Se hotell (7)

Reiser til Mirties & Massouri

Kalymnos er en av Hellas' rimeligste øyer, og bestiller du en reise til Mirties og Massouri med Ving kan du bo rett ved havet.
Selv på avstand, når båten fra Kos nærmer seg Kalymnos, ser du hvor spennende og dramatisk landskapet er. Ved kysten stuper klippene rett ned i havet og skjuler mange fine små badeviker. Når du går i land i Pothias' livlige havn ønskes du velkommen til en liten by med smale smug, tavernaer, kafeer og et ekte gresk hverdagsliv.

Mirties og Massouri

På vestsiden av øya ligger landsbyene Mirties og Massouri i en skråning mot havet, og Mirties er det første reisemålet du kommer til når du kjører fra Pothia. Bare noen hundre meter lenger bort i veien kommer du til Massouri. Langs hovedveien, og spesielt i Massouri, ligger det mange hyggelige restauranter, hotell og barer. Flere steder langs veien kan du gå rett ned til stranden.
En reise til Mirties og Massouri er ensbetydende med en tilbakelent ferie i rolige omgivelser. Du soler deg og bader, slentrer rundt i gatene og lar livet gå sin rolige gang med lange lunsjer på den lokale tavernaen.
På stranden i Massouri kan du snorkle og stå på vannski. Stranden i Mirties er litt mindre, men der er det også små tavernaer og barer. Et tips er å utforske naboøya Telendos, hvor det er små og fine viker med krystallklart vann. Dit går det av og til badebåter, og hver halvtime går det taxibåter.

Vings hotell

Våre hotell i Mirties og Massouri får veldig høye karakterer av gjestene våre. Her bor du rimelig og nær stranden på mindre hotell som ofte ikke har mer enn 10–15 leiligheter. På denne måten kommer du tett på det greske hverdagslivet når du går ut for å handle frokost, slår deg ned for en kopp kaffe eller bare sitter i skyggen og nyter tilværelsen.

Fjell og bouzouki

Om kvelden er det akkurat passe mange mennesker og hyggelig stemning i våre to små feriebyer. Det finnes flere diskotek, men stort sett treffes man på uteserveringene, barene eller bouzouki-klubben. Kalymnos er også kjent for sine gode og utfordrende klatremuligheter, som imidlertid foregår på egen hånd og på egen risiko.

En reise – to reisemål

Når du reiser med Ving kan du bestille en reise hvor du kombinerer en uke i Mirties og Massouri med en uke i Kos by eller Kardamena. På denne måten får du dobbelt så mye ferie, og får oppleve to ulike øyer.
Nyttige tips
  • Kombiner flere øyer
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden

Våre gjesters vurdering Mirties & Massouri

Finn reise til Mirties & Massouri