ved stranden og tilbud om vannsport.

Empros Thermae – varme kilder

På østsiden av Kos, rett ved Agios Fokas, ligger Thermae, en strand med mørk, vulkansk sand. Her bobler det velgjørende kilder opp av havet. Det varme vannet kommer rett fra klippene og renner ut i sjøen hvor de har skjermet av området med store steiner. Det er rolig og behagelig å sitte her. De sies at kildene har en helsebringende effekt. Vannet inneholder svovel, så ta av deg smykker for å unngå misfarging.

Kefalos – en av de vakreste strenden på øya

På øyas vestside ligger Kefalos, som i følge øyboerne selv er en av øyas vakreste strender. De sies at vannet i Kefalos er en anelse kjøligere enn på de andre strendene. Det er mange restauranter her og utleie av solsenger og parasoller. Det er også tilbud om vannsport. Ved Kefalos ligger Wave Beach, som er et paradis for windsurfere og surfere.

Agios Theologos – en bortgjemt perle

Om du er ved Kefalos må du besøke Agios Theologos, en vidunderlig sandstrand omkranset av hvite klipper. Hit reiser du med jeep, noe som gjør at det aldri er mange mennesker her, og du har følelsen av å være i paradis.

Mastichari – øyboernes favorittstrender

På vei til Mastichari, i nærheten av Lido Waterpark, ligger de to herlige strendene Bravo Beach og Tam Tam Beach, begge populære blant grekere.
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Kos by i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Kos by med rutefly.

Flyet lander på Kos flyplass.
Flyet lander på Kos. Buss fra flyplassen til hotellene i Kos by tar ca. 45 minutter. Transport er ikke inkludert, men kan bestilles sammen med reisen. Reisetiden fra flyplassen til hotellet ditt er fra ca. 40 minutter til 1 time og 55 minutter (ca. 25 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Noen ganger går bussen via et annet reisemål og reisetiden blir da ca. 20 minutter lengre. Den eksakte ruten for busstransporten er avhengig av lokale forhold. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Mat, drikke og natteliv
I Kos by er det mange hyggelige og spennende restauranter som serverer mat fra hele verden. De fleste restaurantene har menyer med internasjonale retter. De lokale tavernaene holder kanskje en litt enklere standard, men de serverer velsmakende gresk mat til litt lavere priser enn de internasjonale restaurantene.

Mat og drikke

De fleste restauranter og tavernaer har menyer, men de stemmer ikke alltid. Spør heller kelneren hvilke retter de har. Ofte kan du bli med ut på kjøkkenet og se hva de har i grytene.

Noen greske matretter

Grillet kjøtt er vanlig, men prøv også de mange spennende rettene fra katsarola, altså mat som tilberedes i kasserolle. Noen eksempler på dette er kokkinisto (oksekjøtt i tomatsaus), stifado (lammekjøtt og løk i tomatsaus, alternativt blekksprut eller kaninkjøtt) og dolmades (fylte vinblader som serveres med sitronsaus og yoghurt). Andre gode retter er moussaka, gemista (fylte tomater og paprikaer) og pastitsio (Hellas' svar på lasagne). Fisk er mye dyrere enn kjøtt. Når du bestiller fisk kan du selv peke ut hvilken fisk du vil ha. Så grilles den og serveres hel med hodet på.

Kaffe

Det er ikke mulig å få kaffe etter maten alle steder, og greske tavernaer serverer som regel bare is og crème caramel til dessert. Grekerne avrunder alltid et måltid med frukt før de går videre til et zacharoplasteio – et konditori – for søtsaker. Gresk kaffe kokes, av og til med sukker, og serveres i en liten kopp. Når gruten har sunket til bunns er kaffen klar til å drikkes. Mange steder serverer de også vanlig traktekaffe. Frappé, iskaffe, er godt i varmen. Gresk kaffe og frappé kan bestilles i tre varianter: Sketo (uten sukker), metrio (med litt sukker) og gliko (med mye sukker).
Kos by har et rikt uteliv med en mengde barer og klubber, spesielt langs bargaten Nafklirou. Her er gjennomsnittsalderen lav og tempoet høyt hele sommeren. Vår og høst er det roligere og mer variert alder på gjestene. Mange grekere oppsøker de hyggelige barene og kafeene i gamlebyen hvor tempoet er roligere og stemningen mer gresk.
Om sommeren arrangeres det flere tilstelninger på Kos. Under Havdagene i den første uken i juli er det regattaer, og i havnen ligger det mange seilbåter og marinefartøy som du kan gå om bord i. I juli og august avholdes Hippokrates-ukene med konserter, teaterforestillinger, utstillinger og foredrag. Rundt på øya er det flere religiøse festivaler – og 15. august feirer de den største av dem alle, Mariadagen. Da er det gudstjenester med dans og musikk både før og etter. I mange landsbyer er det små markeder og servering av mat.
Shopping
Kos har et stort butikkutvalg. De fleste forretningene ligger på eller rundt Kanari Street og El Venizelou. Det ligger butikker overalt som selger keramikk, lær, gull- og sølvsmykker, klær og sko.

Shopping i Kos by

Ønsker du å kjøpe med deg noe ferieminner hjem kan vi anbefale olivensåpe, honning, ouzo, krydder og retsina.

Frukt og grønnsaker

Det ligger et hyggelig torg i sentrum av Kos by, og det er flere frukt- og grønnsaksbutikker rundt i byen. De fleste dagligvarebutikkene har en avdeling for frukt og grønt.

Gull og sølv

Det er mange gullsmedbutikker i byen som selger smykker av god kvalitet til greie priser.

Krydder

På Torget i Kos by er det et stort utvalg av krydder.
Aktiviteter og severdigheter
Om du vil være aktiv i ferien er det mye å gjøre på Kos. Her er det noe for alle!

Treningsstudioer

På Kos er det flere treningsstudioer, blant annet på Kipriotis Village utenfor Kos by, David's Gym på Kanari Street og på Kos Hotel. Sistnevnte har også badstue og spa.

Vannsport

På flere av øyas strender er det tilbud om mange typer vannsport som for eksempel windsurfing, vannski, wakeboards, vannscooter og vannsykler.

Tennis

De fleste hotellene har tennisbaner. Bestill en bane hos reiselederen eller i hotellresepsjonen. Det er mulig å leie tennisracketer.

Bowling

Ten Pin Bowling ligger litt utenfor sentrum, på Etnikis Antistaseos Street. Her er det seks bowlingbaner.

Minigolf

På veien mot Therma Hot Springs ligger det en bane som heter "Mini Golf Fantasy".

Hamam

Artemis Hamam i Tigaki tilbyr nytelse for både kropp og sjel. Nyt den velgjørende varmen i badstuen, bli skrubbet fra topp til tå og føl deg som ny.

Gokart

Psalidi Gokarts ligger ca. fire kilometer fra sentrum i retning Psalidi, ved siden av Hotel Kipriotis.

Kino

Utendørskinoen ligger på Feneretis-gaten, i nærheten av den gamle fotballstadion, og holder åpent i sommermånedene.

Riding

Salt Lake Riding Center i Tigaki tilbyr forskjellige rideturer til stranden og de vakre omgivelsene.

Fotturer

Fra landsbyen Zia går det en sti opp til Dikeosfjellene, som er populær blant turgåere. Stien er merket, men det finnes ingen turkart.

Sykling

Vi anbefaler Moto Harley som leier ut kvalitetssykler for alle behov, fra bysykler til terrengsykler. Her kan du også leie scooter for en fin dag rundt øya.

Dykking

Vil du oppleve verden under havoverflaten er det flere PADI-sertifiserte dykkefirmaer å velge blant på Kos.

Surfing

Windzone Surfclub på Psalidistranden, i nærheten av Kipritis Village, er stedet å gå til om du vil prøve å surfe. Hit kommer det også mange erfarne surfere for å teste bølgene i Egeerhavet. Det er utleie av brett og tilbud om kurs.

Badeland

Badelandet Lido ligger på veien til Mastichari, på vestsiden av øya.
Kos' historie strekker seg flere tusen år tilbake i tid. Ikke noe annet sted er det mer tydelig en i Kos by, hvor ruiner, antikke markedsplasser og vakre amfiteatre preger bybildet. Her er det med andre ord mye å se og oppleve. Mange severdigheter tilbyr halv pris eller gratis inngang for barn, studenter og pensjonister – husk legitimasjon.

Johanniterborgen

Borgen ble bygget av Johanniterordenen i perioden 1391–1396. Du bør absolutt besøke den om du er på byvandring. Bruk god tid og nyt utsikten mot havnen. Borgen ligger ved siden av havneområdet og har inngang fra torget bak taxiholdeplassen.

Det arkeologiske museet

På det arkeologiske museet kan du se alt fra skulpturer og mosaikk til funn fra antikkens Kos. Museet ligger ved torget i sentrum av Kos by.

Asklepion

I følge gresk mytologi valgte Asklepios, legekunstens gud, Kos som sin hellige øy. Her reiste de Asklepion, et tempel til hans ære, og datidens grekere valfartet til tempelet som også var et sentrum for medisin og helbredelse. Hippokrates hadde sitt virke her for 2400 år siden. Det var han som utviklet den moderne legevitenskapen med inspirasjon fra Asklepios. Tempelet ligger utenfor byen på vei opp mot fjellene.

Hippokrates' tre

Ved Johanniterborgen står et av de største platantrærne i Europa. Det sies at Hippokrates selv underviste sine elever i skyggen under treet. Treet har en lang historie, og det nåværende treet er rundt 700 år gammelt, og nedstammer muligens fra det treet som sto her på Hippokrates' tid.

Odeon

I den sørlige delen av Kos by ligger Odeon, et teater fra romertiden.

Arkeologiske utgravninger

Det er flere arkeologiske utgravninger i Kos by, blant annet ruiner av templer fra antikken.

Opplev Kos

Øya er bare 54 km lang og 11 km bred. Naturen er vekslende og byr på alt fra grønt og frodig landskap til tørre, ørkenliknende områder og vakre strender. Øya har det meste og det beste er at alt er innen rimelig avstand. Du kan komme deg rundt på Kos på en dag og uansett hvor du bor, så har du det meste i nærheten.

Zia

Området med Zia, Lagoudi og Evangelistria heter Asfendiou. Her kan du nyte mange av de fine, greske motivene som du ofte ser på postkort. Før i tiden bodde det ca. 6 000 mennesker her som arbeidet med landbruk, men de fleste har i dag flyttet inn til Kos by eller andre steder på øya for å jobbe. I dag bor det ca. 600 i Zia, som i hovedsak er de eldre som har blitt værende i landsbyen. Ta en kopp kaffe eller en hyggelig frokost på en av de mange, koselige tavernaene mens du nyter den vakre utsikten.

Pyli

Rundt torget i Pyli ligger det mange hyggelige tavernaer. Her kan du slå deg ned og nyte noe godt å drikke mens du kikker på det lokale livet i gatene. På de små veiene mellom Pyli og gamle Pyli (Paleo Pyli) er det mulighet for å se ville skilpadder ved dammen på høyre side. Sjansen for å se skilpaddene er størst på våren, ettersom de søker seg til skyggen under steiner og planter på sommeren. Kommer du hit med en tom vannflaske kan du fylle den med kaldt ferskvann rett fra fjellkildene.

Kefalos

Når du kjører mot Kefalos ser du en liten øy med et kapelli St. Stefanos-bukten. Det er et veldig populært og fotogent motiv. Før du passerer den siste bakken i Kefalos kan du stoppe i den koselige, lille fiskerlandsbyen Kamari. Kefalos er øyas gamle hovedstad. Du kan parkere på torget og besøke Kostas vindmølle, som du finner til høyre i bakken ved hovedgaten. Vindmøllen er eid av samme familie i over 200 år og herfra har du fantastisk utsikt, og ved klart vær kan du se over til vulkanøya Nissyros. Fra Kefalos kan du kjøre lengre sørover. Her er det mange valgmuligheter, men den vakreste naturen finner du hvis du kjører opp på fjellet.

Limnionas

Her er det ikke mye annet enn en liten bukt og en ekte gresk taverna. Til Limnionas reiser man først og fremst for å nyte stillheten. Stedet er perfekt for en middagspause. Et tips er å smake på den ferske fisken.

Kardamena

Veien fra Pyli til Kardamena er ni vakre kilometer lang. Men vær oppmerksom på at dette er et militært område og at det derfor er forbudt å fotografere. Når veien begynner å flate ut kan du se den imponerende borgen som Johanniterridderne bygget på 1400-tallet. Etter ytterligere to kilometer kommer du til Kardamena hvor du møtes av en stor kirke. Du kan parkere bilen på det lille torget ved kirken. Kardamena er kjent for sin fantastiske strand og de mange hyggelige tavernaene hvor det serveres nydelig, fersk fisk.

Plaka

Plaka er en vakker skog i nærheten av flyplassen. Hit kommer det mange grekere med sine piknikkurver for å nyte en stund i det fri. Det er først og fremst på sommeren det er avslappende å komme hit og nyte skyggen fra pinjetrærne. Her er det flere vakre påfugler som går omkring og viser seg frem med sine flotte fjær.

Øyloffe

Kos er en perfekt øy å ta utgangspunkt i hvis du vil loffe mellom de forskjellige øyene. Det er gode forbindelser med øyer som Leros, Patmos, Rhodos og Kalymnos.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Kos på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Kos er en ganske liten øy. Vil du se alle strendene på øya bør du leie bil, men om du ikke skal langt av gårde går det fint an å sykle eller kjøre moped.

Minitog

I Kos by går det to minitog, det grønne toget og det blå toget. Det grønne toget kjører en runde i byen med engelsk guiding på høyttaleren. Toget går fra havnen midt på strandpromenaden. Det blå toget kjører tur/retur Asklepion, med påstigning ved busstasjonen. Billetter kjøpes hos sjåføren før avgang eller på billettkontoret.

Taxi

Det ligger en taxistasjon på Grigoriou Street ved ruinene Altar of Dionysos. Du kan også stoppe en taxi på gaten. Å ta taxi er dyrere om natten, og av og til koster det ekstra når du har med bagasje.

Lokalbusser

Det går lokalbusser fra Kos by til forskjellige steder på øya. Tidtabellene henger på bussholdeplassene. Busser som kjører innen Kos by og til området rundt går fra busstasjonen på strandgaten. Du kjøper billett på stasjonen eller hos sjåføren.
Busser som går til strender og byer utenfor Kos går fra busstasjonen (KTEL) på Kleopatra Street, i nærheten av Frihetsplassen.
Fakta

Vår service på reisemålet

I perioden mai–september kan du få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt Hellas

Greske myndigheter har innført en skatt på hotellovernattinger. Skatten varierer i henhold til offisiell hotell- og leilighetsklassifisering og lengden på oppholdet. Den betales direkte til hotellet ved innsjekking. Legg merke til at Vings klassifisering av hotell og leiligheter kan variere fra den offisielle, som er grunnlaget for størrelsen på skatten.

1–2 stjerne(r): 0,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
3 stjerner: 1,50 euro pr. rom/leilighet pr. natt
4 stjerner: 3,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt
5 stjerner: 4,00 euro pr. rom/leilighet pr. natt

Valuta og betaling

Euro (EUR). De fleste restauranter og butikker aksepterer internasjonale kredittkort, som også kan brukes til kontantuttak i minibanker, banker og på vekslingskontorer i Kos by. VISA er mest utbredt, men du kan også bruke MyHoliday Card, Eurocard og MasterCard. Ved betaling av utflukter på reisemålet kan VISA, MasterCard og Eurocard benyttes. Ved kontant betaling aksepteres kun euro.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time

Elektrisitet

220 V.

Språk

Hellas: Gresk. Albania: Albansk

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Utflukter
Jeepsafari på Kos
Jeepsafari på Kos
Bli med på oppdagelsesferd og opplev Kos på en helt ny måte! Med jeeper begir vi oss ut i naturen og kjører offroad på områder det ellers kan være vanskelig å komme til. Lunsj er inkludert.
Les mer om utflukten
Tre øyer
Tre øyer
En herlig dag på havet for hele familien med interessante opplevelser på de tre vakre øyene Kalymnos, Pserimos og Plati. Lunsj er inkludert.
Les mer om utflukten

Finn reise til Kos by
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.